Se mai comporta cineva asha??
Raspunsuri - Pagina 5
Elise spune:
da' ce iti mai pasa?
Nu stiu, mie mi-ar fi peste mina sa ma mai scandalizez cit de insensibil este sotul caruia "i-o coc" de-o despartire peste putin timp oricum.
Nici tu nu mai esti chiar Julieta, nu? Sa te cred ca ai fost deceptionata, te asteptai la o dragoste mare din partea lui...si uite ca nu e...sau ce?!
Elise & BBLisa
Victoria_mami spune:
noi2, eu sunt cu sotul meu de aproape 5 ani si te rog sa ma crezi ca nu i-am cerut voie niciodata sa fac nimic!!! Da, l-am sunat, dar sa-l anunt ca "sunt... acolo... mai intarzii", nicidecum sa-mi cer voie. Si mai ales daca nici nu e acasa... dar si daca e; of, draguta de tine! Si dupa ce ca vine la 1am acasa, se mai si poarta ca un nesimtit!!! Nici sotul meu, sa nu crezi ca e Dl.Atentie; nu e, dar daca imi e rau, e langa mine! Si asa ar trebui sa fie, pentru Dumnezeu! Altfel, de ce ai vrea sa fii maritata? Sa fii tot singura??? Pai decat cu unul ca el, scuza-ma, dar mai bine singura; macar stii ca nu e nimeni sa te ajute, decat sa vina mitocanul noaptea la 1 si sa rada de starea ta... Sincer, deschide-ti ochii si pe cuvant ca nu cred ca ar trebui sa stai cu el; nu doar ptr. cum a reactionat, ci ptr. ca sunt convinsa ca sunt mult mai multe.
_
Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!
Clover spune:
Ma intreb cati ani ai. Sotul tau te abuzeaza, nu stiu daca iti este clar acest lucuru. In momentul in care ii ceri voie sa faci ceva atat de simplu ca mersul in oras si ti-e teama ca daca nu gaseste mancare te bate la propriu, asta e abuz. In mod normal daca nu ai chef de sex ar trebui sa poti spune nu. Tu faci sex cu el doar ca sa nu provoci scandaluri? Nu e normal.
Trec asa rapid peste faptul ca te bate fizic si asta a intrat in rutina.
Sa recapitulam abuz fizic si emotional si te miri ca te ia peste picior ca ai facut indigestie? Acu daca era altu in locul lui as fi zis ca poate nu a stiut cum sa reactioneze, mai sunt barbati care nu stiu ce sa faca si incep sa glumeasca crezand ca te vei simti mai bine; dar in cazul asta cred ca e pur si simplu nesimtire. In cel mai rau caz daca i-ai fi spus "inceteaza" ar fi trebuit sa se duca si sa doarma.
Ca ultim detaliu, zanul tau s-ar putea sa viziteze si alte paturi neconjugale. Da asta cred ca nu mai conteaza decat din punct de vedere al bolilor pe care ai putea sa le iei.
Grow where you're planted.
liliana27 spune:
hai ca-i culmea. tu-l inseli fara sa te doara capul si apoi pretinzi de la el sa te iubeasca si sa se poarte ca atara. Mai, trezeste-te si hotaraste-te ce vrei. Eu am impresia ca esti imatura si iei casatoria in gluma. N-am citit toate mesajele dar am vazut ca ai primit ceva compatimiri. Cred ca asta iti lipseste tie: sa te compatimeasca lumea si sa-ti dea dreptate. Cred ca tu inca trebuie sa-ti dovedesti tie ca nu gresesti cu nimic cand divortez si ca intr-adevar motive exista. Iti urez mult succes dar ai grija ca sa nu te "frigi" si de data asta cu noul iubit si sa-ti dai seama mai tarziu ca nici el nu e ceea ce te face fericita.
doramunte spune:
noi2. mai fetito, nu te supara ca-ti spun, dar este vina ta, pt. ca-i permiti. daca sotul meu ar avea un astfel de comportament, numai pt. 5 minute, in secunda urmatoare ii zboara ceva in cap. si la propriu, si la figurat.
eu imi pun problema ca al meu nu se ofera singur sa faca ceva, ci trebuie sa-l pun eu, iar daca face ceva din proprie initiativa este nervos si ma cert cu el.
dar, sa-i permiti un astfel de comportament. trezeste-te, ce esti tu, sclava lui??????
sa ceri voie sa iesi undeva cu colegele??? pe mine daca ma enerveaza nici macar nu-i spun unde ma duc. cel mult ca vin tarziu.
femeia este egala barbatului, nu sclava lui, repet. daca vrea mancare, daca ai chef sau timp fa-i, daca nu, sa manance orice, care-i problema ta??? e cu handicap cumva??? el nu poate face nimic??? sau e parazit.
pune/l la respect, ca merita, nesimtitul.
cateodata, cand ma enervez pe el, efectiv il las acasa cu toti cei 3 copii si-i zic sa se descurce singur, sa vada si el cum e. si, chiar daca copiii nu sunt bine hraniti pt. o zi, nu patesc nimic, dar macar eu ma racoresc si am forta sa o iau de la capat.
succes si deschide ochii la realitate
grenouille spune:
mda,
"porcu, magaru, nesimtitu', numai el e de vina.... " ma miram sa nu apara.
sorry, da' n-am putut sa ma abtin....
noi2 spune:
Fortelady... nici porc, nici magar, nici nesimtzit..shi nu este doar el de vina.. vina este a amandoura pentru ca am ajuns unde am ajuns..shi acum nu mai am pentru ce lupta..nu mai am iluzia shi sperantza pe care o aveam acum vreo 3-4 ani sa-l schimb, sa ma schimb sau sa luptam pentru noi.. de ce doar eu??.. asha ca.. pana aici s-a ajuns...probabil e vina mea in totalitate...sau poate nu.. oricum..adevarul il va shtii fara doar shi poate shi se va termina totul cat de curand.. cum se va termina.. om vedea.
O seara buna tuturor shi multzumesc pentru raspunsuri.
..shi te iubesc...
Elise spune:
quote:
femeia este egala barbatului, nu sclava lui, repet. daca vrea mancare, daca ai chef sau timp fa-i, daca nu, sa manance orice, care-i problema ta??? e cu handicap cumva??? el nu poate face nimic??? sau e parazit.
pune/l la respect, ca merita, nesimtitul.
cateodata, cand ma enervez pe el, efectiv il las acasa cu toti cei 3 copii si-i zic sa se descurce singur, sa vada si el cum e.
credeam ca il lasi acasa si te "imprietenesti" si tu cu vreunul "cind te enervezi", ca noi2 cam asa a facut.
Si nu vad drama in a insela un insensibil in loc sa inseli vreun finutz.
Eu in situatia asta as zice merci ca ma scuteste de niste procese de constiintza.
Ar fi problematic daca s-ar purta frumos, ca mi-ar trezi ceva regrete. Da' daca ma ia cu "Leano' nu te mai preface", as zice saru'mina, uite ce bine imi confirmi tu mie deciziile....
Elise & BBLisa
Clover spune:
quote:
Originally posted by fortelady
mda,
"porcu, magaru, nesimtitu', numai el e de vina.... " ma miram sa nu apara.
sorry, da' n-am putut sa ma abtin....
--------------------------
"blonda, 1,75, 90C, nu vand nimic, doar ma laud..."
Mda, ca tu ai fi stat mult cu abnegatie sa-i faci de mancare si sa faci sex cu el desi da in tine cand se enerveaza si limbajul e de toata jena. Pana una alta nu vad vina ei, ca mancare face, sex face, totul se invarteste sa ii fie bine lui. Deci da, el e porc, magar si nesimtit.
Grow where you're planted.
NinaR spune:
Sunteti masochisti? Scuze...dar nu inteleg de ce trebuie sa suporti toate mojiciile cand ai alternative.
Nina