Dr. TUTUNARU (20)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Eu am fost si la altcineva si din pacate pentru mine si pentru copilul meu (sarcina oprita in evolutie la 34 saptamani) am termen de comparatie.Si eu cred ca e chestiune de chemistry...Atunci cand s-a intamplat(el a avut grija de mine,m-a ajutat sa nasc si sa nu-mi pierd mintile) mi-a spus ca dupa ce ma refac sa vin la el ca ma ajuta.Atata incredere a putut sa-mi dea si atat de sigura am fost ca asa va fi.....ca acum sunt fericita mamica a unei fetite perfecte(sa nu radeti...fac si eu ca cioara care isi lauda puiul).Am stat mult si in spital si la usa cabinetului,am auzit tot feul de pareri si pro si contra si de la paciente si de la personalul spitalului.Pana la urma e normal sa fie asa,ca de aia ne-a dat statul cap sa-l folosim si sa trecem prin prisma gandiri noastre tot ce ni se intampla.Sa ne placa sau nu cineva.sa putem sau nu sa comunicam cu persoana respectiva.Marturisesc ca eu prima data nu am putut sa comunic cu doctorita care mi-a urmarit sarcina,dar m-am incapatanat si am crezut ca nu e important...si eu am avut de suferit din asta.Intotdeauna m-am bazat pe feelingul meu la oameni si atunci n-am facut-o.
In concluzie pentru cele care nu pot sa comunice ,nu se simt in siguranta,nu stati ,indiferent in ce luna sunteti.Miza e prea mare sa riscati.

mihaela si ANA MARIA 27.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariami123 spune:

mihaela exact asta ziceam si eu. nu contest ca este un medic extraordinar dar din cand in cand e bine sa spunem si lucrurilor pe nume pentru ca sunt fete care ca si mine merg in continuare la el chiar daca le place sau nu doctorul tocmai pentru ca au auzit numai lucruri foarte bune despre el. eu cred ca e un doctor f potrivit fetelor cu probleme. in rest...nu stiu ce sa zic..nu stiu daca merita asteptatul la cabinet si dezamagirea ca l-ai prins intr-o pasa proasta...eu acum am venit de la cabinet. am apucat sa-l intreb tot ce am avut de intrebat. mi-a raspuns super ok, am glumit...dar tot nu m-am simtit in largul meu cu el si tot nu si-a adus aminte de mine. dar conteaza ca bebe e ok si sarcina decurge excelent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andini spune:

Fetelor, eu zilele astea trebuie sa nasc si sunt foarte emotionata... Am citit toate comentariile voastre si parerea mea este ca fiecare are dreptate in felul sau. Este bine sa stii si la ce te poti astepta ca sa fii pregatit (cat poti fi de pregatit in cazut unor asemenea intamplari...) si sa ai puterea de a merge mai departe. Si eu am experienta mea dar prefer acum sa ma concentrez pe ce urmeaza sa mi se intample: sa aduc pe lume un copilas sanatos si in cele mai bune conditii, ceea ce le doresc tuturor! Sa dea Domnul sa iasa asa cum imi doresc si va promit ca va voi impartasi din experienta mea imediat ce bebe-mi va permite. :)

39+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

Parerea mea (hop si eu...)este ca isi aduce foarte bine aminte de toate pacientele!Nu si-o aduce aminte numele dar situatia gravidutelor o stie cu siguranta!Cititi din urma si o sa va convingeti!!!!Si in final cred ca noi gresim ca ne ducem peste saracul om,daa nu avem probleme...Hai sa le lasam pe cele care au cu adevarat probleme de infertilitate sau care au avut sarcini oprite in evolutie, sa stea pe scari pina intra la consultatie...iar celelalte sa mergem la alti medici cu care poti sta si o jumatate de ora e vorba ,pierzindu-se in tot felul de amanunte ,unele poate fara nicio importanta,dar la care intri la ora la care erai programat...Hai sa fim cinstite si sa recunoastem ca o sarcina NORMALA o poate urmari orice medic ginecolog. Ca nu-ti recomanda toate analizele care le recomanda dr.Tutunaru,esti libera sa-ti faci ce analize vrei si cind vrei.Site-ul acesta si cel al dr.- "infertilitate" iti spune aproape tot ce vrei sa aflii.Dar daca te programezi la un ecografist bun(Herghelegiu,Pop sau Popa,Iosup,sau altii carora nu le stiu numele pt.ca nu a fost cazul sa ma interesez...),parerea mea este ca poti merge la orice alt dr.La fel cum a spus si MADAU ,ne ne obliga nimeni sa raminem la un medic daca nu se ridica la nivelul asteptarilor noastre!!!!!!Nu am vrut sa jignesc sau sa supar pe cineva dar cred a este cazul sa incetam cu criticile la adresa unui om care cred ca nu vrea decit sa-si aduca obolul la cresterea natalitatii in amarita asta de tara...Hai ca ma apuca si patriotismul la ora asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Madau, te felicit ca inca mai ai energie
Eu las si pe altii sa respire ca asa mi s-a reprosat ultima data cand l-am ridicat in slavi, ca se sufoca lumea din cauza mea.

Stiti ce zic eu? E dureros cand ti se intampla tie, dar sa crezi ca exista un medic pe lumea asta care nu are "rateurile" lui este o naivitate. Asa ca eu am facut un compromis. Am pus totul in balanta si in functie de asta am hotarat. Si gata.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariami123 spune:

Baroana e foarte corect ce-ai zis tu! dc o sarcina decurge absolut normal sau daca n-am avut probleme la inceputul sarcinii dupa ecografii si analize mai bine ar fi sa mergem la un alt doctor mai putin ocupat.
eu va pup si nu mai comentez nimic ca zic eu ca am comentat destul si am facut asta si pentru alte fete care citesc, sa stie la ce sa se astepte si sa poata lua o decizie stiind toate aspectele. poate asa se mai elibereaza si la cabinet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Androix, las ca si tu ai energie..stiu eu sigur, nu te mai ascunde.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

buna fetelor! Am citit pe nerasuflate capitolul. Eu m-am indreptat catre dr. T dezamagita fiind de alti medici la fel de renumiti dar si mai ocupati. Sper sa fie bine si sa reusesc sa nasc cu dansul. Va rog, spuneti-mi stiti cumva daca s-a schimbat nr de la programari? eu tot sun pe tel mobil si nu-mi raspunde nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

stii ce ANDRONIX, urat din partea ta sa zici "nasol sa ti se intample tie, pana la urma orice medic are "rateurile lui". nu am cuvinte sa calific ceea ce tu ai zis. Sonia nu e "rateul" lui Tutunaru. si nici n-ai dreptul sa vorbesti asa. daca tot esti atat de indiferenta macar respecta suferinta altuia. ma bucur ca pt tine compromisurile au fost un succes. putea sa fie Georgia in locul Soniei, putea sa fi facut ecografia in sictir la tine Iosup, se putea sa fi in locul meu... atunci nu cred ca ai mai fi acceptat ca "toti medicii au rateurile lor."
Ti-am citit povestea nasterii Georgiei. si dat fiind ca eu eram una dintre gravidele care stateau la monitorizari, mi-am dat seama ca ai "inflorit un pic povestea".

si nu cred ca ai sufocat pe nimeni, dar fanatismul asta gen "Alexandru cel Mare" e un pic exagerat.

si cu asta am incheiat.

a, ca sa nu-mi sari in cap, cu toate ca nu trebuie sa-ti dau explicatii, eu nu-l invinuiesc pe Tutunaru cu nimic, el mi-a urmarit exemplar sarcina, cand aveam nevoie, l-am sunat, cand aveam probleme m-a ajutat. nu degeaba imi spune "dispe", ca nu era zi sa nu-l sun. asta pt ca am avut probleme. si dupa ce am nascut nu a venit la mine a doua zi. si si-a dat seama ca nu a venit si m-a sunat. m-a sunat sa vada ce fac. am apreciat. si am pastrat legatura de atunci.

si acum chiar ca am incheiat.

oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

mai trebuie 20.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Kay, ti-am scris pm, daca vrei sa citesti.
Edit: m-ai facut sa-mi recitesc propriile cuvinte, ca poate am luat-o razna, dar daca tot ma faci minicnoasa aici pe forum poate dai totul in vileag, personal n-as vrea sa mor proasta: cu ce anume am inflorit povestea nasterii Georgiei?
In rest Uite, Madau, ca nu mai am...

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput