Se mai comporta cineva asha??
Raspunsuri - Pagina 6
grenouille spune:
quote:
Originally posted by Cloverquote:
Originally posted by fortelady
mda,
"porcu, magaru, nesimtitu', numai el e de vina.... " ma miram sa nu apara.
sorry, da' n-am putut sa ma abtin....
Mda, ca tu ai fi stat mult cu abnegatie sa-i faci de mancare si sa faci sex cu el desi da in tine cand se enerveaza si limbajul e de toata jena. Pana una alta nu vad vina ei, ca mancare face, sex face, totul se invarteste sa ii fie bine lui. Deci da, el e porc, magar si nesimtit.
Grow where you're planted.
tu ai citit povestea de la inceput? :)
ok- nu vad vina ca vorba ta, mancare face, sex face (numa' cu sotu, iubi' asteapta cuminte la rand, curat telenovela! pentru cine ar crede, io nu cred, da' nu-s in masura sa dau sentinte)... porcu, magaru, nesimtitu nu stie si de mandrele coarne (care presupun ca-i stau si bine) ca altfel "ar taia-o in bucatele".
si daca suntem la ora de sensibilitati, barbatu' numaru doi ce crede despre asta? cum sta si accepta ca femeia lui, aia care divorteaza pentru el, sa fie tratata asa de sot? el ce parere are? "stai iubita acolo, mai indura niste mitocanii, ca io vreau totu frumos pe tava e viata ta nu ma bag in ea"?
ileanna spune:
Fetelor, noi2 a zis pe aici ca nu face sex decat cu barba'su. Asa ca faza cu inselatul mai merita revazuta (il inseala doar ... teoretic).
In alta ordine de idei, noi2 ... tu cand pleci de la barbac'tu ... te bazezi pe tipul ala ca sa incepi o noua viata?? Si pana acum doar ati ... vorbit?? Nu ca ar fi o garantie contactul fizic, nu este. Dar sincer imi fac griji pentru tine. Ce rol are celalalt barbat in decizia ta?
Vorbeste-ne putin despre asta daca tot ai apelat la noi si te-ai expus diverselor abordari. Poate pana la urma iti putem fi de folos in afara de palmele peste bot gratuite pe care le iei si tu si sotul tau.
Iti spun parerea mea, ca intr-un context potrivit si cea mai desteapta si independenta femeie va reactiona la abuz exact ca tine sau mai rau: vinovata de toate si cautand aprobare in ochii tuturor. Ca sa nu mai spun ca atunci cand se indragosteste pana peste urechi, pana si o femeie foarte desteapta se comporta la fel ca o proasta (asa cred eu).
Totul este sa constientizezi ce se intampla la un moment dat. Asta face diferenta. Ori senzatia noastra este ca nici acum nu prea constientizezi ...
Eu una nu te judec pentru tabloul in care ai ajuns si nu cred ca ar trebui sa o faca cineva. Eu de felul meu ma cred cea mai cea mai, dar am ajuns de cateva ori in niste posturi care au facut ca vorba mea preferata sa fie ... niciodata sa nu spui niciodata.
Never say NEVER.
liliana27 spune:
multe cred ca nu stiti povestea: acum cateva saptamani noi2 ne anunta ca vrea sa divorteze, ca si-a gasit jumatate, ca o iubeste si il iubeste (pe iubi nu pe sot), ca vor sa plece amandoi in ro dar ca nu i-a spus inca sotului pt. ca vrea sa-si dea examenele. Pai daca pe sot nu-l mai iubeste, vrea sa se desparta de el cum mai face sex cu el? O violeaza cumva? Pai sa cheme politia. Ceea ce face noi2 mi se pare josnic, e de o falsitate de nedescris. La ea nici nu e vorba de incercari de asi salva casnicia (ca sa inteleg treaba cu sexul cu sotul), divortul e deja planuit. Si despre iubi zicea ca e sufletul ei pereche sau ceva de genul asta. Sa nu-mi ziceti ca intre cei doi e doar dragoste platonica. Haideti mai! Pai daca barbatul vreuneia de pe form o insela pai ce apelative si-ar fi primit. Acum ca doamna inseala tot domnul e magar si porc. Poate el nu stie ca e inselat dar ceva ceva simte el. Si nu inteleg ce-i mai pasa lui noi2 de cum se compota el. Intelesesem ca nu vrea nimic de la el. Pai sa clarifice treaba si sa plece.
ileanna spune:
noi2 este o persoana abuzata si are perceptia si rationamentul deformate. Nimeni nu zice ca e corect ce face ea. Dar cand se pune pb de abuz lucrurile nu sunt in alb si negru (nu ca ar fi vreodata). Abuzul e abuz, punct.
liliana, e usor sa judeci si sa dai verdicte.
Never say NEVER.
Elise spune:
quote:
Iti spun parerea mea, ca intr-un context potrivit si cea mai desteapta si independenta femeie va reactiona la abuz exact ca tine sau mai rau: vinovata de toate si cautand aprobare in ochii tuturor. Ca sa nu mai spun ca atunci cand se indragosteste pana peste urechi, pana si o femeie foarte desteapta se comporta la fel ca o proasta (asa cred eu).
foarte adevarat, dar legatura intre cele doua situatii imi scapa.
Elise & BBLisa
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by liliana27
multe cred ca nu stiti povestea: acum cateva saptamani noi2 ne anunta ca vrea sa divorteze, ca si-a gasit jumatate, ca o iubeste si il iubeste (pe iubi nu pe sot), ca vor sa plece amandoi in ro dar ca nu i-a spus inca sotului pt. ca vrea sa-si dea examenele. Pai daca pe sot nu-l mai iubeste, vrea sa se desparta de el cum mai face sex cu el? O violeaza cumva? Pai sa cheme politia. Ceea ce face noi2 mi se pare josnic, e de o falsitate de nedescris. La ea nici nu e vorba de incercari de asi salva casnicia (ca sa inteleg treaba cu sexul cu sotul), divortul e deja planuit. Si despre iubi zicea ca e sufletul ei pereche sau ceva de genul asta. Sa nu-mi ziceti ca intre cei doi e doar dragoste platonica. Haideti mai! Pai daca barbatul vreuneia de pe form o insela pai ce apelative si-ar fi primit. Acum ca doamna inseala tot domnul e magar si porc. Poate el nu stie ca e inselat dar ceva ceva simte el. Si nu inteleg ce-i mai pasa lui noi2 de cum se compota el. Intelesesem ca nu vrea nimic de la el. Pai sa clarifice treaba si sa plece.
Perfect de acord. Ce rost mai au lamentarile astea despre sot, cind hotarirea e luata deja? Propun schimbare de nick - noi3.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
noi2 spune:
O sa incerc sa va raspund.. in masura in care ceea ce voi spune va fi íntzeles ca atare .. bineintzeles ca ma ashteptam sa se devieze de la subiect, majoritatea din cei care mi-atzi raspuns aici atzi facut-o shi la celalalt topic, deci situatzia nu era noua ..insa mi se pare deplasat sa intru in detalii intime despre relatziile cu cei 2..nu-shi au locul shi nu cred ca intereseaza pe cineva strict acest aspect… da perfect.. ma putetzi acuza de tot ce vretzi, judeca sau da un raspuns obiectiv, accept orice fel de critici fiindca am asumat acest lucru intrand in acest forum.. dar totul are o limita..
Casatoria asta nu am luat-o in gluma..ce gluma se poate numi aceea cand la 18 ani, plec din tzara,in gluma renuntz la facultate, in gluma imi las parintzii singuri.. shi tot in gluma plec... in lumea larga..dupa el.. de ce?? Pt ca il iubeam..tot in gluma??.Nu.. il iubeam cum se iubeshte la 18 ani.. cand tot ce zboara se mananca.La acea varsta nu shtiu cat de mult realizeaza cineva ce este iubirea....sau daca a intalnit iubirea adevarata...A fost prima shansa care am dat-o iubirii noastre..pt ca el nu s-ar fi intors in Ro pentru a fi cu mine..lucrurile nu erau tocmai roz, dar ne-am casatorit.. credeam ca asha va fi mai bine.. dupa nici 2 ani, m-am intors in Ro sa divortzez din problemele pe care le-am enumerat la celalat topic.. nu am reushit..pentru ca m-a convins sa mai incercam odata.. a doua shansa...m-am intors.. la nici 2 luni.. primul cap de perete..azi ma iubeshte la nebunie, maine ii sar nervii ca e mancarea prea fierbinte..shi tot asha..nu are sens sa-i enumar defectele, pentru ca evident nimeni nu e perfect.. shi l-am iubit shi pentru ele.. doar ale lui erau.. De la inceput am acceptat sa fiu `` sclava lui```deshi niciodata nu m-am considerat asha..am acceptat situatzia cum mi s-a dat, daca nu s-a schimbat la prima incercare, nu avea rost sa continui, pt ca tot vina mea era.. il iubeam.. shi mi se pare normal ceea ce faceam.
Nu a fost scopul acestui topic sa il desconsider,sa-i caut vina pentru ca asha eu sa ma simt mai putzin vinovata...singura mea vina este ca a aparut omul potrivit la momentul nepotrivit, shi eu am acceptat acest lucru inainte sa fi terminat relatzia cu sotzul.. pentru atat ma simt vinovata shi mai ales.. nu caut aproabarea la nimeni..doar am expus o problema shi fiecare.. spune ceea ce crede de cuviintza...Porcul, magarul, nesimtzitul..s-au feminizat in cele 4 pagini de pana acum.. josnica.. falsa..nehotarata.. imatura...shi lista mai poate continua....ma dor.. dar le asum...pentru ca vinovata sunt eu doar pentru motivul pe care l-am spus mai sus. Mi s-a spus ca nu lupt pentru a ne mai da o shansa.. am dat nenumarate shanse relatziei,shi de fiecare data,mi-am facut sperantza ca va fii bine..dar la prima cearta ajungeam de unde am plecat..nu mai e intzelegere, respect,comunicare..shi asta..de vreo 3 -4 ani.... daca shansele ar fi fost shi initziativa lui vreodata.. poate altfel ar fi stat situatzia.. insa el se multzumeshte cu relatzia pe care am descris-o eu...nu am nici un interes sa distorsionez realitatea.. asta este..vretzi sa ma credetzi.. bine... nu... eu am fost sincera..poate ca mai sunt persoane in situatzii similare.. shi nu au curajul sa recunoasca..deshi..nu shtiu cum e mai bine....imi spunea tata de multe ori cum e cu tacerea shi cu filozoful...insa..simtzeam nevoia sa spun prin ceea ce trec, chiar daca asta insemna un shir de critici... s—a intamplat sa apara aceasta relatzie..cu ocazia asta,mi-am dat seama ca foarte ushor pot incepe sa tzin la altcineva, sa ma atashez de el.. shi sa il iubesc..de ce?? Daca mi-ash fi iubit sotzul.. nu cred ca l-ash fi putut inlocui cu nimeni..cand il iubeam.. nu exista nimeni decat el.. tot universul meu era el..insa acum..faptul ca m-am atashat foarte repede de celalalt.. ma face sa cred ca nu mai era nimic din iubirea pe care o simtzeam pentru sotzul meu..deci.. rolul celuilalt in decizia mea.. este..ca datorita lui am deschis ochii..pentru ca mi-am dat seama ca nu sotzul meu este ce imi doresc, pentru ca merit mai mult decat atat...pentru ca sunt persoane mult mai frumoase sufleteshte, shi de o calitate umana deosebita..shi cred ca merit asta.Nu e nevoie de noptzi albe de amor sa simtzi ca cineva este alaturi de tine, te sprijina shi te iubeshte..mi-a aratat-o de multe ori..shi da.. shtiu ca ma iubeshte..la fel cum il iubesc shi eu.. Da... o sa spunetzi.. cum sa merit asta.. cand ma comport asha.. dar.. in situatzia mea... alta alternativa nu am..nu credetzi ca este ushor, am analizat totul de n-shpe mii de ori shi da nu este corect, insa mai mult pentru moment nu pot face....de multe ori..cred ca am intrat in depresii shi sunt cu nervii la pamant, nici eu nu shtiu cum mai rezist.. shi sa nu-mi spune-tzi ca acum ashtept de la voi un .``. vai saracutza..``.. nu e genul meu sa ma compatimeasca lumea... eu mi le fac.. eu le trag pe toate.. shi shi in acest sens o sa asum toate consecintzele..
Shi inca o data..repet.. am deschis topicul.. in acest sens:.. facand abstractzie ca imi este sotz..am intrebat.. daca este normal un astfel de comportament... de ce??..nicidecum sa il umplu de defecte sau ca de forma asta sa ies eu basma cu mai putzine pete.. Shtiu ca nu este ``uman `` ceea ce fac...poate este `` bataie de joc`` dupa spusele unora.. dar..am intrat pe drumul asta shi o sa merg pana la capat..
Poate am greshit deschizand cele 2 topicuri....mi s-au spus multe cuvinte care nu mi-au cazut tocmai bine, `` palme gratuite peste bot``am primit..... shi le-am acceptat shi pe acestea...nu am facut-o cautand motive ca sa-i anuntz evenimentul.. cu ce ma incalzea..m-atzi fi considerat mai putzin vinovata?? Mai mult sau mai putzin vinovata, conteaza cum ma simt eu.. shi ma simtzeam singura shi voiam sa spun cuiva ce simt..doar atat..shi daca v-am deranjat sau ofensat.. imi cer scuze...sunt om, greshesc ,nu iau cele mai bune decizii, dar pot spera sa invatz din gresheli shi pot sa-mi doresc ceva mai mult de la viatza decat am acum... la 24 de ani.... pot sa-mi doresc sa fiu fericita, sa ma simt libera, sa-mi doresc sa fiu alaturi de cineva pe care il iubesc din suflet shi caruia ii pasa de mine,sa pot sa-mi termin facultatea shi sa realizez ceva in viatza....sa pot sa-mi doresc sa visez.... shi mai ales.. sa-mi indeplinesc visurile..shi Ramona, nu era nevoie de propunerea ta sa schimb nick-ul... cu al tau potzi face ce doreshti.. la fel shi eu cu al meu....shi te anuntz de pe acum.. nu am de ce sa-l schimb.. pentru ca in curand.. vom fi doar noi2....uite ca am devenit brusc hotarata.. vreau sa lupt pentru acest scop..nu shtiu cat de greu va fi un divortz, dar ma inarmez cu rabdare, nervi de otzel, flacoane de valeriana, sprijin shi intzelegere din partea iubitului shi a familiei shi shtiu ca pana la urma va fi bine..
Va multzumesc inca o data tuturor pentru postari shi o zi buna maine..
..shi te iubesc...
Lemoni spune:
Ma distreaza mult povestea asta , dragostea platonica.......... parca suntem in clasa a doaua , Daca dupa ce divortezi nu te potrivesti cu iubi la pat ce te faci??????????Upsssssssss
"I-am cerut voie sa merg cu colegele "nu ne spune ca defapt a fost cu iubi ,Stiu ca ti-ai luat papara de la fete dar pe bune cum adica esti asa de dragutza esti ii ceri voie sa iesi afara dar tu deja ai o viatza dubla................
noi2 spune:
Lemoni, daca ai fi citit postul meu di-nainte, probabil tzi-ai fi economisit cele 2-3 minute pe care le-ai pierdut raspunzandu-mi...ca am fost sau nu cu iubi e problema mea, cine crede ce spun bine, cine nu, e treaba lui ...dar ma bucur mult ca te-ai distrat, poate chiar tzi-am inveselit ziua...pe viitor cauta alt gen de site-uri pentru distractzie..uite eu am invatzat ca nu e cinstit sa te distrezi pe seama altora..shi-tzi spun shi tzie acelashi lucru...iar cei care mi-au raspuns shi-au dat o parere, m-au judecat shi am luat totul ca atare..cu bune shi rele..dar.. in fine...
..shi te iubesc...
Ana_m spune:
Noi2 , am urmarit povestea ta si sincer iti zic . Multumeste-te ca nu ai copil cu el. Si nu lua in seama toate comentariile rautacioase. Doar tu stii prin ce chinuri ai trecut , si daca ai luat hotararea de a divorta bine ai facut . Lasa-l draga si fugi ca specimene din astea nu se schimba niciodata. Sa nu ai nici un regret.
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m