Dr. TUTUNARU (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Graviduta, eu personal nu cred ca parerile negative ar trebui spuse pe PM. Pana la urma cu bune cu rele pacientele lui Tutu cred ca vor sa stie realitatea. Subiectul se cheama Dr. Tutunaru nu "Slava lui Tutunaru" asa ca putem sa ne spunem parerile oricare ar fi ele cu privire la dr.
Eu dupa ce am nascut am povestit aici cum a fost si in nici un caz nu l-am laudat pr ca nu a meritat cel putin in cazul meu.
Parerea mea acum in ceea ce te priveste e sa fii optimista ca nu are rost sa te stresezi suplimentar acum cand se apropie un moment asa frumos. Am inteles ca o sa faci cezariana si te sfatuiesc atat in atitudinea fata de Vladareanu care probabil ca o sa vrea sa isi dea acordu) fata de Tutu si rezidentii sai precum si fata de moase si asistente pe acolo sa fii foarte ferma si hotarata. Sunt pesoane pe acolo care daca te vad cuminte umila si supusa nici nu te baga in seama. Eu cand am vazut ca se ingroasa treaba i-am bagat in sedinta si i-am rugat sa aiba un pic de respect pentru o proaspata mamica pentru ca il merita din plin.
Chiar daca Tutu nu a fost ceea ce ti-ai dorit pe parcursul sarcinii, acum e cam tarziu sa il schimbi dar fii puternica pentru ca nu merita sa ne stirbeasca nimeni si nimic bucuria venirii pe lume a puiutilor.
Nastere si refacere usoara si te asteptam peste max. 2 sapt sa ne povestesti despre minunea ta de bebe.
PupicI!

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

FEtelor, cum ii cheama pe rezidentii lui Tutu si care-i mai de treaba, respectiv mai competent? Sa stiu pe mana cui raman daca Tutu pleaca pana ma externeaza.
De asemenea, ce neonatolog din Elias vi s-a parut mai competent?

39+

Eu am avut parte de dr. Sultan si mi-a placut foarte mult cum s-a purtat cu mine si cum a controlat-o pe Georgia. Super multumita am fost.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Iulenca, merci frumos pt incurajari. Tocmai am primit pe PM un mesaj frumos si de la Claucia. Stii, am avut de-a face cu fel de fel de oameni, dar comportamentul lui T m-a lasat interzisa. NU sunt eu f sensibila din fire, din contra ii cam iau la rost pe cei care ma calca in picioare, dar am fost luata prin surprindere. Oricum, pentru nastere si pt perioada cat o sa stau in spital ma inarmez cu tupeu, ca vad ca, daca esti cu bun simt, esti luat de carpa de sters picioarele.
In ceea ce priveste pataniile cu T (inclusiv cea de azi), evit sa le spun aici pt ca nu vreau sa dau nastere la comentarii sau justificari. Mi-am mai spus unele pareri si in lunile anterioare si s-a despicat firul in patru foarte mult. S-au gasit justificari, unele corecte, altele de-a dreptul trase de par (doar pt ca e dr nostru) si de-aceea incerc sa evit polemicile pt ca vreau sa mai intru pe topicul asta sa va mai citesc si nu vreau sa ma enervez citindu-le. Fiecare e cu parerea lui, dar se mai gasesc si personae care inteapa sau iau in ras o parere personala. What's the use?
Toate cele bune.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

quote:
Originally posted by crisalex2007

Nu are acces in Universitar, nu se intelege cu nimeni de la Elias si greu cu primirea de aprobari de la Vladareanu.
Greu greu.

Ma simt datoare moral sa raspund: SE INTELEGE CU MAI MULT DECAT TOATA LUMEA LA ELIAS!
Cu aprobarile de la Vladareanu..iar, am indoieli.Tutu opereaza lejer si pe Ginecologie I si pe II...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

GRAVIDUTA ce putin mai ai!!! Tu ai programata cezariana sau va fi la cald?
Oricum bafta multa la nastere si sper sa-ti fie bine din toate punctele de vedere! Eu zic sa ai incredere multa in faptul ca tu vei fi bine si vei avea o bebita frumoasa si sanatoasa!! Asta-i tot ce conteaza pana la urma!

Mih, gravi roz, 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisalex2007 spune:

quote:
Originally posted by ileana

quote:
Originally posted by crisalex2007

Nu are acces in Universitar, nu se intelege cu nimeni de la Elias si greu cu primirea de aprobari de la Vladareanu.
Greu greu.

Ma simt datoare moral sa raspund: SE INTELEGE CU MAI MULT DECAT TOATA LUMEA LA ELIAS!
Cu aprobarile de la Vladareanu..iar, am indoieli.Tutu opereaza lejer si pe Ginecologie I si pe II...

ileana

De ce te simti datoare moral sa raspunzi?

A fost indelung comentat pe forum si nu numai, pe PM si in alte locuri faptul ca T nu prea e sau nu era cel putin (poate s-au schimbat lucrurile intre timp) la Elias de catre conducere ca la conducere ma refer. Ca nu primea aprobarile pt cezariana decat foarte greu, mai greu ca la alte spitale si mai greu decat altii, ca el insusi spunea ca 'intra si el cu ale lui cand le termina Vladareanu pe ale lui' si 'lasa ca te operez la noapte chiar si fara aprobare' - ultimul a fost citat, de fapt si primul dar am parafrazat.

La laparo are mana libera, la consultatii, acum si la FIV cu fundatie cu tot. Aici da, la cele enumerate mai sus nu. Crede-ma ca stiu.

De fapt de ce discutam asta? Nu are nici o importanta. Se vede cu ochiul liber, si este important pentru pacientele lui. Sau de fapt nici pentru ele, de ce sa se amarasca cu astfel de ganduri, cumva tot se rezolva lucrurile, numai ca mai greut. Asa cum am si spus.

pentru toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

Nu stiu de ce am zis o bebita!!! Am avut impresia ca esti cu roz, dar nu!
Oricum orice ai avea sa fie sanatos!!!

Mih, gravi roz, 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

quote:
Originally posted by s_ana

Buna fetelor,

Citesc mereu mesajele voastre si parca va cunosc deja.
M-am hotarat in sfarsit sa scriu si eu dat fiind faptul ca pot si eu sa va impartasesc cate ceva din experienta mea.
Am o fetita extraordinara de 5 ani si acum sunt tutunareasa de iulie.

Madau, am citit , cred aproape tot ce ai poostat pana acum si mi-a folosit din plin.
Ma apropii acum de termen si am incredere in Dr. T .
Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste informatii legate de preturile practicate prin Elias? Eu voi face cezariana din pacate si de acum 5 ani sunt cam pierduta legat de acest subiect. Va multumesc din suflet si ma bucur ca am reusit in sfarsti sa imi inving timiditatea si sa va scriu

Pupici pe burtici si la bebici!

Bine ai venit s_ana...sunt sigura ca fetele care au nascut prin cezariana iti vor trimite un PM

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Graviduta imi pare rau ca nu vrei sa spui care sunt motivele ptr care ai fost dezamagita...dar e problema si alegerea ta. Sunt sigura insa ca oricare ar fi aceste probleme de acum, vor deveni lipsite de orice importanta atunci cand iti vei tine puiul in brate...asa cum am mai spus..restul e "history"

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ana spune:

Buna,
Graviduta,
Sunt foarte interesata despre patania ta cu tutu.
Voi naste si eu cu el prin cezariana cat de curand , am 36 sapt si inca nu am programare.
Despre ce pretentii era vorba in ce ai postat?
Stii ceva si de pretentiile banoase?
Multumesc mult pentru timpul acordat si astept nerabdatoare raspunsul tau pe PM dca altfel nu se poate.

Mergi la inceput