Dr. TUTUNARU (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

S-ana suntem bine acum , Ana e o scumpa, eu mi-am revenit, atat ca am ramas cu surplus de greutate. O sa scap eu si de asta.
Mai este o infirmiera foarte draguta si dulce, nu-mi amintesc exact numele, ce rau imi pare. Asa se intampla de obicei, ne raman cele rele in memorie. Parca totusi d-na Flori o chema. Ce stiu sigur e ca are o fetita Angela. Are parul lung negru si tenul alb. Daca o gasiti sa-i cereti sa va ajute, e f sufletista. Pe mine m-a ajutat enorm, mergea si cu mine la toaleta noaptea, e o femeie super de treaba.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

quote:
Originally posted by anaaix79

Buna fetele, imi trimite si mie cineva un e-mail la anaaix79@yahoo.com cu preturile de la Elias. Sunt in 22 de saptamani, am gasit discutia voastra si mi-am creat cont special pt asta. Tot la Dr T merg si eu.
Va pup, bafta si merci mult!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Ce ma bucur ca am descoperit acest subiect!
Eu am fost o singura data la control la dr. Tutunaru, am doar 7 saptamani de sarcina. Am fost relativ multumita, dar... nu m-a intrebat nici macar cati ani am, boli, nu mi-a facut o fisa, nimic.
I-am aratat eu analizele pe care le-am facut inainte de a ramane insarcinata, erau ok, desi s-a uitat fugitiv si in rest nimic.
Nu ce sa mananc, nu vitamine, daca nu intrebam eu...
O bila alba pentru faptul ca mi-a spus ca daca am orice durere, etc sa il sun in isterie sau sa trimit mesaj ca raspunde. Slava Domnului, n-am avut nici o pb pana acum, asa ca nu stiu daca disponibilitatea aratata e pe bune.

In concluzie, mi s-a parut cam superficial... asta a fost senzatia mea... sotul meu a zis ca i-a inspirat incredere.

a, inca ceva... inainte de sarcina am facut tratament pt gardnerella si n-am mai apucat sa refac acea analiza sa vad daca acum e totul ok. I-am spus acest lucru si mi-a zis ca n-are nici o importanta

Bad Dobby!

Mergi la inceput

Ancasoare bine ai venit in . Nu stiu daca ai citit mai din urma, problema cu dr nostru ar fi ca atat timp cat nu-l intrebi ce te doare nu-ti va spune de la sine putere nimic. Asta e felul lui..n-avem cum sa-l schimbam noi. Asa ca..daca profesionalismul lui iti inspira incredere si vei dori sa mergeti pana la final impreuna...tre sa te duci cu lectiile invatate la control..si cu binecunoscuta listuta cu intrebari. Treaba cu uitatul fugitiv pe analize...crede-ma e doar o impresie..stie exact la ce sa se uite, asa ca nu pierde foarte mult timp cu asta. Daca ai tu vreo "pasarica"..intreaba-l, nu vei ramane fara raspuns. In rest..sarcina usoara si fara probleme!!!!

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Salut tutunese&tutunici

Si eu sunt pacienta dr T de ceva vreme. In spital am mai fost internata o data cand am facut laparo iar apoi pentru cerclaj (pe care l-am facut in sapt. 18).
Deci, oarecum sunt familiarizata cu atmosfera ...dar ce va urma mi se pare cu totul deosebit!! Am citit cam tot ce s-a scris p-aici insa tot as avea cateva intrebari pt fetele cu ceva mai multa experienta: pt a-mi scoate 'atele' va fi nevoie de internare, anestezie, etc. sau se poate face si mult mai simplu??
Ii pot sugera eu ca as dori cezariana?
Despre recoltarea de celule stem a discutat cineva?? Tare ma bate gandul sa fac si asa ceva ...

Va doresc numai bine tuturor: mamici cu bb-ci frumosi si gravidute-balenute (asa ca mine!!)
Pupici

orchis
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisalex2007 spune:

Orchis, ii poti sugera, poti sa spui de-a dreptul ca vrei, insa sincer, daca nu vede motive medicale nu cred ca te va asculta. Mie candva, cand era vorba despre asa ceva, avea raspunsuri gen: 'ce cezariana, ce vorbesti, lasa, lasa ca vad eu ce fac' fara sa imi spuna si mie ce are de gand sa faca...

Nu este adeptul cezarienei la cerere, nu stiu daca din motive neaparat medicale sau principiale, cred ca mai mult tin de logistica, atata timp cat e ok sa le faca noaptea chiar si fara aprobare.

Mai bine il intrebi pe el, dar tine-te de el cu intrebarea, nu te lasa intimidata pentru ca e genul care vrea sa treaca repede de tot peste aceasta discutie si intrebare. Mai bine te tii de el, poate te si convinge cu nasterea naturala. Si ce e mai important decat sa ai tu incredere si sa te convinga pana la a-ti dori?

Multa bafta si bebe cumintel si papacios.

Cris

Mergi la inceput

Orchis la capitolul cerclaj iti rasounde fata..ca mai cerclaj (ca sa zic asa) decat mine n-a mai avut nimeni..ca am avut colul legat in 3 locuri. Firele ti le scoate la cabinet, sau la spital, nu conteaza unde...nu trebuie anestezie, nu doare, etc. Cat despre nasterea prin cezariana dupa cerclaj...io zic sa te mai gandesti, nu de alta dar odata desfacut colul in cele mai multe cazuri se dilata foarte repede, asa ca nasti usor. Nu cred ca reusesti sa-l convingi cu cezariana doar de "amorul artei" (citez), dar incerca..cine stie?

Recoltatul de celule stem...eu l-am intrebat ptr bb2 daca va fi cazul si mi-a zis sa stau potolita si sa las prostiile ca la cum evolueaza medicina, iintr-un an sigur mai apar o groaza de alte chestii, tratamente, etc..plus ca nu-mi garanteaza nimeni ca proba aia e si ok, viabila, etc..Acu' mai intreaba si tu si vezi ce mai zice..poate s-o mai fi "sucit" intre timp

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Tocmai am citit despre Kay si fetita ei si despre decizia pe care o au de luat. Sunt revoltata peste masura si nu ma pot abtine sa nu scriu. Chinul si suferinta prin care trec se datoreaza si lui Iosup si lui Tutunaru. Pentru ei probabil am devenit doar niste cazuri, banii au prioritate, ne calcam in picioare la cabinet, la spital sa apucam locuri pentru a ne naste puiul, apoi sa realizezi ca de fapt te-ai bucurat si ai facut o groaza de analize, care te-au costat destul de multi bani pentru ce???? Daca ar avea putin respect si ne-ar privi ca oameni ar face un program, pe care sa-l respecte si el si noi, iar gravidele nu ar mai sta 3 ore la coada. Si sa acorde fiecareia cel putin 20 de minute pentru a evalua corect starea ei si starea bebelusului. Poate nu stiu eu suficent de multe despre acest caz, dar ceea ce am citit si vazand si pozele cu micuta m-au terminat, mi-e mila rau de ea si de parintii ei, care spera intr-o minune. Intotdeauna am spus lucruri bune despre Tutunaru pentru ca in perioada in care am fost gravida si inainte pentru mine a fost o persoana deosebita, dar cand aud ce se intampla, ma revolta.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

crisalex2007, madau va multumesc mult pt raspunsuri!
Luni am programare la dr.T, voi avea deja 38 sapt si 4 zile deci toate sansele sa-mi desfaca si cerclajul. Colul meu a fost intodeauna inchis ...cam scurt (2.5-3 cm), e adevarat, dar inchis. S vse deschide acum dupa ce imi scoate firele??!

madau referitor la celulele stem, cam asa gandesc si eu, stiinta evolueaza....am avut insa niste cazuri in familie si voiam sa-mi iau toate masurile

Pupici

orchis
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Mayaione, departe de mine sa le iau apararea unuia sau altuia, insa boala micutei lui Kay NU este din vina celor 2 mentionati de tine. Daca am stii DE CE se intampla anumite lucruri si de ce se nasc bebelushi cu probleme am fi departe.

Acuzele lui Kay se indreapta asupra faptului ca nu a fost instiintata din timp pentru a putea lua o hotarare in cunostinta de cauza. Citeste la Credinta - sa ne rugam pt Sonia, o sa vezi ca a scris Kay. E greu pt o mama, insa boala si inimioara bolnava a micutei NU sunt din vina doctorilor.

Orchis, sper sa iei cea mai buna decizie. Cat despre celulele stem...nici eu nu recoltez, poatem-am gandit la un moment dat insa sincer, e atat de nou incat nu am incredere acum.

Pupici

saptamana 38 Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput