Dr. TUTUNARU (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns s_ana spune:

Ce sa spun, se pare ca e ca cum spui Mirela,
A spus ceva de faptul ca a depasit nasterile pe luna asta... sau ceva de genul asta...e spitalul atat de mic sau e invidia mare?

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

E invidia mare...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

Hai ca iar ma intriga ce citesc,dar de data asta nu mai pot sa nu intervin...Exista oare un numar de nasteri pe saptamina ,sau pe luna ca nu pricep?Cum adica a depasit nr.de nasteri?????? Mi se pare mai mult decit aberant si de strigator la cer,sa spui asa ceva in zilele noastre cind actul medical lasa de dorit iar pregatirea medicilor se limiteaza la cei 6 ani de facultate...In loc sa te mindresti ca ai in sectia pe care o conduci ,un astfel de medic ,care ridica rata natalitatii si care ajuta o multime de femei sa devina MAMICI, tu incerci sa/i pui bete/n roate?Numai la noi se mai poate intimpla ,inca, asa ceva!Tare mi/ar placea ca doctorul Tutunaru sa dispuna de finante suficiente sa/si poata deschide o clinica personala si sa/si formeze o echipa de ADEVARATI medici cu care sa lucreze si sa /i lase pe toti ceilalti cu gurile cascate...dar din pacate ,cred ca sunt foarte costisitoare costurile pt o astfel de clinica.Dar poate cine stie...in viitor...cu ajutorul nostru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

Oooof mai fetelor nascatoare, va tin pumnii si va doresc nastere usoara si bebelini sanatosi!!
Parca ati fi in "Bomba zilei": ba nasteti ba nu, va urmareste omul cu sufletul la gura!

Pe mine una, ma omoara Vladareanu asta si "lipsa" acuta de locuri din spital! Eu tot il urmaresc pe T cu nasterea dar el nu-mi da detalii ca este prea devreme si cred si eu ca e asa cand vad cum merg trebile pe la Elias!

Mih
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Da, la Elias este o problema cu numarul mare de paciente...dar nu neaparat ale dr-ului T (cu toate ca el are cele mai multe!!). Ieri, de exemplu, imi spunea o asistenta ca sunt 30 !
Eu una nu stiu cum e mai bine sa fac: pe de-o parte sunt disperata ca pleaca dr.T si eu nu apuc sa nasc iar pe de alta ma gandesc ca daca bb vrea sa mai stea, de ce sa fortez eu lucrurile?!

Pupici

orchis
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

Orchis, eu stiu ca doctorul pleaca de pe 24 pana pe 31 iulie.
Depinde de tine cu cine vrei sa nasti, daca poti spune asa! Am inteles de la fetele de aici ca te lasa oricum pe maine bune daca pleaca. Cred ca e bine sa-l cauti si sa ii spui toate temerile tale, cred ca te va ajuta cumva, macar sa te linistesti si tu!!!
Asta in caz ca bebele nu vrea sa vina pana se intoarce el!

Mih
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Orchis, la Elias intradevar maternitatea nu e asa mare. Eu am stat de luni pana joi prin spital sa-mi gaseasca un loc sa nasc. De fapt de nascut aveam unde, dar nu erau locuri in salon dupa. Imi zicea ca ma lasa pe hol. Daca pleaca o sa nasti cu Bogdan, stai linistita ca e un dr bun. Iti doresc nastere usoara!

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ana spune:

E tare trist ce aud. Cum sa stai pe hol?

Sper sa se rezolve maine sau luni dimineata ca altfel nu stiu ce ma fac.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by orchis

Da, la Elias este o problema cu numarul mare de paciente...dar nu neaparat ale dr-ului T (cu toate ca el are cele mai multe!!). Ieri, de exemplu, imi spunea o asistenta ca sunt 30 !
Eu una nu stiu cum e mai bine sa fac: pe de-o parte sunt disperata ca pleaca dr.T si eu nu apuc sa nasc iar pe de alta ma gandesc ca daca bb vrea sa mai stea, de ce sa fortez eu lucrurile?!

Pupici

orchis
39+

Orchis, problema nu sunt pacientele, ci maternitatea Elias care e prea mica, desi se da spital presedintial (bine, nu are nimic a face maternitatea cu asta, dar..). Daca ai norocul sa mai dai si peste dr Mateescu in ctrl prin saloane (care se ia de lauze ca arata camera ca in gara, desi nu e nici pe departe asa, iar cezarienelor le spune "nu mai stiti sa nasteti normal", de parca 2-3 taieturi pe burta ar fi o fericire), e chiar enervant, in conditiile in care nu sunt becuri la toaleta. In fine, am vazut si mai rele, dar zic si eu..

In ceea ce priveste "preturile la cezariana" (au fost cateva fete care m-au intrebat), eu nu stiu care e practica, dar pot sa va spun cat am dat eu (dupa cum m-a dus capul si m-a lasat buzunarul. O sa postez aici, ca nu e secret, desi am mai raspuns si pe email.
Dr. T nu a luat nimic, iar sotul meu a dat celorlalti, dar o sa va spun cu aproximatie, pt ca nici el nu mai stie ce si cat a dat, la cat era de emotionat in noaptea aia: anestezista - 2 mil, neonato - 100 euro, rezidenta (mana a doua) - 100 euro, asistenta sala/moasa (nu stiu ce era exact) - 2 mil, alte asistente - 50 ron. Eu mai dadeam la toaleta zilnica aprox 5 - 10 ron si asist de la neonato care i-a pus cercei Marei i-am platit "taxa de cercei" :)) 30 ron si spaga ei 20 ron.

Alina de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gaviduta eu am o intreaga "istorie" apropo de Mateescu...fetele mai vechi de pe subiectul asta stiu ca am povestit la un moment dat...atat il duce capul, atat face..ca sa zic..trebuie ignorat (ceea ce eu nu am facut, dar asta ptr ca-s mai proasta de gura na))

Si cand am nascut eu era balamuc in maternitate, erau 25 de bebelusi, nu stiau cum sa ne trimita mai repede acasa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput