Dr. TUTUNARU (20)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Androix,
Eu cred ca ai dreptate. Da, chiar trebuie sa acceptam ca nu exista garantii 100%. Desi asta nu scuza un comportament imbecil din partea unui dr, indiferent cine e dr. si cat e de cunoscut, iubit sau urat.
Kay, copilul meu e SINGURUL care a luat pioceanic din cei 20 de copii prezenti in CF2, anul trecut in mai. A fost literalmente la un pas de moarte. Pentru mai multa siguranta, doctorita pediatra de acolo i-a 'inflorit' externarea, in caz ca moare la maternitatea Giulesti,unde l-am transferat, sa fie acoperita.
Si eu stiu pe pielea mea cam ce inseamna sa fii tu ala 1% caruia i se intampla partea naspa. De fapt, mai grav, stiu pe pielea copilului meu... Dar nu am sa uit niciodata cum in Giulesti, a carei reanimare pt pitici pe mine m-a impresionat (chiar sunt dotati super si stiu meserie) mi-au povestit 2 mamici cum copiii lor s-au infectat cu klepsiella chiar acolo, in maternitate. Singura diferenta intre povestea lor si a mea - La Giulesti au stiut sa ii si faca bine pe pitaci, la Cfr2 mie nu au stiut decat sa imi infecteze copilul...

Ma rog, am repovestit aceasta chestie , desi nu mie simplu (nici acum) sa o fac, ca sa subliniez ca , da, nu cred ca exista doctor sau ecografie care sa garanteze ceva 100%. Eu merg la Tutunaru pentru ca am invatat , intr-o sarcina dificila spre extrem, ca e cam singurul care nu da hormoni de-an-boulea gravidelor si care chiar stie ce face. Daca as fi avut o sarcina fara probleme atat de mari, nu as fi auzit probabil niciodata de numele lui, sau as fi plecat dupa prima consultatie.

Pt mine Tutunaru a venit la 9 seara la cabinet, fiindca aveam hemoragie mare si, desi nu mi-a spus-o, ii era teama ca pana a doua zi era prea tarziu. Eram in luna a 3 a atunci, iar el era al 5-lea medic pe care il vedeam, incercand sa aflu de ce naiba am hemoragie de la 6 saptamani de sarcina, si cum de copilul nu parea foarte afectat. Si prima intrebare pe care mi-a pus-o in seara aceea a fost " tu ai mai fost la mine, sau e prima oara?". Nu era prima oara, era a doua oara, dar m-a impresionat mult ca a venit la cabinet, la oara aia, cu copilul dupa el, fara sa stie cine sunt.

Asa ca, atunci cand astept 1 ora la cabinet la coada, eu am alte repere..chiar daca nu-mi convine, pun in balanta ce am primit de la el cu ce nu imi convine si..la mine iese pe plus.

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Magghyc, eu niciodata nu l-am contestat pt Tutu. mie mi-e chiar drag. si pt mine s-a intors din drum spre casa, mi-a explicat o groaza de chestii, m-a primit fara programare si fara bani, pt ca ii aveam pe card, m-a linistit cand eram paranoica, m-a certat cand exageram, m-a sunat cand nu stia nimic de mine, m-a suportat 7 luni si asta e mare chestie ! eu ii multumesc ca am reusit sa nasc, iar dpdv al malf Soniei, el NU ARE NICI O VINA in nedepistarea lor. pe parafa lui nu scrie competenta in ecografie. cat despre doctorul Iosup... ma abtin. dupa ce ca nu e in stare sa vada o inima central-dreapta, cu gauri si fara artere, mai are si impertinenta sa-mi zica : "lasa ca dupa ce o operezi de 3-4 ori pe inima o sa ai un copil!" mie mi-ar fi rusine sa fiu el. si ce sa mai zic ca aceaste malformatii se depisteaza din 1993 la ecograf, iar chirurgul din Germania a fost contrariat cand a auzit ca eu n-am stiut din timpul sarcinii si a facut o sugestie pertinenta , ecografistul sa-si ia o pauza de 1-2 ani si sa faca ceva specializare in strainatate, ca asa distruge vieti.

si o sa ma intrebati daca stiam , ce faceam. ce??? pai uite : puteam sa nasc la Boston, unde era operata imediat. nascandu-se acolo, daca nu ma insel, avea cetatenie??? sau macar intra pe asigurarea americana si nu mai exista aceasta lipsa a banilor si strangerea lor din donatii... caci 100.000 usd nu-s de ici de colo. si acum mergem in Germania pt ca e prea departe pt zbor postopertie si pt ca e prea scump in SUA. dar traim in Romania si asta ne omoara !

oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

mai trebuie 20.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

capitolul 21

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ana spune:

quote:
Originally posted by mishuta

Buna ziua si de la noi!!!

In sfarsit sunt si eu "nascuta" !!!
Am o mandrete de fetita, cuminte si sanatoasa si frumoasa si ... ( si eu ca si cioara)

Va pup pe toate si va urez o nastere cat mai usoara si cat mai putin nervi dupa!!!

Mih, mami de gargarita
Vera Helena

Aflu si eu cu intarziere,Mishuta
Felicitari pt bebe, ceva detalii legate de greutate si lungime?
Despre sectia de neonato... mai bine nu vorbim...desi constantineasca m-a primit cu bebe si dupa ce am iesit petru o bilirubina pentru care ii multumesc,

Mergi la inceput