Dr. TUTUNARU (20)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

NanaMotoc pe mine nu m-a costat absolut nimic,m-a urcat pe masa ,am adormit,m-am trezit in salon ,a venit rezidenta ,Dana parca o cheama,mi-a povestit de cum trebuie sa ma port cateva zile dupa,si pe la 14 am plecat acasa.

Sa nu-ti fie teama ca nu e prea rau.

mihaela si ANA MARIA 27.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariami123 spune:

fetelor...sunt si eu tot o pacienta de-a dr. T. poate ma lamuriti si pe mine cu cate ceva...eu am acum aproape 34 de sapt. m-a chemat la ctrl luni. acum in ultima perioada nu ne cheama mai des? adica la 2 sapt?si mai stiam ca se mai face o eco de morfo la 34 de sapt dar nu mi-a zis nimic de ea. poate e vreo gravidutza mai mare ca mine si imi spune si mie cum au decurs ctroalele in ultima parte a sarcinii

va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilix spune:

alexia28, multumim. multa sanatate dorim tutror mamicilor si bebeilor lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Mariami o sa te cheme la 36 si 38 de saptamani(ultimul control), cat despre echo morfologica eu stiam ca la 34 o fac cele care au anumite probleme, sau daca la cea de la 20 a fost suspectat ceva. Eu una nu am facut la 34 de saptamani. La 38 de saptamani o sa discutati si modalitatea de nastere. Mai ai putin, iti doresc nastere usoara!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

mayaionemersi frumos de raspuns! asa ma gandeam si eu ca ar fi normal sa ma cheme la 2 sapt, nu stiu de ce ramasesem cu impresia ca o sa merg tot la o luna.pupici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by mariami123

fetelor...sunt si eu tot o pacienta de-a dr. T. poate ma lamuriti si pe mine cu cate ceva...eu am acum aproape 34 de sapt. m-a chemat la ctrl luni. acum in ultima perioada nu ne cheama mai des? adica la 2 sapt?si mai stiam ca se mai face o eco de morfo la 34 de sapt dar nu mi-a zis nimic de ea. poate e vreo gravidutza mai mare ca mine si imi spune si mie cum au decurs ctroalele in ultima parte a sarcinii

va pup!!

Ctrl de trim 3 se face la 32 de saptamani. De regula, il fac doar gravidele cu probleme. Eu nu am avut probleme, dar fiindca vroiam sa-l mai vad pe bebe si Tutu ma programase prin sapt 33-34 la el, m-am dus in sapt 32 la Iosup. In ceea ce priveste ctrl la Tutu, si pe mine ma chema la o luna, dar l-am rugat sa ma programeze la 2 saptamani si a fost ok.

Alina de Mara

Mergi la inceput

mersi mult de raspunsuri!!! maine ma duc la el ca am programare si abi astept ca n-am mai vazut-o pe bebelusha de ceva timp. dc ar fi dupa mine mi-as cumpara ecograf sa-l am acasa. o sa-l intreb si de zvonurile astea ce se tot aud cu eliasul ca se tot inchide ca acum am un stres in plus si cu asta ca tare mi-e sa nu nasc pe drum undeva...in cautare de maternitati

pupici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiedi spune:

Buna, gravidutzelor,

Citesc mesajele vostre despre Dr. T si pe masura ce trece timpul (sunt in 19w +)realizez ca trebuie sa il schimb, este prea ocupat, este prea concentrat la alte probleme, chiar si in timpul consultatiilor.
Ma deranjeaza faptul ca nu m-a intrebat nimic despre mine, daca mai am copii, cati ani am.
Mesajul a fost:
-Da, spuneti...
Am inceput sa spun ce consideram eu important despre mine ca mamica, ca mai am o fetita, ca am fost nevoita sa nasc prin cezariana (dar nu m-a intrebat dece)etc..
Eu am venit la dansul , ca orice pacient, prin simpla programare, fara interventii, fara vorbe mari.
Se pare ca am nevoie de un sfat si de la cele care au nascut sau au avut experiente (bune sau rele) cu medici felul dr. T.
Sunt convinsa ca se intelege ca nu pune nimeni la indoiala capacitatea lui intelectuala sau profesionala, dar aici e vorba de fapte, de practici, de intelegere, de siguranta pe care ti-o da medicul tau ginecolog.

Desi sarcina e avansata, as mai avea timp de o schimbare de medic.
Voi ce spuneti, fetelor?

Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Otilix,
sa iti traiasca! sa te bucuri de bb si totul sa fie ok...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Otilix sa-ti traiasca, ma bucur ca a fost totul ok pana la urma!!!!!

Camiedi dr T a fost mereu la fel de preocupat, dar nu si indiferent. Si eu am iesit de multe ori din cabinet plangand efectiv de nervi ptr ca nu apucasem sa discut cu el tot ce imi propusesem, insa am mers mai departe cu el, avand incredere ca va face tot ce-i va sta in putere daca va aparea vreo problema, fiind convinsa ca la orice ora din zi si din noapte, daca voi avea nevoie, ma va ajuta. Si ptr mine asta a contat mai mult, decat starea lui de spirit, nu intotdeauna cea mai buna. Am ales siguranta ptr mine si copil in locul unui medic care sa ma mangaie pe cap si sa planga alaturi de mine. Si n-am gresit deloc. N-am ajuns la el prin nici o recomandare, m-am dus pur si simplu.

S-au spus multe despre el, daca vrei poti citi capitolele din urma si te lamuresti, ai sa gasesti si pareri pro si pareri contra, totul e sa alegi ce crezi ca-i bine ptr voi. Avem firi diferite, nu e obligatoriu sa ne placa acelasi lucru. Eu personal am fost multumita de "prestatia" lui, am avut si destule probleme, le-am scos la capat cu bine asa ca nu-i pot cere altceva.

Mariami stai linitita ca de nascut pe strada nu nasti, poate se rezolva odata cu problema asta cu Eliasul

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput