Dr. TUTUNARU (20)
Raspunsuri - Pagina 9
mishuta spune:
Buna Codrutzika, eu stiu ca a venit de joi si ca s-ar parea ca mai pleaca pe la sfarsitul lunii dar nu sunt sigura de asta.
Mih, gravi roz, 30+
psj spune:
Care e nr. de programari la cabinet, cel de pe site? Si se plateste consultatie "oficial" sau e cu plic?
minou spune:
"Dr. T va fi plecat in perioada 24 iulie-31 iulie.
Ana"
In cazul asta sunt in plop...eu nasc cam in perioada asta .
O sa merg la control de abia pe 20 iulie. Pana atunci nu mai am rabdare, asa ca imi poate spune cineva ce se intampla in situatia asta...? Probabil ca voi ajunge la un alt doctor...dar la cine?
Toata sarcina mi-a fost teama de situatia asta si uite ca "de ce ti-e frica, de-aia nu scapi".
Sper sa ma puteti ajuta cu o informatie sau un sfat.
si o saptamana frumoasa
ana_p spune:
Minou, zic sa stai linistita, sa nu iti faci probleme, fiindca domnul doctor sigur are o solutie pentru tine. Informatia pe care am scris-o este exacta, pentru ca ieri am fost la spital sa vorbesc cu domnul doctor despre inceperea tratamantului meu pentru FIV si mi-a spus perioada in care va fi pleca.
Bafta multa si nastere usoara!
Ana
anasia spune:
psj, consultatia se plateste "oficial" ;eu sunam dupa 2, ca ramona este in spital din cate stiu pana atunci;
minou, stai linistita, asa eram si eu panicata anul trecut ca pleaca dr , tot in aceeasi perioada (eu tb sa nasc pe 6 august); ironia e ca am nascut pe 14; plus ca la controlul de dinainte mi-a spus clar ca n-o sa nasc fara el;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni
s_ana spune:
Buna fetelor
Am tot citit dar sunt lenesa la scris.
Am fost si eu pe 9.07 la consultatie si m-a programat pe 19 la cezariana caci dupa aceea pleaca(termenul meu era intre 14-26 sper sa nu fie prea devreme)
Minou, sigur nu te lasa balta. Cel putin asa imi promisese mie cand l-am intrebat de palnuri de vacanta.
Sim_Stoian, daca ai aflat ceva mai mult de preturi scrie-mi si mie pr PM.
M-ar interesa mai mult daca T accepta ceva pentru cezariana pt ca nu vreau sa fac o gafa.
Cand ma intorc va povestesc tot ce vreti sa stiti.
Sper sa fie bine
Treceti-ma si pe mine pe listuta sau spuneti-mi unde sa scriu pt listuta.
Mama de Elena, si viitoare mama de Matei.
Succes tuturor!
36+
s_ana spune:
[quote]Originally posted by ingeras26a
[quote]Originally posted by ileana
"
Eu am nascut cu T prin ceza si a obtinut fara pb aprobarea lui Vladareanu iar lui T nu am avut ce sa-i reprosez. Cand da Dzeu sa raman insarcinata iar, tot cu el vreau sa nasc.
"
Am incercat sa iti scriu pe privat sa aflu mai multe despre cezariana cu T. Accepti un PM sau poti sa imi scrii tu unul? Multumesc.
Ma gandesc ca mai am 3 zile pana la operatie si mi se ridica parul in cap.
38+
madau spune:
Ana despre ce listuta vorbesti?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
s_ana spune:
L-am intrebat si eu pe T de celulele stem si eram pregatita sa aplic procedura, dar mi-a explicat ca e un interes financiar la mijloc, ca nu se pot crea organe, tesuturi din aceste celule ci doar sange, deci sunt utile in caz de leucemie.
Mi-a spus ca de fapt ce se recolteaza nici nu sunt celule stem adevarate, iar daca se vor dezvolta candva organe nu se vor folosi acest fel de celule.
Am si eu o intrebare: ce rol are moasa intr-o cezariana?
38+