Dr. TUTUNARU (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

stiti cumva daca dl dr este de garda in w-e asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Din cate stiu eu maternitatea e inchisa si nu se mai naste acolo, asa ca nu stiu daca programul dr cu garzile se mai respecta..eventual suna la spital si intreaba, daca nu stiu fetele

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

?Ma bag si eu?
E maternitatea inchisa la Elias?
Unde se neaste acum? Cu Tutunaru..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by ileana
E maternitatea inchisa la Elias?
ileana

Am sunat la Elias si mi s-a spus ca au deschis maternitatea azi.

39+

Mergi la inceput

A fost inchisa maternitatea si se nastea la Universitar..nu cu Tutu bineinteles, cu un alt dr, prieten de-al lui, ca el nu are acces in Universitar

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisalex2007 spune:

Nu are acces in Universitar, nu se intelege cu nimeni de la Elias si greu cu primirea de aprobari de la Vladareanu.
Greu greu.

Mergi la inceput

FEtelor, cum ii cheama pe rezidentii lui Tutu si care-i mai de treaba, respectiv mai competent? Sa stiu pe mana cui raman daca Tutu pleaca pana ma externeaza.
De asemenea, ce neonatolog din Elias vi s-a parut mai competent?

39+

Mergi la inceput

Graviduta dintre rezidentii lui Tutu eu cea mai mare inceredere as avea-o in Bogdan (sau dr Alexandru Bogdan ), e mai ciufut, dar ca profesionist mi se pare super! La capitolul neonatologi nu stiu ce sa-ti spun..eu n-am prins-o decat pe madam Constantinescu, o tuta dupa parerea mea, habar nu are pe ce planeta e.

Crisalex n-am inteles ce ai vrut sa spui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Daaa, Bogdan e la fel de bun ca Tutunaru, ai toata increderea. Cand implineam 40 de saptamani Tutunaru trebuia sa plece din tara si disperata l-am rugat sa-mi provoace nasterea, nu aveam incredere in nimeni altcineva. Acum insa as ramane oricand pe mana lui Bogdan, oricum el s-a ocupat cel mai mult de mine. Asa ca ai toata increderea. Acum are si el toane, si eu auzisem ca e mai ciudatel, dar l-am prins in toane super si a fost foarte ok, m-a incurajat si a glumit tot timpul. Ca neonatolog eu tot pe Constantinescu am prins-o, asa cum am mai scris, eu am fost foarte multumita de ea, probabil ca a fost in zilele ei bune.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

M-am tot gandit daca sa postez acest mesaj sau nu, dar, daca tot e vb despre dr T... Personal, facand bilantul celor 8 luni, gasesc "colaborarea" cu el o mare dezamagire. Imi pare rau ca, in ciuda scaparilor pe care le-a avut in ceea ce ma priveste, am continuat sa merg la el. Avand in vedere ca nu am avut o sarcina cu cine stie ce probleme, puteam alege un alt doctor, cu mai multa rabdare, intelegator si mai apropiat de pacient. Nu o sa redau aici motivele dezamagirii pt ca stiu ca o sa starnesc comentarii si nu vreau asta, mai ales ca fiecare vede lucrurile in felul sau si nu vreau sa-mi fie comentate si rascomentate parerile. Prefer PM.
Sanatate multa tuturor.

39+

Mergi la inceput