Se mai comporta cineva asha??
Buna dimineatza tuturor..vin shi eu sa va povestesc ce mi s-a intamplat ieri....reactziile celui care este inca ´´sotzul meu``..poate sunt eu nebuna, dar nici asha nu mi se par normale..mai ales ca vin din partea lui, ciuva care spune ca ma iubeshte mai mult ca niciodata.
Ieri de dimineatza am avut un examen, pentru care m-am pregatit cateva zile bune, dar la care zic eu ca am facut fatza ;buun.. dupa terminare, am plecat cu colegele la McD, sa ne mai desmortzim un pic, sigur, sun Sotzul,cu rugarile de rigoare..sa-mi dea voie..accepta..nu shtiu daca au trecut 2 ore, il sun,ma intreba..daca mai am de gand sa ajung acasa..ca am intarziat cam mult.. ii spun ca nu,tocmai eram in apropiere..El plecase in timp ce eu eram la examen, shi urma sa vina seara.. deci.. acasa nu ma ashtepta nimeni.. doar patul nefacut de cand se trezize, teancul de vase nespalate, inclusiv oala in care shi-a incalzit ciorbica,, felul 2 era prea greu de incalzit sau nu gasea vase in dulap....normal.. strang totul.. ca nu cumva sa vina shi sa inceapa scandalul..Ma simtzeam rau, chiar foarte rau..cred ca vreo indigestie ceva,probabil ca nu mi-a cazut bine mancarea grea, mai ales ca in ultimele 3 luni nu am atins prajeli shi mancarea rapida..asha ca de pe 6 pana pe la 12 noaptea.. am facut naveta.. sufragerie -baie..pana shi apa sau sucul de lamaie il varsam.. alba ca varul, singura..ma tzineam de peretzi sa ajung pana in pat..vine domnul..pe la vreo 1..rasetele de rigoare..de starea mea evident...nu m-a intrebat nici macar daca am nevoie de ceva..ishi fuma tacticos tzigara ..cum am simtzit mirosul de fum, din nou..la chiuveta...normal , sa nu-l deranjez..de aceasta data.. cred eu ca intrecu masura..citez..^^ hai Leano, nu te mai sclifosi atata ca n-ai nimic..^^..apoi...^^Moaaama... cum a bagat Leana mancare in ea... cum faceai.. ash asha... te-ai vazzut acolo shi cred ca ai dat iama in tot magazinul..??^^... ^^ buna ... Leano.. maine te duci din nou ,nu...mai bagi o tura??^^.. toate astea cu gura pana la urechi..shi mentzionez ca ma chiama Livia..deci.. nu mi-a venit sa cred.. nici macar..sa ma intrebe daca am nevoie de ceva...sau cum ma simt..m-a anuntzat ca daca incep sa ma foiesc de durere in pat...sa-mi mut domiciliul in sufragerie..incredibil..nu pot sa cred ca inca sunt oameni asha..nu-mi explic...oricare ar fi relatzia dintre noi, eu niciodata, cum inca sunt sotzia lui nu am incetat sa ma comport civilizat, tot ce ii trebuie are... shi el??...e normal??intr-adevar, nu a fost niciodata cel mai atent barbat.. dar macar, nu te hlizi de raul altuia..oi fi eu nebuna.. dar totushi.. mi se pare exagerat..
..shi te iubesc...
Raspunsuri
Claudelu spune:
sa ceri voie sa mergi la Mc cu colegele? No hai ca asta e chiar buna, eu nu i-am cerut voie nici macar mamei dar sa-i cer sotului.
Draga mea, nu ma vreau sa te superi pe mine, daca te-ai simtit rau (si chiar daca te simteai super bine) trebuia sa lasi casa asa cum e, intoarsa cu curu'n sus. Are si el doua maini, nu doar tu. Banuiesc ca nu te plateste pentru ca faci ordine dupa ce el le-a intors. Nu te supara dar eu as fi preferat sa ma iau cu el la cutite decat sa fac si sa tac, sa ma ia de proasta.
Si ca sa-ti rapsuns, nu e normal nici comportamentul lui si nici atitudinea lui fata de tine. E clar ca ceva e la mijloc, e clar ca nu are pic de respect fata de tine si cu un asemenea om eu una nu mi-as pierde nici macar 2 secunde din viata.
Sunteti luati la bine si la rau, atunci asa sa fie.
Eu cu sotul ne ajutam mult, dar sa nu crezi ca asa a fost de la inceput, nu, dar eu am gura mare si nu tac nici sa ma picuri cu ceara. Si bine am facut pentru ca acum e cu totul si cu totul altul.
Succes si tie
giulia71 spune:
a venit la 1 noaptea?
era cumva beat?
Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!
anamaria spune:
da el de unde venea la 1 noaptea?! de la carciuma? ca poate era nitzel afumat si asta a distorsionat (grav) imaginea din capul lui despre ce ti se intampla tie...
nici barbatul meu nu e cel mai atent din lume, nu-mi aduce flori fara motiv (si cateodata nici cand ar avea motiv ) dar in nici un caz nu ar face misto de mine cand ma simt rau! si nici eu de el!
nu ma tine de mana cand vomit, desigur... dar imi face un ceai, imi da o paine prajita...
nasol, ce sa zic?!
inteleg ca te gandesti sa va separatzi?! te inteleg!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
A_Iulia spune:
Da' tu nu vroiai parca sa divortezi de el pentru ca ti-ai gasit intre timp adevarata jumatate? Nu i-ai spus inca?
ma gandesc ca simte omul ceva...
si in fond...pentru tine chiar mai conteaza comportamentul lui? Parca stiam ca esti decisa.
Adina + Olivia 04.03.2004
noi2 spune:
Giulia..nu, nu era beat..doar ca avea un chef suspect de ras, shi asta ca venea de la serviciu, nu shtiu insa de ce asha bine dispus..shi eu ma tavaleam de durere pe jos..
Shi n-am avut putere nici marar sa-i spun ceva Clau, deja imi este urat sa mai deschid gura, pentru ca vina o am tot eu..cine m-a pus sa merg acolo?? M-a trimis el.. nu.. ,mi-am facut-o cu mana mea.. dupa 6 ani de casnicie..nu s-a schimbat,o va face acum la spartul targului?? Nu cred.. de aceea nici nu-mi mai bat capul..shi nu-i cer sa fie atent sau sa-mi cada in genunchi, dar macar putzina consideratzie fatza de ce fac, ar trebui sa aiba..
..shi te iubesc...
AuraCris spune:
este exagerat!cum pretinde ca te iubeste daca se comporta asa?! am trecut si eu prin asta insa am renuntat la un moment dat pentru ca nu il suportam asa.Oricat ii explicam ca vorbele (de genul 'te iubesc mai mult ca oricand')trebuiesc sustinute de fapte, el nu intelegea si daca in trei ani nu a reusit sa invete nimic despre relatiile de dragoste NORMALE, m-am convins ca trebuie sa ma indepartez.Eu nu-ti sugerez nimic in sensul acesta, iti spun doar ca nu trebuie sa-l lasi sa-si bata joc de tine caci (POATE GRESESC)asta mi se pare ca face!AI GRIJA DE TINE!
noi2 spune:
Adina, inca nu i-am spus nimic, ashtept sa termin examenele shi la sfarshitul lunii viiotare ii spun, inainte nu pot , pt ca mi-ar face viatza un calvar.... Shi chiar daca nu il mai iubesc, niciodata nu am incetat sa fac toate treburile inerente casei, nu ii lipseshte nimic,mancare, spalat, curat, hainele calcate la dunga.. doar ca am racit relatzia putzin..il vad ca pe un frate..nimic mai mult... insa tot imi spun ca daca situatzia ar fi fost invers, sau chiar daca nu l-ash cunoaashte, nu m-ash comporta asha cu cineva..care atunci are mai mare nevoie de mine..
..shi te iubesc...
ina78 spune:
Poate nu stiu eu intreaga istorie... dar de ce spui:
"nu m-ash comporta asha cu cineva..care atunci are mai mare nevoie de mine.."
De ce are asa mare nevoie de tine? Dar tu nu ai nevoie de el, sau de un barbat linga care sa adormi cu zimbetul pe buze, care sa te alinte si sa te pretuiasca ?!?...
Probabil ca nu... nu vrei, consideri ca nu meriti sau poate ai ajuns sa te complaci in situatia asta. Nu vad de ce stringi dupa el, de ce ceri voie sa mergi la un suc (daca nu ai ceva progrmat cu el)... esti angajata? Ai contract? Nu esti om... nu aveti amindoi responsabilitati???
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
noi2 spune:
Ina....cand am spus acest lucru "nu m-ash comporta asha cu cineva..care atunci are mai mare nevoie de mine..".. m-am referit la faptul ca oricare ar fi relatzia mea cu el, sau cu oricine altcinva, daca ash vedea ca se simte rau, sau macar are nevoie de un ceai sau o paine prajita, fara doar shi poate ash fi alaturi de el shi l-ash ajuta in tot ceea ce pot..chiar daca ar fi sotzul, fratele, prietena sau chiar un necunoscut..nu ma lasa sufletul sa vad pe cineva suferind shi sa nu incerc sa-i alin suferintza in masura in care pot..
..shi te iubesc...
Claudelu spune:
Imi pare rau ca ai rabdat atatia ani langa un astfel de specimen Am inteles ca vrei sa divortezi. Eu nu pot decat sa te felicit, e cea mai buna decizie. Dar fa-o repede, nu o mai intinde, ca poate ajungi sa te obisnuiesc cu tratamentul impus de el