Dr. TUTUNARU (20)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

mariami, astea ar fi topic-urile. bafta!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106367

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106539

pup!

irina 21+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariami123 spune:

irinuka mersi frumos de linkuri!!!acum ma pun pe citit

voi unde ati facut analiza de streptococ B? eu trebuie sa o repet si prima data am facut-o la medicover dar e destul de departe de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Tot la Medicover

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetele , stiu ca se discuta la un moment dat faza cu "cazarea" la Elias , se pare ca momentan nu mai au aceasta problema.
Fina mea a nascut luni dimineata la Elias , la 5,30 am ajuns cu ea la spital cu dilatatie 8 , i-au spus ca intr-o ora si ceva v-a naste , dar nu a fost asa , abia la 10 a nascut . Sa va feriti de moasa Gabi , super acritura , am zis ca mor cu ea de gat .... cand a internat-o a bagat-o direct la travaliu unde a dat peste acest specimen , s-a chinuit de 3 ori sa ii bage o amarata de branula in final lasand-o fara , la controlul dilatatiei prietena mea a cam miaunat iar moasa a zis ca ea nu vrea sa nasca cu ea ca face urat si ea nu are chef , ca a avut 4 nasteri azi noapte si i-a dat bani inapoi dupa ce s-a plimabat ceva timp cu ei in buzunar , i-a spus ca la 7 se schimba tura si ca vine o moasa proaspat odihnita din concediu si va naste cu ea . Intradevar moasa care a venit a fost super de treaba , moasa Mariana sa ii dea d-zeu sanatate .
Din pacate dr. T nu a fost in tara luni , dar sa stiti ca se naste f bine si cu medicul de garda , nu stiu numele doctoritei dar a fost super de treaba , si nu am cotizat nimic .
Sa nu va fie frica , cele care urmati sa nasteti ca toate ies bine intr-un final , fina mea a fost foarte multumita pana la urma.
In rest toata lumea in Elias este de treaba , indiferent daca cotizezi sau nu .
Nasteri usoare va doresc!

PS . Prietena mea de la patania cu moasa Gabi nu a mai zis nici malc , s-a chinuit in tacere ca i-a fost frica ca nu o mai baga nimeni in seama in spital , a avut o nastere destul de usoara si cu un travaliu usor si scurt. La 3 noaptea i s-a rupt apa , la 5,30 am ajuns la spital(dilatatie 8) , iar la 10 a nascut , poate daca i-ar fi facut vreo perfuzie ceva ar fi nascut mai repede . Doctorita de garda ne-a zis ca aveam toate sansele sa nasca pe drum in masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Laurici parca te si vad facand pe moasa in masina sa-ti traiasca finicul si ma bucur ca ai povestit experienta hai ca nu mai e mult si o sa o povestesti si pe a ta

Alexia si minunea mea Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

In sfarsit, am ajuns si eu la consultatie la T!

Am intrat cam la 30 de minute diferenta fata de ora programata, ceea ce mi s-a parut destul de ok. T si-a amintit de mine din descrierea povestii cu primul bb, ceea ce m-a socat - are memorie de elefant..
L-am vazut pe Iosup pe acolo, ceea ce mi s-a parut super cool. Nu stiam ca are consultatii si la cabinetul lui T.

Referitor la problema mea, daca la bb2 o sa am nevoie de tratament din prima ori ba, raspunsul e pozitiv. Trec pe tratament. Sper sa raman la tratament si sa nu primesc restrictii de miscare. IN rest am numai vesti bune : bona m-a anuntat azi ca nu mai vine, incerc sa stau sub 12 ore la job dar nu imi iese to timpul...ce sa zic, sunt intr-o perioada extrem de cool . Ma duc sa imi citesc horoscopul, poate macar cu amorul oi sta bine.

Pup gasca,

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andini spune:

Salutare tuturor,
desi nu am scris pana acum sa stiti ca am citi aproape toate comentariile voastre.Sunt o gravi care va naste cu dr T, undeva la inceputul lunii oct. Am inteles ca va fi plecat in perioada 8-14 oct si daca nu nasc pana atunci ma va chema pt provocarea nasterii undeva pe 6-7 oct. Vreau sa va rog sa-mi spuneti daca mai este cineva in aceeasi situatie, asta asa, in semn de camaraderie...
Sarcini fara probleme si nasteri usoare tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Magghyc, si mie mi-a spus ca este foarte probabil ca si la bebe 2 sa fac tratamentul cu pregnyl. Eu sper insa ca macar sa nu il mai fac pana la 30 de saptamani.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by andini

Salutare tuturor,
desi nu am scris pana acum sa stiti ca am citi aproape toate comentariile voastre.Sunt o gravi care va naste cu dr T, undeva la inceputul lunii oct. Am inteles ca va fi plecat in perioada 8-14 oct si daca nu nasc pana atunci ma va chema pt provocarea nasterii undeva pe 6-7 oct. Vreau sa va rog sa-mi spuneti daca mai este cineva in aceeasi situatie, asta asa, in semn de camaraderie...

andini

Cred ca eu ma aflu in aceeasi situatie!Trebuie sa nasc intre 8-12 oct si mi-a propus sa ,,ma nasca'' inainte de-a pleca el!
Ma consideri o camarada de nadejde?

Teodora 36 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

quote:
Originally posted by andini

Salutare tuturor,

andini

Cred ca eu ma aflu in aceeasi situatie!Trebuie sa nasc intre 8-12 oct si mi-a propus sa ,,ma nasca'' inainte de-a pleca el!
Ma consideri o camarada de nadejde?

Teodora 36 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

In sfirsit.... 2 mesaje am postat pe "odisee" si nu mi-au aparut!!!Dupa ce ca sunt varza la capitolul PC nici nu am timp sa ma mai scolesc in domeniul acesta...Teodora!!!!!!!!!!Voiam sa stiu ce mai faci si cum a ramas cu bb-ul ?S-a intors ,cum a ramas sa nasti?Povestea ta ,seamana atit de mult cu a mea incit retraiesc emotiile astea cu atita drag...Daca crezi ca te pot ajuta cu ceva,cu multa placere!! Si mie mi-ar fi prins bine la momentul respectiv parerea cuiva care a nascut tot asa.Stiam la ce sa ma astept...In speranta ca de data asta ms.o sa apara, astept un semn de la tine

Mergi la inceput