Dr. TUTUNARU (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns s_ana spune:

quote:
Originally posted by madau

Ana despre ce listuta vorbesti?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Listuta cu noile mamici, bebeii si cand se vor naste...dar cred ca e la alta pagina...

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by s_ana
M-ar interesa mai mult daca T accepta ceva pentru cezariana pt ca nu vreau sa fac o gafa.
Ana, 36+

Ana, T nu accepta nimic la cezariana. Sotul meu a incercat sa-i dea si a refuzat. A dat la anestezista, neonatolog, rezidenta, asistenta/asistente si nu mai stiu cui, ca atat el cat si mama erau innebuniti sa dea bani la toata lumea sa fie totul bine. :)

Eu, sincer, nu stiu ce sa fac cu dr T. Poate imi dau fetele vreo sugestie. La voi a acceptat si cum?

Alina de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

S_ANA bafta multa, sa ai parte de o nastere usoara si de un bebe sanatos! Te asteptam cu vesti frumoase dupa !!!
A, vezi ca la "aspirante optimiste..." este o listuta cu mamici si bebici.

Salutare tuturor mamicilor si puiutilor din topic
Si viitoarelor mamici bine-nteles!!!

Mih, gravi roz, 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

vroiam sa spun :"Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru"

Mih, gravi roz, 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor scuze ca intervin, pentru cele care vor sa se revanseze fata de dr. T va pot da o sugestie.Puteti sa ii cereti nr. contului fundatiei dansului si sa donati acolo niste bani ( el va vedea cine a donat) si astfel veti ajuta pe undeva si alte viitoare gravidute.Noi cele de la aspirante asa am procedat dupa laparo.
Va doresc tuturor multa sanatate si bebelasi minunati!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Da corect, aia cu donatia ptr fundatie e o treaba buna...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by KoraPop

Fetelor scuze ca intervin, pentru cele care vor sa se revanseze fata de dr. T va pot da o sugestie.Puteti sa ii cereti nr. contului fundatiei dansului si sa donati acolo niste bani ( el va vedea cine a donat) si astfel veti ajuta pe undeva si alte viitoare gravidute.Noi cele de la aspirante asa am procedat dupa laparo.
Va doresc tuturor multa sanatate si bebelasi minunati!

Kora

CARPE DIEM!

Da, asta aveam si eu de gand sa fac, ca stiam deja ca nu ia la operatie. Dar l-a intrebat sotul meu contul fundatiei si nu i-a zis nimic. Apoi sotul meu nu a mai insistat.
Aveti idee cum se numeste fundatia si, eventual, care este contul (mai ales daca ati donat deja)?

Alina de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fundatia se numeste AD VALOREM,cod fiscal 19025219 BRD Dorobanti
Iban cont RON: RO20BRDE4455V66245904450
Iban cont euro:RO45BRDE4455V66246374450
Iban cont $: RO14BRDE4455V66246024450
BCR SUCURSALA SECT 1: RO79RNCB0072062110570001

Doamne ajuta pe toata lumea!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ana spune:

Multumesc, fetelor pentru urari!

Tocmai am vorbit cu T si se apae ca e maternitatea inchisa? Stie cineva de asa ceva. Eu eram programata maine(19.07), si mi-a spus sa il sun dupa 12 ca" mai vedem". Si eu care eram pregatita sufleteste., tb sa mai astept o juma de zi ca sa aflu ca cine stie cand se va intampla? Stie cineva mai multe?

Graviduta, de preturi imi scrii si mie pe Ana.staicu@gmail.com (la rezidente, asistente, moasa daca e cazul etc). Please!

Multa sanatate la toata lume si mai putin asteptare ca doare....

38+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by s_ana

Tocmai am vorbit cu T si se apae ca e maternitatea inchisa? Stie cineva de asa ceva. Eu eram programata maine(19.07), si mi-a spus sa il sun dupa 12 ca" mai vedem". Si eu care eram pregatita sufleteste., tb sa mai astept o juma de zi ca sa aflu ca cine stie cand se va intampla? Stie cineva mai multe?

Graviduta, de preturi imi scrii si mie pe Ana.staicu@gmail.com (la rezidente, asistente, moasa daca e cazul etc). Please!

Multa sanatate la toata lume si mai putin asteptare ca doare....

Pupici la burtici si bebici!
Ana, 38+

Ana, ti-am trimis mesaj pe email. Eliasul cand se inchide, cand se deschide, parca este pestera lui Sesam. Sper sa ai bafta si sa aiba paturi disponibile. Ce ti-a spus dr. T pana la urma? Imi amintesc cum eram si eu in sapt 38: nerabdatoare sa nasc cat mai repede si m-a luat pe nepregatite in sapt 39 (apropo, am vazut ca pe prima pagina apare sapt 40, dar nu-i bai, ca mai era putin si faceam 40 :)
Multa sanatate si nastere usoara (cand eram insarcinata credeam ca e o urare care se potriveste doar fetelor care nasc normal, dar, la nastere, mi-am dat seama ca ma inselasem ).

Alina de Mara

Mergi la inceput