Dr. TUTUNARU (20)
Raspunsuri - Pagina 29
madau spune:
Eu n-am mai ajuns azi la el..verisoara mea s-a simtit rau si am anulat programarea
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.bateriaduracell.ro/index.asp?page=promo/photoContest.asp" target="_blank">votati poza "Miruna"- surprinde zambetul - pagina 163
march spune:
Sa va povestesc si experienta mea cu acest "medic"
Nu ma mai vazuse de la 37 de saptamani(cand imi zisese ca nasc intr-o saptamana) si cand l-am sunat in ziua in care am implinit 40 de saptamani ca stiam ca nu-i bine sa stai peste termen nesupravegheata(si in ultima luna trebuia sa ma vada o data pe saptamana, dar nu mai comentez), mi-a zis sa mai stau 4-5 zile ca nu-i problema(nu avea timp sa ma vada), m-am dus la un alt medic care a zis ca e mai bine sa-mi provoace nasterea, iar cand mi-a rupt apa aveam deja lichid meconial, facuse meconiul deja in burtica (va dati seama ce se putea intampla daca mai statea fetita inca 5 zile in acel lichid? asa cum m-a sfatuit "marele" dr. Tutunaru fara sa ma consulte macar?) Am facut cezariana de urgenta pentru ca deja inima bebelusei o luase razna. Putea sa-mi moara copilul din cauza acestui dr. Si eu am ajuns la el datorita laudelor de pe internet, imi pare rau acum. Vad ca se bucura toata lumea ca nu i-a spaga, dar la ce-ti foloseste asta daca iti moare copilul? Sunt mai importanti banii decat siguranta copilului si a ta? Nu mi-a placut nici ca om pentru ca nu iti spunea mai mult de 2 vorbe cand te duceai la consult si faptul ca nu se respecta programarea si gravide in 8-9 luni stau pe scari ca sa intre la el... mi se pare foarte aiurea. As mai avea de comentat, dar cred ca deja s-a inteles parerea mea.
madau spune:
March imi pare rau ptr experienta neplacuta. Daca imi amintesc eu bine tu nu erai pacienta lui, parca eu ti-am dat numarul de telefon, recent,aici pe forum sa mergi la ei sa te vada...n-am stiut ca te-ai hotarat sa si ramai. Sa inteleg ca ai nascut cu fostul tau medic pana la urma?
Bine ca s-a terminat cu bine..inca o data, imi pare rau ptr patanie
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.bateriaduracell.ro/index.asp?page=promo/photoContest.asp" target="_blank">votati poza "Miruna"- surprinde zambetul - pagina 163
ADA72 spune:
Acum lucrurile sunt complicate ca de obicei: Tutunaru din cauza de prea multe paciente incepe sa dea rateuri. Nu-i mai putin adevarat ca si ea ar fi putut sa-si faca o programare, chiar daca T a zis ca va naste intr-o saptaman, pana la urma se dovedeste a n-a oara ca nu-i Dumnezeu. Eu personal n-am ce sa-i reprosez. Si pe mine m-a intrebat ca de ce m-am mai dus la un control dupa o sarcina oprita in evolutie, eu considerand ca asa este normal, asa scria si pe recomandarea de la externare dupa chiuretaj: dupa 14ZILE CONTROL....So...Parerea mea este ca el se concentreaza pe infertilitate, iar cand exista o sarcina si ea evolueaza nortmal....i se pare piece of cake, adica mai bine mergi la altul ca el se ocupa de treburi mai grele, nasterea e mai "in firea lucrurilor", desi cu toate stim ca lucrurile o pot lua razna tragic. Ar fi mai decent si cinstit sa zica clar ca nu mai are timp de urmarit gravida, scopul lui fiind aparitia sarcinii.
ADA72 spune:
Si faza cu statul pe scari, confirm ca asa este si iar nu mi se pare normal sa accepti atatea paciente daca nu ai cum sa asiguri conditii decente. Traim cica in UE
mariami123 spune:
sunt perfect de acord cu tine ADA!!
eu am o sarcina fara probleme si sunt supravegheata de el dar niciodata nu-si aduce aminte de mine cand ma duc la cabinet si poate ca e si logic, avand atatea paciente sa nu le tina minte pe toate, mai ales ca eu n-am iesit cu nimic in evidenta (adica sarcina a mers ca la carte). imi pare si acuma rau ca nu am schimbat la timp doctorul dar am mers pe ideea ca trebuie sa ma vada un doctor bun ca sa vada orice problema care poate aparea.
eu v-am tot urmarit pe voi cum povestiti despre el...cautam un doctor de la elias pentru ca vroiam neaparat sa nasc acolo si am zis...gata la fix l-am gasit.
imi pare rau ca nu mi-am dat seama mai devreme ca e muuuult prea ocupat ca sa-mi poata acorda mai multa atentie. nu zic ca am prins mereu programare cand am vrut, si sunt foarte multumita ca are un ecograf f bun nu vechi de 50 ani ... dar in rest...cum ai zis si tu ADA ... ar trebui sa se concentreze mai mult pe ce-i place sa faca (pbl de infertilitate) decat sa trateze superficial o sarcina care altfel ar fi putut sa mearga excelent.
eu cred ca toate ne-am dus la el in urma recomandarilor si nu din pura intamplare si din cauza asta mi-a fost greu si mie sa renunt la el cand l-am vazut ca e mai cu toane ca am zis hai ca totusi e un medic bun si sufar un pic niste toane aiurea de dragul copilului.
eu va pup si sper ca nu v-am suparat dar am vrut sa scriu parerea mea pentru ca voi chiar dc nu stiti sunt extraordinar de multe fete care va urmaresc pe forum dar nu scriu niciodata si ca sa stie si ele ca e un dr f bun dar dc nu aveti nici o problema mai bine nu va faceti una in plus si cautati un doctor mai putin ocupat.
sim_stoian spune:
Cred ca fiecare are parerea sa in ceea ce priveste modul in care urmareste sarcinile. Eu am nascut acum o luna si nu am ce sa ii reprosez, din contra. A venit sa 'ma nasca' la CF2 pentru ca nu erau locuri la Elias. Cati medici ar face asta? Eu cred ca nu multi. Pe perioada sarcinii mi-a raspuns la orice intrebare i-am adresat-o, m-a chemat la control suficient de des. Spre finalul sarcinii m-am dus de vreo 2-3 ori fara sa ma cheme pentru ca aveam intrebari pentru el. Niciodata nu m-a repezit, a avut rabdare.
March, imi pare rau ca ai avut o astfel de experienta. Bine ca bebelina ta este OK.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
madau spune:
Am mai zis cred relatia asta medic-pacienta e si chestiune de "chemistry"..daca e, e..daca nu, mai bine te reorientezi, nu e nici o rusine sau suparare
adinush spune:
Madau nu cred ca e o chestie NUMAI de chemistry..si eu m-am dus la el tot din ce am cautat si rascautat pe net,si am avut si chemsitry..mi-a placut rau de tot de el..de la glumele pe seama tatuajului meu de pe burtik pana la cometariile din timpul consultatiei.
Dar faptul ca imi placea de el nu schimba faptul ca intr-adevar fete de 30,32..38s stau uneori cu orele in hol,facand cu randul pe scaun.Nu e normal asa ceva
La fel cum nu e normal sa deschizi usa cand gravida e inca in chiloti ca sa inviti pe urmatoarea..eu de cele mai multe ori plecam fara raspunsuri tocmai pt ca mi-era rusine sa ma opresc in usa sa-l intreb ce si cum desi veneam cu lista dupa mine.
Si nu in ultimul rand nu e normal ca o sarcina "perfecta" sa se termina aproape tragic cum a fost cazul lui march sau cazul meu (eu scris povestea mea la vremea ei...am stat aproape 16 ore in travaliu timp in care tutu era ocupat cu alte nspe mii de paciente si uite asa nimeni habar avea ca mie mi se intorsese copilul asa ca dintr-o sarcina perfecta a iesit o mama terminata efectiv fizic cu epiziotomie +cezariana si un copil cu Apgar 7 pt ca era cat p ce sa moara sufocat)
Ar fi mult mai fair sa inceapa sa refuze paciente..astea "perfecte" care sunt oricum neinteresante pt el poate sa le paseze la altii dar decat 1000 de paciente toate mai mult sau mai putin satisfacute mai bine 500 care sa-l ridice in slavi la unison.
Pt ca,crde-ma,cand ti se intampla tie numai conteaza ca in celelalte 70-80% din cazuri totul a decurs perfect...conteaza doar ca la tine NU a mers.
Si cred ca Sonia e cel mai bun exemplu in acest caz...mie una mi-ar fi rushine sa-i spun mamei acestui copil ce cuplu extraordinar sunt Tutu si Iosup desi mie personal mi-a placut de amandoi
madau spune:
Adinush am spus ca e SI chestiune de chemistry...daca nu simti ca e ok, nu mergi. Eu ma bazez foarte mult pe feeling, asta e..ce sa zic, poate am avut eu noroc.
Cat despre modul lui de a-si programa pacientele, de la urmari, etc...e problema lui, nu comentez ca nu e treaba mea, noi suntem aici sa ne impartasim experientele, bune, rele, fiecare are de invatat din ele. Nu am fost la altcineva asa ca nu am termen de comparatie.