Fetele din America (85)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

wow, lumea e chiar asa de formalista la NY? Pai redeam ca aici e America si aici poarte fiecare ce vrea.
Si eu care voiam sa fac schimb de locuinte cu ocebine.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

o sa duc pisicu la doctor sa ii zgarie pe ei cand ii face baie si cand il curata de purici [:d].
Naftalina pui in capacele de plastic sa nu se scurga la plante "habar nu am ce efect are asupra plantelor deci le protejezi" sau urina de vulpe.. asta stiu sigur ca da rezultate.

quote:
Originally posted by Ramona J

Gabbriela ai aflat raspunsul la intrebarea cu puricii? Eu habar n-am, dar mi-ai inspirat si mie o intrebare...
Noua mea problema este ca vin iepurii si maninca florile din fata casei. Sint draguti si nu vreau sa le fac vreun rau, dar cum i-as putea lamuri sa le lase in pace?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Nu sta sa ii pun zgarda, a avut una si in 24 de ore a reusit sa o rupa si sa o piarda.
quote:
Originally posted by adriana

Gabriela, parca exista niste zgardite contra puricilor. Se pun la pisicute la gat. Pentru adulti nu stiu, dar parca a fost un subiect pe aici mai demult..

O sa o duc la medic si scap de bataie de cap.. mai ramane sa vad cum scap eu de mancarici si de bubitele de pe picioare, arat groaznic.
quote:
Originally posted by Siminaf

Frontline. Sau ceva asemanator.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Frontline e cu administrare externa (pe blana), dar mai exista si Ivermectin, cu administrare subcutanata si cu actiune mult mai sigura si mai lunga. Nu stiu insa cit se administreaza la mitze, nu stiu decit la catei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by Bic

wow, lumea e chiar asa de formalista la NY? Pai redeam ca aici e America si aici poarte fiecare ce vrea.
Si eu care voiam sa fac schimb de locuinte cu ocebine.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Nu-i nimic, faci schimb cu mine! Vaz ca nu se inghesuie nimeni la Dallas.
Depinde pe unde te invirti. In mediul in care am lucrat eu cam asa era. Si desi nu s-a discutat pe fata chestia asta, stiu sigur ca pantofii "open toes" nu erau agreati. Eu i-am evitat, doar cind eram insarcinata cu Alexandru (bineinteles ca in vara aia au fost calduri record si eu eram enorma!) am mai lasat politeturile deoparte ca altfel as fi lesinat in statia de metrou.

Mergi la inceput

Gabbriela, aia-i pisica salbatica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

sa o numim asa .... e pisica mea, dar nu are voie in casa deci isi face veacul in curte si alearga libera pe strada. Mananca in curte la mine dar o mai gasesc uneroi pe alte straji alergand cate un biet pui de pasare .
Nu ii place sa o iei in brate , sa o atingi... asa a fost de cand era pisoi scump.. acuma are vreo 7-8 ani.

quote:
Originally posted by Ramona J

Gabbriela, aia-i pisica salbatica!

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Asta cu albul dupa Labor Day inca e in picioare pentru medii formale: servici prin birouri, evenimente "black tie", etc...daca mergi prin cluburi (si ai inca 20 de ani) tragi blugi, un top deosebit si poti "scapa" cu pantofi albi.

In general pantoful alb este asociat cu vara...intre Memorial Day si Labor Day.
Pantoful decupat insa a inceput sa patrunda in medii profesionale (genul de peep toe). Si o sanda eleganta merge dar cu o imbracaminte cu gust (nu gen maieuri).

Schimb de case ziceti? Nu e o idee rea dar eu am vacante numai in off season...de exemplu anul asta mai avem inca o saptaina de vacanta in octombrie (prima saptamina)...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Schimb de case?... o idee noua
E idee americana? sau romaneasca?

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu am fost inscrisa pe un astfel de site american (de schimb de case in concedii) inca de multi ani. Dar ma oboseau mesajele lor si m-am dezabonat.

Mergi la inceput

Pe mine tocmai ma bate gindul sa ma inscriu pe un astfel de site. Nu e idee romaneasca.
Cu copii mici e mai usor sa locuiesc intr-o casa, sa am bucatarie. Pentru ca nu mai muncesc veniturile au scazut si economisim cazarea, costul de cazare - nu e de ici de colo. Cred ca iesi mai bine si cu mincarea.
Am vazut ca unii fac si schimb de masina, deci mai poti economisi si acolo. Ramine cheltuiala pentru transport si distractie.
Ma tenteaza US ca drumurile lungi sint obositoare pentru copii. In plus poti merge numai pentru citeva zile, un weekend lung chiar. Sintem departe de a fi vazut toata America, as merge chiar si pe unde am mai fost. Daca sint acasa mereu am ceva de lucru, macar ne relaxam citeva zile.
Mie chiar mi se pare o varianta buna de concediu.
Inca un avantaj: nu ramine casa goala cind esti la mii de km (poate), nu trebuie sa intrerupi posta, daca se sparge vreo teava afli inainte sa putrezeasca podelele.

Mergi la inceput