Sa fim alaturi de Diana si familia ei
Raspunsuri - Pagina 10
cosmina_72 spune:
Brandusa foarte buna initiativa ta.
Este cel mai bun si mai sigur mod de a se transmite banii.In momentul asta eu zic stop bani pe contul meu.Voi face Luni transferul catre tine si voi anexa toate extrasele de cont administratorilor DC.
Daca mai sunt persoane care au trimis pe contul meu si nu au avut confirmare din partea mea , rog frumos sa anunte aici tare.
Lupta Diana.
PS: Sabina este in Scotia la control si toate analizele la care are rezultate pana acum sunt super ok.
Imi permit sa multumesc din nou
Dantje spune:
Laura vreau sa trimit si eu un plic la tine, e aceeasi adresa sau s-a schimbat ceva?
Dantje & Martijn
vikinga spune:
Dantje, la mine te referi? Daca da, e aceeasi adresa. Eventual o mai trimit odata, nici o problema. Numai sa-mi spui.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
getacraiu spune:
Suntem alaturi de dumneavoastra,doamna Laura si ne rugam pentru micuta Diana.Si noi am trecut prin momente foarte grele,doctorii nu credeau ca baietelul meu Stefanica isi va mai reveni din coma,atunci cand,la 4 luni,in urma unui vaccin a inceput tragedia noastra.
Dumnezeu ne intareste si ne cunoaste orice pas al nostru si ne ajuta,nu ne lasa la greu.Sa aveti incredere in El si totul va fi bine.Asa am facut si fac in continuare si eu.Pana si doctorii se roaga la El,inainte de a intra in operatie.Sunt convinsa ca si dumneavoastra cunoasteti acest lucru.Tot ce vreau sa spun la nesfarsit---aveti incredere in Bunul Dumnezeu si El va sti asta.Doamne,avem nevoie de Tine,te rugam din suflet: ajuta-o pe micuta Diana.
Geta si Stefanica
http://craiustefan.3x.ro
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Am trimis si eu niste bani pentru Diana prin paypal, astept o confirmare de primire cand puteti.
Ii dorim multa sanatate Dianei si multa putere si rabdare parintilor ei.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
lucia_cs spune:
Nu am avut acces la net pt cateva zile si acesta este motivul pentru care nu am putut sa raspund mesajelor.
Repet, daca am "unda verde" ma pot apuna ca un site cat de profesional "oi" putea eu sa-l fac. Pana la urma un website este important sa cuprinda informatiile pe care donatorul doreste sa le vada...
Daca-mi ziceti, eu ma apuc de treaba.
Deja ma uit dupa idei sau chiar un model.
_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..
Sa fim alaturi Diana fetita Laurei_B!
_
Lucia, mami de Evelyn si sotie de Csaba
AncaMaria spune:
Lucia, poti sa-mi trimiti pe PM un site pe care l-ai facut pana acum?.. as vrea sa vorbesc cu Laura sa ii explic ce vrem sa facem, ce informatii va contine site-ul. Multumesc ca te oferi sa ne ajuti
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
AncaMaria spune:
Antoanela23, am primit banii de la tine..
Brandusa, nu ai PM-ul activat si as vrea neaparat sa vorbesc cu tine, te rog trimite-mi un PM.
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
vikinga spune:
ok dantje. dupa ce primesc si banii de la tine, trimit suma strinsa.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo