Dr. TUTUNARU (20)
Raspunsuri - Pagina 28
BarOana spune:
Apropos...si pe baiatul meu tot Andrei il cheama...vezi,tocmai ce-ti spuneam de asemanare
andini spune:
Teodora,
ma bucur sa aflu ca avem cam acelasi termen...este destul de probabil ca vom naste impreuna, la Elias cu dr. T.; cred ca pe 7 oct.
daca se va intampla mai devreme, te rog sa ma anunti; la fel voi face si eu...si apropo: si eu am un baietel. Sa ne traiasca!
38+
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by BarOana
Apropos...si pe baiatul meu tot Andrei il cheama...vezi,tocmai ce-ti spuneam de asemanare
Da,da Onuca!
Asa e,doar ca eu nu-l vreau asa urlacios cum mi-ai povestit tu ca l-ai avut!
Si sper sa nu ajung sa nasc intre 2 avioane ale lui Tutu ca tine,ca tare-mi pare mie ca se aseamana prea mult povestileeeee,desi asa mi-a propus,sa nasc pe 7,ca el pleaca pe 8 dimineatza!
Ce zici de asta?
Teodora 36 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by andini
Teodora,
ma bucur sa aflu ca avem cam acelasi termen...este destul de probabil ca vom naste impreuna, la Elias cu dr. T.; cred ca pe 7 oct.
daca se va intampla mai devreme, te rog sa ma anunti; la fel voi face si eu...si apropo: si eu am un baietel. Sa ne traiasca!
38+
andini
Andini,ar fi super sa ne tinem la curent cu evolutia lucrurilor!
Sa-ti traiasca flacaul!
dar la tine vad 38+,e posibil sa nasti fara emotii pina pleaca el!
Teodora 36 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
madau spune:
Teodora si eu am nascut "intre doua avioane ale lui T"..si daca e asa..care e problema??? Voi sa fiti sanatosi...eu n-am nici acum fisa de iesire din spital, ca n-a avut cine sa mi-o faca
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
andini spune:
Am auzit ca este o perioada cam aglomerata pt maternitatea Elias. Sunt momente in care nu exista nici un loc disponibil si asta s-a intamplat de curand... eu totusi sper sa am noroc si sa nu fiu trimisa in alta parte atunci cand voi naste.
[red]Teodora, eu voi fi la termen de 40 sapt la data de care vorbeam... si ai dreptate, se poate intampla si mai devreme, cine stie?!
noi sa fim sanatosi!
madau spune:
Nastere usoara fetelor!!!!
Eu luni la ora 18 merg la T, cu o verisoara de-a mea...mai vine cineva?
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.bateriaduracell.ro/index.asp?page=promo/photoContest.asp" target="_blank">votati poza "Miruna"- surprinde zambetul - pagina 131
c.myry spune:
Buna ziua fetelor,
Poate ma puteti ajuta cu un sfat. Sint pacienta dr. Tutunaru, am avut o sarcina oprita in evolutie la 8 sapt. in iunie. Dar dupa control totul a fost ok si dr. ne-a dat unda verde. Am facut astazi un test si a iesit pozitiv – 4 zile intarziere. La ultimul control dr. zicea ca imi va da tratament de sustinere cand voi ramane. Il voi suna luni. Oare da tratament si prin telefon sau trebuie neaparat sa ma vada si sa se convinga dansul de sarcina. Mi-e frica pt ca stiu ca e f aglomerat si dureaza mult pina la programare. Si dupa cit am citit din mesajele voastre am inteles ca pleaca in perioada 7-14 oct.
Va multumesc
Multa sanatate si o duminica placuta!
myry
Mami si tati te asteapta http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png
_
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
madau spune:
Suna-l si cel mai probabil te va chema zilele astea la cabinet sa te vada si sa vada cum e sarcina. Eu asa zic ca-i cel mai bine.
www.bateriaduracell.ro/index.asp?page=promo/photoContest.asp" target="_blank">votati poza "Miruna"- surprinde zambetul - pagina 131
magghyc spune:
Subscriu!
suna-l, dar urgent!
Mie asa mi-a spus - sa il sun cand am 2 liniute.
Nu o sa am foarte curand, ma plimb prin tari straine un timp. dar in 2 luni, sper sa ma inscriu in club.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic