Dr. TUTUNARU (20)
Raspunsuri - Pagina 26
monicabo spune:
Buna.
Dupa cum am mai spus pe aici eu am nascut deja :)
Insa tot citesc pe aici, ce se intampla cu maternitatea Elias, de ce se tot inchide?
Eu am nascut in Elias...norocul meu ca sa zic asa a fost ca in preajma nasterii nu auzisem de chestia asta cu inchiderea maternitatii, altfel cred ca m-as fi stresat o gramada.
O sa ma stresez daca va fi sa-l fac pe al doilea bebe...:D
mishuta spune:
Buna ziua si de la noi!!!
In sfarsit sunt si eu "nascuta" !!!
Am o mandrete de fetita, cuminte si sanatoasa si frumoasa si ... ( si eu ca si cioara)
Am intrat sa va spun ca totul a fost OK cu nasterea, nu stiu daca erau sau nu locuri in spital dar eu acolo am nascut si am stat iar doctorul nostru a fost super, super, super! Deci pentru cele care isi fac probleme, in legatura cu comportamentul lui in timpul consultatiilor, eu zic sa nu dispere si sa mearga in continuare la el, cu incredere ca va fi foarte bine.(sunt foarte de acord cu ce a scris Madau).
Am sa si scriu poate povestea nasterii daca voi gasi ceva timp, pentru ca sunt lucruri care trebuie spuse si in special cele legate de sectia de neonato; eu una am dat in depresii de atatia nervi cati mi-au facut "profesionistele si ultra pregatitele" femei care lucreaza pe aceasta sectie. Nu am crezut vreodata sa gasesc atata nepasare. indolenta si nestiinta la un loc!
Va pup pe toate si va urez o nastere cat mai usoara si cat mai putin nervi dupa!!!
Mih, mami de gargarita
Vera Helena
madau spune:
Mishuta ma bucur mult ca e bine totul, sa-ti traisca gaza si sa creasca mare!!!!!!
Sectia de neonato...dar mai bine sa nu mai discutam. Noroc ca vii repede acasa. Asteptam musai si povestea nasterii, ca de mult n-am mai citit una pe aici
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
BarOana spune:
Felicitari MISHUTA,sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii!!!!!!!!Ma bucur ca ai trecut cu bine peste cel mai frumos moment din viata unei femei!Recuperare rapida si laptic din belsug...
alexia28 spune:
Mishutafelicitari, sa-ti traiasca fetita, sa fiti sanatoase
Asteptam povestea nasterii si rugam fetele care mai trec pe aici si au nascut curand sa ne mai povesteasca si noua cum decurg lucrurile pe la Elias si cu doctorasul nostru
pupici tuturor
Am si eu o intrebare: credeti ca Tutu se va supara daca merg la 20 sapt cu eco facuta la un alt dr decat dr Iosup?
Alexia si minunea mea Teodora
ellis spune:
quote:
Originally posted by camiedi
Buna, gravidutzelor,
Citesc mesajele vostre despre Dr. T si pe masura ce trece timpul (sunt in 19w +)realizez ca trebuie sa il schimb, este prea ocupat, este prea concentrat la alte probleme, chiar si in timpul consultatiilor.
Ma deranjeaza faptul ca nu m-a intrebat nimic despre mine, daca mai am copii, cati ani am.
Mesajul a fost:
-Da, spuneti...
Am inceput sa spun ce consideram eu important despre mine ca mamica, ca mai am o fetita, ca am fost nevoita sa nasc prin cezariana (dar nu m-a intrebat dece)etc..
Eu am venit la dansul , ca orice pacient, prin simpla programare, fara interventii, fara vorbe mari.
Se pare ca am nevoie de un sfat si de la cele care au nascut sau au avut experiente (bune sau rele) cu medici felul dr. T.
Sunt convinsa ca se intelege ca nu pune nimeni la indoiala capacitatea lui intelectuala sau profesionala, dar aici e vorba de fapte, de practici, de intelegere, de siguranta pe care ti-o da medicul tau ginecolog.
Desi sarcina e avansata, as mai avea timp de o schimbare de medic.
Voi ce spuneti, fetelor?
Va pupic
Nu vreau sa intervin in apararea dr T, sunt convinsa ca nu are nevoie. Insa eu il apreciez ca medic si ca om; este un medic f ocupat, dar asa a fost de cand l-am cunoscut(iulie 2006) si l-am cunoscut intr-un moment critic pt mine, purtam o sarcina la 11-12 sapt oprita din evolutie de pe la vreo 6(si eram la a doua intamplare de genul asta) si m-a ajutat f mult; este medicul care iti spune direct ce are de spus privind starea ta, dar te si incurajeaza prin atitudine; acum, MULTUMITA LUI DUMNEZEU, dar si prin contributia majora a dr T port in pantece o fetitza pe care o doresc de 4 ani; am o sarcina cu probleme inca din ziua in care am aflat ca sunt insarcinata, am avut imineneta de avort din primul moment, am facut tratament pt asta, am facut amnio tot cu dr. T, am risc de preeclampsie, tratament pt tensiune dat tot de dr T, desi merg si la cardiolog, dar am avut marea bucurie la cea mai recenta ecografie sa mi se spuna ca fatitza e in regula, e chiar mai mare cu o saptamana si speram sa ajungem cu bine la termen si sa-mi aduc pe lume fetitza sanatoasa.
Intotdeauna am mers la dr.T stiind ce intrebari vreau sa -i pun pt ca sunt constienta ca nu are timp de povesti, l-am sunat ori de cate ori am avut nevoie(si credeti-ma ca am avut) si a fost calm si explicit.
Inchei elogiul prin a spune ca imi doresc sa nasc cu dansul pt ca am incredere.
Fiecare dispune de liberul arbitru si stie ce e mai bine pentru el.
Ellis28+
mariami123 spune:
am aflat care a fost problema cu eliasul. se pare ca au fost mai multe maternitati cu aceeasi problema dar cum eliasul e mai mic...d'aia ramaneau fara locuri. T. zicea ca a fost un val de gravide prin iulie-august dar ca acum s-au mai calmat treburile. am o prietena care naste cu dr. Parvu si i-a zis acelasi lucru iar acum cica au "doar" 20 de nasteri pe zi deci pot face fata...
mariami123 spune:
zicea cineva ca s-a mai discutat undeva despre sectia de neonatologie de la elias..am tot cautat dar n-am gasit. puteti sa-mi mai dati un indiciu cam pe unde sa caut?
pupici!!
irinouka spune:
mariami,, si eu sunt "clienta elias". discutiile sunt chiar pe sectiunea asta de forum (nasterea unei stele), cauta prin paginile urmatoare. de fapt, stai ca iti caut eu si revin iemdiat. :-)
pup
irina 21+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/