Fetele din America (85)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Da, ideea este foarte buna si dupa parerea mea. Doar ca noi deocamdata nu putem pleca pe nicaieri atit de departe cu asta mica dupa noi, ca face scandal mare la drumuri mai lungi de 2-3 ore. Dar peste citiva ani sigur ma voi abona din nou la astfel de site-uri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Aveam emotii sa vad ce zice sotu'. Da cica e bine! Eu de cind sint casnica ma tot gindesc la metode de a economisi banii, sa ma simt (mai) utila.
Ma rog, mai uit citeodata de economii. Cind imi aduc aminte, fac din nou planuri mari.
Am noroc ca Anuta iubeste sa mearga cu avionul, sta si in masina ore bune fara sa faca scandal. Alexandru a depasit deja fazele astea.
Asa ca sintem gata sa exploram tot globul! Uite asa imi fac curaj sa ma inscriu pe un site din ala. Ca eu as merge si pe luna, nu conteaza!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aaka spune:

e faina ideea asta cu schimbul de case. parca si pe mine ma bate gandul.dar cine n aiba ar vrea sa vina in wisconsin sa vada fermele si pasunile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Aaka

e faina ideea asta cu schimbul de case. parca si pe mine ma bate gandul.dar cine n aiba ar vrea sa vina in wisconsin sa vada fermele si pasunile?

Adela mami de bambi Tia

de ce nu? ba suna foarte tentant, invata copilasii ca gainile nu cresc in congelator la alimentara:-)) decat la mine cu aligatori la poarta, serpi pe prag si cu scorpioni, mai nou, gasiti noaptea in baie (data trecuta am gasit unu pe aragaz la bucatarie)...unde e ML sa o intreb de fauna din NC, ca incepe sa mi se faca dor de duca defintiv din Florida.:D] e o caldura si-o umezeala afaraaaaa, ca degeaba e frumoasa natura inconjuratoare, daca io pe vremea asta nu m-as misca din aeru meu conditionat cu nici un pret!

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Aaka, n-o fi chiar asa! Pai e lac, nu? Deci or fi posibilitati de distractie, boating, fishing...
Poate ca sint magazine cu antichitati, poate e vreun oras in apropiere unde sa mergi in timpul zilei.
Si apoi nu stii niciodata cine locuieste in oras mare si vrea sa ia o pauza, sa stea linistit undeva la tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Aaka, eu as vrea!!!! hihi....As vrea sa imi pot permite luxul sa locuiesc la tara!!! Deocamdata depindem de sotul meu si de jobul lui...uf...dar m-as muta invartindu-ma la tzara undeva unde e liniste si pace!!!!!

Conchita, unde in Florida stai?? (nu stiu daca ai mai spus...) Si noi tot in Fl!!!! (in fine, acum suntem in vacanta in Ro si prin imprejurimi pana la toamna!!!!)
Serpi si aligatori am vazut si io...dar scorpioni...pe cuvant ca nu!!!! Exista in Florida???

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Sanziana, suntem la o aruncatura de bat una de alta? :-)) ma rog, nu chiar o aruncatura, io-s la N de Orlando. imi amintesc ca ti-am sugerat o cafeluta cand v-ati mutat aici, dar probabil ca ne-am luat cu altele si a trecut neobservata invitatia. idem cu Elenalove si ML, dar poate data viitoare.

da, scorpioni...

Ajutati-o pe Diana
Alaptatul Help-Line

Mergi la inceput

Uite ca n-am stiut. Noi am fost la Disney in octombrie, ne puteam intilni la o cafeluta.
Prima data cind am emigrat am fost intr-o suburbie din Orlando. Da-i mult de atunci!

Mergi la inceput

Ramona, nu-i timpul pierdut! dealtfel, in octombrie nici nu eram pe forum, luasem pauza...dar ti-am zis, de Thanksgiving suntem in TX si de Craciun in CA, cine vrea cafelute cu mine e binevenita pe PM cu detalii.

Ajutati-o pe Diana
Alaptatul Help-Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Krissy, am vorbit cu prietena mea si din pacate raspunsul meu stiu ca nu o sa te ajute.Parintii ei au venit prin reintregirea familiei si ulterior au obtinut si green-cardul si binenteles ca au si dreptul la Medicare.Acum imi explic si eu cum pot sta ei mai mult de 6 luni in USA.

Mergi la inceput