Sa fim alaturi de Diana si familia ei

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Anca,

Site-ul de care zici tu e doar o pagina pe care se gasesc poze de-ale Dianei si postari de-ale noastre de pe DC. Nu e o poveste a Dianei, ce s-a intamplat, ce diagnostic are, de ce are nevoie, care sunt perspectivele. Daca fata care a facut pagina se poate ocupa sa o personalizeze mai mult, ar fi nemaipomenit. Du-te la alte cazuri si vezi cam cum arata ce incerc eu sa-ti zic. Du-te la “dvs ii puteti da o sansa” si vezi pagina lui Alexandru, e facuta de Lucia. Tot Lucia i-a facut si Sabinei pagina daca nu ma insel. Ceva de genul ala are nevoie Diana, cu noutati despre starea ei, conturi puse pe prima pagina, poze, documente medicale atasate. Toate astea lispsesc de pe pagina Dianei de la tine de la semnatura.
Nu mai tin minte cine a facut pagina Dianei , dar daca citeste aici sa ne spuna daca poate face ceva de genul asta. Daca nu, hai sa vorbim cu Lucia si ne ajuta ea, sunt sigura. Tu mai stii cine a zis ca a facut pagina sa-I trimitem un PM, ca eu cred ca ar trebui sa incepem sa ne miscam putin, ca e putin amortita actiunea pt Dienuta!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Buna seara doamnelor...
Pentru moment, pagina pe care am vazut-o eu serveste scopului propus. Daca putem sa o imbunatatim, excelent! Cu cit mai repede, cu atit mai bine dar eu, personal, am sa o folosesc de indata ce am un nr. de cont canadian pe care sa-l pot comunica potentialilor donatori, citi or fi ei si cit vor putea sa ajute.
Intrebare: daca asa cum stiu eu si cum imi spune mie inima traduc textul existent(poate in versiune prescurtata) are cine sa-l puna pe pagina actuala? Asa am putea functiona o vreme, in sensul ca oamenii la care ma gindesc eu sa trimit linkul ar putea intelege) iar Lucia (sau oricine altcine poate si stie) ar avea timp sa lucreze la un site elaborat. (Evident, oricine altcineva vrea sa faca traducerea e binevenit...)
Noapte buna acum, mergem sa spunem Tatal Nostru pentru Diana!
Simonna (si Radu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Buna fetelor.
Cand am facut siteul m-am gandit strict sa fie un loc unde putem sa o vedem pe scumpa Diana, pentru a-i asocia imaginea rugaciunilor, si pentru a copia toate rugaciunile scrise de voi, asta pentru a-i fi Laurei mai usor sa le transcrie. Intelesesem ca facea lucru asta, pentru ca mai apoi sa se roage pentru Diana.
Din aceasta cauza am folosit pink si am incercat sa nu-l fac prea trist, m-am gandit si la Laura... insa pozele trimise de ea ma fac sa plang de fiecare data cand ma uit la ele...
As fi vrut sa trec si ceva conturi, insa din pacate nu s-au deschis inca, asa ca am pus un link catre subiectul acesta.
Cosmina_72, chiar as fi vrut sa te rog sa deschizi conturi separat pentru Diana. Faptul ca e contul tau personal si ca il trimiti doar pe PM, poate face pe multi care nu te cunosc reticenti. Gandeste-te la cineva din afara DC care ar vrea sa ajute, ar fi ceva normal sa nu o faca in situatia data. Sper sa nu te superi pe mine, iti inteleg buna intentie. Si ar fi ideal sa se deschida conturi si in Canada.
In ce priveste site-ul, pot sa-i fac orice modificari vreti, numai sa-mi spuneti. Voi face trimitere catre o pagina identica, in enleza, numai daca poti tu Simona sa faci o traducere, eu eram candva foarte buna la engleza, dar a trecut ceva timp, asa ca nu ma bag :) Iar daca poate cineva sa faca un site profesionist, gen Help Sara, ar fi si mai bine.
Numai bine, fetelor. Sunteti minunate.
Doamne Ajuta!

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana (11.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Am primit ieri de la Papadie 10€, Didi Alex10€ si astazi de la Zizee 30€.Lara, daca e sa fie deschis un cont separat care sa fie vizibil pt toata lumea, atunci mai degraba s-ar ocupa de asta Brindusa, sora Laurei. Cosmina s-a oferit cu acest cont al ei pt ca atunci era graba mare. Si la mine au trimis fetele in contul meu. Si ea si eu am facut asta pt ca ne-am oferit sa stringem bani de pe DC, de la forumistele care ne cunosc si pe care le cunoastem cit de cit. Oricum pina la urma aici e baza la fetele de pe DC care o cunosc pe Laura, din cite am inteles romanii din canada de pe diferite forumuri nu au prea reactionat. Citi romani ce locuiesc in Romania si care nu au tangenta cu DC-ul ar dona pt cineva in Canada? Incerc sa fiu doar realista. Poate ar trebui ingrosat pe prima pagina : In Europa stringe vikinga in Romania stringe Cosmina si Brindusa, contactati-le. Iar in Canada contul Laurei nou facut, sa fie vizibil. Cine va dori cu adevarat sa ajute aceasta fetita, cu siguranta gaseste calea optima de a o face. Dintre fetele care au trimis la mine bani, au fost citeva care s-au oferit sa mai trimita si luna viitoare cite ceva pt Diana, sa o alintam cu o jucarie noua, in ideea ca parintii sunt si asa destul de strimtorati acum ca sa-si pemita prea multe luxuri. Si macar pt Diana sa fie acolo un fond, sa-i zicem, din care Laura sa-i ia fara grija, ce ar dori.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Ai perfecta dreptate, Vikinga!
Chiar dupa ce-am postat mesajul ma gandeam ca mai bine spuneam sa deschida Brandusa, sora Laurei, conturi in lei si valuta. Banuiesc ca ea se jeneaza sa faca asta, dar asa ar fi chiar cel mai bine si s-ar simti si ea bine ca face asta pentru iubita ei mica.
Si ar fi ideal sa fie postate numerele de conturi pe prima pagina, asa sunt convinsa ca s-ar gasi persoane in afara DC care sa doneze.
Doamne Ajuta!

-----------------------

Mergi la inceput

Tocmai am discutat pe PM cu Brandusa si a ramas sa deschida ea conturi pentru Diana. Scumpa de ea, intr-adevar era jenata de situatie, insa vrea sa faca orice se poate pentru Diana. Si se mai gandea sa nu supere pe Cosmina daca deschide si ea cont, pentru ca a vauzt cat de mult s-a implicat. Daca sunt persoane carora le e mai usor sa trimita Cosminei, nu vad de ce sa nu faca asta in continuare, insa este nevoie si de conturi la vedere, asta pentru cei mai putin familiarizati cu PM sau DC.
Astazi fiind vineri, probabil saptamana viitoare va reusi sa deschida conturile.
Eu zic sa o incurajam sa mai intre si ea pe-aici, ca de citit, sigur ne citeste pentru a afla informatii de la cei ce le viziteaza pe fete. Trebuie sa ii fie si ei foarte greu atat de departe de ele, fara sa le poata fi de ajutor... Macar acum cu conturile se va bucura ca ajuta si ea cu ceva.
Tot respectul pentru familia lor, sunt oameni cu mult bun simt si cu sufletul mare. Pacat ca trebuie sa treaca prin asa o tragedie.
Dumnezeu sa-i ajute!

-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

ieri am trimis o felicitare Dianei si am pus si 40 CAD in plic.
L-am trimis direct pe adresa Laurei, ca erau cash.
Daca fetele care merg la ea aud saptamana viitoare ca i-a primit, v-as ruga sa-mi confirme.

Doamne-ajuta !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Anca,
Am primit azi din partea unei pritene Cati D. un cec de $100 pe care il voi duce Laurei in seara asta.

Laura nu a deschis contul deocamdata, insa va merge la banca de indata ce va putea. Lucrurile au fost destul de agitate la spital in ultimele 2-3 zile (Dienuta nu s-a simtit tocmai bine) drept pentru care Laura a fost foarte stresata si necajita.
Abia am vorbit cu ea, Diana i-a zimbit in sfirsit.
Fetele, Laura va pupa pe toate si va multumeste din adincul sufletului ca sunteti linga ea si familia ei.

Doamne ajuta!
Lia

Rugati-va pentru Diana
http://www.piczo.com/Forsweetdiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

Buna tuturor!

Imi fac intrarea oficiala pe forum cu noul cont - sunt Brindusa, matusa Dianei (iubita mea imi spune Tushusha - o combinatie intre cele doua, va inchipuiti)

Multumesc in primul rand tuturor celor implicati - n-am cuvinte...
Multumesc administratorilor care m-au ajutat sa-mi activez contul...

Ideea initiala si principala a fost si este de a va ruga (sa va rugati) la Dumnezeu ca Diana sa-si revina! Eu -noi speram in continuare ca MINUNEA sa se apara!

Cineva (ciuf?) a initiat ideea stragerii unor bani pt diverse nevoi ale Dianei si a avut dreptate (Anca Maria a deschis subiectul la umanitare) - noi, familia, inca nu putem accepta faptul ca Diana nu-si va reveni - si, intr-adevar, suntem intr-o situatie critica !

DAR - privind detasat
(asa cum fac medicii care au examinat-o, se pare ca sansele sunt foarte mici, spre nule... dar si Diana e f mica si Dumnezeu e Mare! -experiente f multe in copii cu traumatisme de genul asta sunt putine in lume... deci, speram, ne rugam...)
pot spune ca acesti bani contribuie la eventualitatea unui transpalnt cu celule STEM- in China sau oriunde in lume, unde o fi mai bine si mai avansate cercetarile, experienta...

Sau - privind optimist, cu speranta - Diana isi va reveni COMPLET datorita RUGACIUNILOR voastre - ale noastre - (absurd, ar spune unii, avand in vedere natura traumatismului) si atunci acesti bani vor fi pt "rasplatirea" suferintelor ei indurate de-a lungul acestor zile-sapatamani-luni prin alocarea lor unor alte cauze - nu pot decide eu, desigur, nu am discutat subiectul asta cu sora mea, Laura,, dar sunt SIGURA ca buna ei judecata va fi TOTAL CORECTA - si,deasemenea, parerea voastra va conta!

Nu vreau sa abdic in speranta ca Diana se va face bine si atunci acesti bani vor fi folositi in alte scopuri, cu siguranta la fel de nobile!

Si asa, daca Dumnezeu ne ajuta si Diana isi revine, as propune administratorilor sa atribuie TUTUROR celor care s-au RUGAT PENTRU DIANA sa ataseze un semn - o steluta norocoasa, cruciulita sfanta, un steag fluturand (vezi faptul ca Diana tine steagul sus si lupta!)

Inca o data multumesc pt introducerea facuta de Cosmina, Vikinga, Lara, AncaMaria, LiaMaria.... si care, scuze, v-am mai scapat... si promit ca voi incerca sa mai scriu.

Luni sau marti voi transmite si conturile facute de mine pe Romania in care se pot face donatii pentru Diana (pe langa cel al Cosminei)

Va multumesc si iertare pt mesajul lung - cred ca asa e la inceput - vrei sa spui multe si nu reusesti s-o faci in cuvinte putine.

A voastra de acum...

Brindusa-Tushusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Brandusa, bine ai venit!
Cu Dumnezeu inainte ca el e mare si e singurul in care putem avea incredere deplina! Diana va fi bine, Diana TREBUIE sa fie bine!

Asteptam conturile de la tine si o astepam si pe Laura sa deschida cont pentru cei din strainatate.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput