Dr. TUTUNARU (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns s_ana spune:

Madau,

Am incercat sa scriu si pe PM legat de intrbarea mea cu preturile la Elias, dar multi nu accepta PM.
Ca un membru vechi ma poti ajuta cumva?
Am vazut filmuletul cu printesa ta - scumpa foc.

Pupici la burtici si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

S-ana iti spun cat am dat eu:
- anestezist: 2 milioane (poti sa dai si 1,5 mil)
- mana a doua operatie: 2 milioane
- asistente: 100 mii lei
- infirmiere: 30-50 mii lei
- neonatolog: 500 mii lei
Lui Tutunaru nu i-am dat niciun leu pentru ca stiam ca nu accepta, i-am dus doar la cabinet un cosulet cu delicatese belgiene si un buchet de trandafiri Ramonei. Oricum altceva nu aveam inspiratia sa-i iau ca banuiesc ca a primit mult prea multe, asa ciocolata macar o mananca.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fetelor,m am stresat si v am stresat degeaba cu intrebarile,pt ca astazi,cand aveam programare,n am mai putut ajunge la dr,sotul meu a tb sa se duca la niste cursuri de perfectionare si n am avut cu cine lasa copilul.offff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Monalac imi pare rau ca n-ai mai ajuns, poate data viitoare. Sa ne spui si cum a decurs intalnirea

S_ana oi fi eu membru vechi, dar la preturile de la ceza nu ma pricep. Sorry!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

quote:
Originally posted by crisalex2007

quote:
Originally posted by

quote:

Nu are acces in Universitar, nu se intelege cu nimeni de la Elias si greu cu primirea de aprobari de la Vladareanu.
Greu greu.

Ma simt datoare moral sa raspund: SE INTELEGE CU MAI MULT DECAT TOATA LUMEA LA ELIAS!
Cu aprobarile de la Vladareanu..iar, am indoieli.Tutu opereaza lejer si pe Ginecologie I si pe II...

De ce te simti datoare moral sa raspunzi?

A fost indelung comentat pe forum si nu numai, pe PM si in alte locuri faptul ca T nu prea e sau nu era cel putin (poate s-au schimbat lucrurile intre timp) la Elias de catre conducere ca la conducere ma refer. Ca nu primea aprobarile pt cezariana decat foarte greu, mai greu ca la alte spitale si mai greu decat altii, ca el insusi spunea ca 'intra si el cu ale lui cand le termina Vladareanu pe ale lui' si 'lasa ca te operez la noapte chiar si fara aprobare' - ultimul a fost citat, de fapt si primul dar am parafrazat.

La laparo are mana libera, la consultatii, acum si la FIV cu fundatie cu tot. Aici da, la cele enumerate mai sus nu. Crede-ma ca stiu.

De fapt de ce discutam asta? Nu are nici o importanta. Se vede cu ochiul liber, si este important pentru pacientele lui. Sau de fapt nici pentru ele, de ce sa se amarasca cu astfel de ganduri, cumva tot se rezolva lucrurile, numai ca mai greut. Asa cum am si spus.

pentru toata lumea.

Atentia: una este ;"nu se intelege"si alta este NU ESTE AGREEAT CA PERSOANA!
Se intelege cu toata lumea, pot sa zic ca nu stiu cine si-ar mai fi permis sa sune sefi de sectie la 11 noaptea, sa-i citeasca analize si sa-i puna sa-si dea cu parerea.
Singurul motiv pt care-i privit ca un ciudat, este ca NU IA BANI DE LA PACIENTE!
De aici si antipatia si rautatea celorlalti. Cum poti sa fi atat de bu, si sa nu "percepi taxa".
Iar personalul auxiliar, are senzatia ca pierde la spaga , de la pacientele lui, ca daca nu dau la doctor..nu se da nici catre asistente/infirmiere/anestezist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisalex2007 spune:

Bine bine, nu este agreat ca persoana. Sunt de acord cu tine.

Mmmm, cat despre cotizari in alte parti (mana II, anesetzist, neonatolog, asistente etc, stai linistita ca se cotizeaza. Iti dau exemple de pe forum daca vrei. Si mai am destule. Unii care refuza sa cotizeze din principiu nu o fac pentru ca el nu ia bani IN SPITAL de la paciente).

Iar pentru prestatiile din spital exista si acolo alternativa - chiar studiata si in caz de nevoie tras pacientul de urechiuse ca nu a cotizat destul...pentru laparo cel putin. Pe fatza.

"Personalul auxiliar" asa cum numesti tu medicii neonatologi, mana a doua etc, nu simte cu nimic alegerea aceasta de a nu lua bani direct in spital.

E bun, nu zic ca nu e bun, pe o anumita bransa, taxa percepe la cabinet nu la spital, problema apare cand pierzi interesul pentru ca nu mai este challenging si treci de modul glumet intr-unul mult nedorit.

Nu e chiar asa alb sau negru totul. Si nici nu trebuie sa cadem intr-o extrema prea radicala. In nici o parte.

o zi frumoasa si racoroasa va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ana spune:

Mayaione,

Merci, mult pentru informatii.
Am citit si povestioara ta si m-am ingrozit.
Sper ca acum sunteti bine si grasuni.
Eu sper sa ma programeze la cezariana nu sa stau pana cred ei ca trebuie facuta.
La mine ar fi a doua cezariana.
E cineva care a avut cezariana programata?
Prima cezariana a fost la Municipal acum 5 ani cu anestezie totala.
Situatia cu asistentele a fost la fel, si recuperarea grea, dar merita sa vedem copilasii nostri grasi si frumosi.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by ileana

quote:

Nu are acces in Universitar, nu se intelege cu nimeni de la Elias si greu cu primirea de aprobari de la Vladareanu.
Greu greu.

Ma simt datoare moral sa raspund: SE INTELEGE CU MAI MULT DECAT TOATA LUMEA LA ELIAS!
Cu aprobarile de la Vladareanu..iar, am indoieli.Tutu opereaza lejer si pe Ginecologie I si pe II...

ileana

Eu am nascut cu T prin ceza si a obtinut fara pb aprobarea lui Vladareanu iar lui T nu am avut ce sa-i reprosez. Cand da Dzeu sa raman insarcinata iar, tot cu el vreau sa nasc.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Eu nu il ridic in slavi pe T si nici nu ii tarasc numele prin noroi. Ptr mine a fost ok, o colaborare tacuta, daca pot sa ii spun asa. La inceput eram speriata ca nu vb nimic, ulterior am invatat de aici ca trebuie sa ma duc cu lectia facuta, am acceptat situatia si in final am fost indeajuns de multumita. se putea si mai mult. Chiar putea sa fie perfect daca ma duceam la cabinet si mai primeam in sala de asteptare si un covrigel din punga lui T si un pahar de apa, de ce nu si niste flori. Acum cine nu este multumit de ce nu merge in alta parte? sa nu se inteleaga ca ii iau apararea lui T, dar este vorba de viata voastra si a copiilor vostri si daca nu va simtiti in siguranta si cu o zi inainte de a naste ar trebui sa va reorientati.
Eu cred ca totul tine si de gradul fiecaruia de suportabilitate si de pretentiile pe care le ai. Stiti voi vorba aia cu la pomul laudat...Cam asa si cu Tutu. Ori va multumiti cu ce poate el sa ofere, o zi mai putin , in alta mai mult, ca doar este om si are si el toane, ori pas.
Legat de neonatolog si eu tot cu Constatntineasca am nascut si a fost ok.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

eu tot cezariana cu anestezie totala am facut, nimeni nu mi-a cerut nimic, personalul a fost ok, dr la fel; chiar este o infirmiera blonda cu ochelari, in jur de 50 ani, (imi pare rau ca nu i-am retinut numele) care avea grija de noi, ca de copiii ei; a refuzat sa ia bani, spunand ca este de ajuns ca poate face bine; neonatoloaga am avut-o pe popa, am fost f multumita;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb

Mergi la inceput