Dr. TUTUNARU (20)
Raspunsuri - Pagina 13
s_ana spune:
Orchis, ai vorbit cu T , ce ti-a spus?
Sunt inca in asteptare, ma gandesc daca sa ma duc la spital maine sa fac... greva...poate o fi un loc si pt mine...glumesc, dar nu mai mult pana dau in dambla.
39+
madau spune:
quote:
Originally posted by BarOana
Hai ca iar ma intriga ce citesc,dar de data asta nu mai pot sa nu intervin...Exista oare un numar de nasteri pe saptamina ,sau pe luna ca nu pricep?Cum adica a depasit nr.de nasteri?????? Mi se pare mai mult decit aberant si de strigator la cer,sa spui asa ceva in zilele noastre cind actul medical lasa de dorit iar pregatirea medicilor se limiteaza la cei 6 ani de facultate...In loc sa te mindresti ca ai in sectia pe care o conduci ,un astfel de medic ,care ridica rata natalitatii si care ajuta o multime de femei sa devina MAMICI, tu incerci sa/i pui bete/n roate?Numai la noi se mai poate intimpla ,inca, asa ceva!Tare mi/ar placea ca doctorul Tutunaru sa dispuna de finante suficiente sa/si poata deschide o clinica personala si sa/si formeze o echipa de ADEVARATI medici cu care sa lucreze si sa /i lase pe toti ceilalti cu gurile cascate...dar din pacate ,cred ca sunt foarte costisitoare costurile pt o astfel de clinica.Dar poate cine stie...in viitor...cu ajutorul nostru...
In primul rand bine ai venit...te mai asteptam si alta data..cu curaj
In al doilea rand ai fost exact gand la gand cu mine, mi-a placut modul de a pune problema...iar aia cu clinica...sper sa-i reuseasca cat de curand, ar avea mare succes din punctul meu de vedere, dar e extrem de costisitoare. Nu imposibila insa. Doamne ajuta!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
s_ana spune:
Mayaione, cum adica ai stat de luni pana joi prin spital?
Ai stat pe holuri sperand la un loc ? Si cum s-a rezolvat? A folosit faptul ca ai stat pe acolo? Mie T imi tot spune sa il sun ca imi spune el cand sa vin.
Orchis mai esti pe receptie?
39+
orchis spune:
Da Ana, acum am intrat! Mie dr. T nu mi-a spus nimic concret ....decat ' vorbim la telefon'! Astazi nu mi-a raspuns iar pe numarul de urgenta nu il pot suna deocamdata. Cred ca maine dim ma duc la spital, macar sa-mi spuna cum stau si pe mainile cui ma lasa....
Pupici
orchis
39+
anasia spune:
galerie pt viitoarele mamici care o sa nasca
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni
o sansa pentru Sosonica
orchis spune:
anasia multumim de galerie!!
Of, dupa ce sunt emotiile dinaintea nasterii, caldura asta care ma termina...mai stau si ca pe ace ca nu stiu exact pe mainile cui ajung!!
Pupici
orchis
39+
madau spune:
Orchis stai linistita ca o sa fie bine, nu te lasa pe maini rele
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mishuta spune:
Si eu ma gandesc la voi cu drag, sper sa va fie bine si sa va linsiti cat de curand, adica sa nasteti copilutii vostri minunati
Voi despre ce numar de urgenta vorbiti? Mi-a mai spus o gravi, la un control la cabinet dar... vi l-a dat Tutu mai spre finalul sarcinii sau trebuie sa-l intrebat de el?
Si cu taticii la nastere stiti ceva (pot asista sau pot macar sta ceva prin spital pe langa mami si bebe)? Ce probleme am si eu acuma... ma scuzati, de la caldura asta!
Mih
32+