Dr. TUTUNARU (20)
Raspunsuri - Pagina 11
mishuta spune:
S-Ana sper ca ai nascut deja la Elias si cu doctorul nostru!!! Bafta multa!
Graviduta, poti sa-mi trimiti si mie un mail cu preturile pentru cezariana? Te rog mult! Adresa mea este mihpazargic@yahoo.com. Eu nu reusesc sa-mi activez PM-ul asa ca... A, poate imi spui si mie cum ti-a fost la ceza, ca nu ai dat prea multe detalii pe aici
Mih, gravi roz, 32+
s_ana spune:
Fetelor, inca nu am nascut, abia maine aflu cand va fi.
Nu stiu daca in sambata se fac externari/internari, altfel nu stiu ce sansa mai am sa nasc cu T.
Asteptarea asta te omoara. Cred ca nu e usor nici pt T, dar era cezariana programata. Parca ar fi uitat de mine. Caci m-a intrabt ca si cum nu mai stia exact despre ce e vorba. NU m-am suparat. Atata timp cat se va termina cu bine , pot sa mai astept putin dar pe 24 pleaca in concediu !!!!
Multumesc pt urari.
39+
s_ana spune:
Graviduta, pune-ma si pe mine in cc daca ii raspunsi Mishutei.
Sper sa mai am timp sa il citesc.
39+
mishuta spune:
S_Ana iti tin pumnii sa nasti maine!!!!Cred ca te omoara intr-adevar asteptarea si incertitudinea asta!
Multa bafta si sa ne auzim curand
Mih, gravi roz, 32+
s_ana spune:
Se pare ca nu am noroc nici astazi.
Vestile le aflu duminica abia. Asa ca mai astept.
Mai e cineva care face cezariana zilele astea cu T caci se pare ca nu sunt singura din ce m-a spus el.
39+
madau spune:
S_ana bafta multa duminca atunci!!!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
orchis spune:
s ana scuze pt ca iti raspund cu intarziere! Am fost numai pe drumuri: ieri am pierdut toata ziua la usa cabinetului dr.T (pt evaluarea finala) iar azi l-am 'vanat' prin spital pt ca trebuia sa-mi scoata firele (am avut cerclaj). Acum sunt putin in ceata pt ca nu mi-a spus nimic concret, mi-a spus doar sa-l sun atunci cand e cazul....adica 'zilele astea'! Numai ca el nu mai este de marti!
Duminica spui? Sigur trebuie sa ne intalnim prin spital!!
orchis
39+
s_ana spune:
Stiu ca de marti (26) nu mai e insa mie mi-a spus ca se rezolva duminica sau luni dimineata.
Probabil ca se mai externeaza lumea in week-end si se elibereaza ceva locuri.
Atat timp cat nu e urgent, pot sa mai astept dar era super sa ma supravegheze o zi doua si dupa operatie ininte sa plece.
Asta e. Sa iasa totul bine si apoi mai vedem.
39+
mirella76 spune:
Cate emotii trebuie sa aveti acum cand mai aveti asa de putin...
Nu stiu daca va linistete sau va alarmeaza dar ca sa nu credeti ca Tutu a uitat de voi am sa va spun saptamana trecuta cand am fost la control am inteles de la el de o hartie oficiala data de Vladareanu care le interzicea internarile, probabil din cauza asta asteapta weekendul...Nu vreau sa-i iau apararea, dar ma tot intreb Vladareanu asta crede ca Eliasul este spitalul lui mamasa sau ce??? El aproba cezariene; el aproba internari, el taie el spanzura etc...
Ma abtin, noroc ca Tutunaru face intotdeauna ce vrea nu ce-i dicteaza altii...
scuze daca am deranjat pe cineva, dar ma gandesc ca in august pot ajunge si eu in situatia voastra si asta ma revolta la culme.
si totul sa termine cu bine
mirella
35+