Dr. TUTUNARU (20)
Raspunsuri - Pagina 27
irinouka spune:
mariami, astea ar fi topic-urile. bafta!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106367
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106539
pup!
irina 21+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
mariami123 spune:
irinuka mersi frumos de linkuri!!!acum ma pun pe citit
voi unde ati facut analiza de streptococ B? eu trebuie sa o repet si prima data am facut-o la medicover dar e destul de departe de mine
madau spune:
Tot la Medicover
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lauravoinicu spune:
Fetele , stiu ca se discuta la un moment dat faza cu "cazarea" la Elias , se pare ca momentan nu mai au aceasta problema.
Fina mea a nascut luni dimineata la Elias , la 5,30 am ajuns cu ea la spital cu dilatatie 8 , i-au spus ca intr-o ora si ceva v-a naste , dar nu a fost asa , abia la 10 a nascut . Sa va feriti de moasa Gabi , super acritura , am zis ca mor cu ea de gat .... cand a internat-o a bagat-o direct la travaliu unde a dat peste acest specimen , s-a chinuit de 3 ori sa ii bage o amarata de branula in final lasand-o fara , la controlul dilatatiei prietena mea a cam miaunat iar moasa a zis ca ea nu vrea sa nasca cu ea ca face urat si ea nu are chef , ca a avut 4 nasteri azi noapte si i-a dat bani inapoi dupa ce s-a plimabat ceva timp cu ei in buzunar , i-a spus ca la 7 se schimba tura si ca vine o moasa proaspat odihnita din concediu si va naste cu ea . Intradevar moasa care a venit a fost super de treaba , moasa Mariana sa ii dea d-zeu sanatate .
Din pacate dr. T nu a fost in tara luni , dar sa stiti ca se naste f bine si cu medicul de garda , nu stiu numele doctoritei dar a fost super de treaba , si nu am cotizat nimic .
Sa nu va fie frica , cele care urmati sa nasteti ca toate ies bine intr-un final , fina mea a fost foarte multumita pana la urma.
In rest toata lumea in Elias este de treaba , indiferent daca cotizezi sau nu .
Nasteri usoare va doresc!
PS . Prietena mea de la patania cu moasa Gabi nu a mai zis nici malc , s-a chinuit in tacere ca i-a fost frica ca nu o mai baga nimeni in seama in spital , a avut o nastere destul de usoara si cu un travaliu usor si scurt. La 3 noaptea i s-a rupt apa , la 5,30 am ajuns la spital(dilatatie 8) , iar la 10 a nascut , poate daca i-ar fi facut vreo perfuzie ceva ar fi nascut mai repede . Doctorita de garda ne-a zis ca aveam toate sansele sa nasca pe drum in masina.
alexia28 spune:
Laurici parca te si vad facand pe moasa in masina sa-ti traiasca finicul si ma bucur ca ai povestit experienta hai ca nu mai e mult si o sa o povestesti si pe a ta
Alexia si minunea mea Teodora
magghyc spune:
In sfarsit, am ajuns si eu la consultatie la T!
Am intrat cam la 30 de minute diferenta fata de ora programata, ceea ce mi s-a parut destul de ok. T si-a amintit de mine din descrierea povestii cu primul bb, ceea ce m-a socat - are memorie de elefant..
L-am vazut pe Iosup pe acolo, ceea ce mi s-a parut super cool. Nu stiam ca are consultatii si la cabinetul lui T.
Referitor la problema mea, daca la bb2 o sa am nevoie de tratament din prima ori ba, raspunsul e pozitiv. Trec pe tratament. Sper sa raman la tratament si sa nu primesc restrictii de miscare. IN rest am numai vesti bune : bona m-a anuntat azi ca nu mai vine, incerc sa stau sub 12 ore la job dar nu imi iese to timpul...ce sa zic, sunt intr-o perioada extrem de cool . Ma duc sa imi citesc horoscopul, poate macar cu amorul oi sta bine.
Pup gasca,
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
andini spune:
Salutare tuturor,
desi nu am scris pana acum sa stiti ca am citi aproape toate comentariile voastre.Sunt o gravi care va naste cu dr T, undeva la inceputul lunii oct. Am inteles ca va fi plecat in perioada 8-14 oct si daca nu nasc pana atunci ma va chema pt provocarea nasterii undeva pe 6-7 oct. Vreau sa va rog sa-mi spuneti daca mai este cineva in aceeasi situatie, asta asa, in semn de camaraderie...
Sarcini fara probleme si nasteri usoare tuturor !
tanima_i2002 spune:
Magghyc, si mie mi-a spus ca este foarte probabil ca si la bebe 2 sa fac tratamentul cu pregnyl. Eu sper insa ca macar sa nu il mai fac pana la 30 de saptamani.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by andini
Salutare tuturor,
desi nu am scris pana acum sa stiti ca am citi aproape toate comentariile voastre.Sunt o gravi care va naste cu dr T, undeva la inceputul lunii oct. Am inteles ca va fi plecat in perioada 8-14 oct si daca nu nasc pana atunci ma va chema pt provocarea nasterii undeva pe 6-7 oct. Vreau sa va rog sa-mi spuneti daca mai este cineva in aceeasi situatie, asta asa, in semn de camaraderie...
andini
Cred ca eu ma aflu in aceeasi situatie!Trebuie sa nasc intre 8-12 oct si mi-a propus sa ,,ma nasca'' inainte de-a pleca el!
Ma consideri o camarada de nadejde?
Teodora 36 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
BarOana spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodoraquote:
Originally posted by andini
Salutare tuturor,
andini
Cred ca eu ma aflu in aceeasi situatie!Trebuie sa nasc intre 8-12 oct si mi-a propus sa ,,ma nasca'' inainte de-a pleca el!
Ma consideri o camarada de nadejde?
Teodora 36 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
In sfirsit.... 2 mesaje am postat pe "odisee" si nu mi-au aparut!!!Dupa ce ca sunt varza la capitolul PC nici nu am timp sa ma mai scolesc in domeniul acesta...Teodora!!!!!!!!!!Voiam sa stiu ce mai faci si cum a ramas cu bb-ul ?S-a intors ,cum a ramas sa nasti?Povestea ta ,seamana atit de mult cu a mea incit retraiesc emotiile astea cu atita drag...Daca crezi ca te pot ajuta cu ceva,cu multa placere!! Si mie mi-ar fi prins bine la momentul respectiv parerea cuiva care a nascut tot asa.Stiam la ce sa ma astept...In speranta ca de data asta ms.o sa apara, astept un semn de la tine