Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
lauramar spune:
FLORINA(FLOPICI) mersi de raspuns,ce ma intereseaza sa nu-si schimbe proprietatile.Sper ca nu.
KARRA un pupic si de la noi si sper sa fie totul bine si cand vin acasa sa ne plimbam cu mandrele prin centru.
Batista bebelusului ,f.buna.
laurade arianna
elyanne spune:
Karra eu zic sa mai intrebi si in alta parte... Daca e vorba doar de capul turtit... asta stiu ca nu e nici o porblema... au oasele moi, nu sunt lipite si normal ca, dupa ce doarme pe o parte, se aplatizeaza pe partea aia... Si ai mei au capul lunguiet... ei il au turtit pe ambele parti... nu stiu daca e mai mult pe o parte sau alta. Si ei dorm numai pe burta, deci tin capul pe o parte sau alta... dar n-am stat niciodata sa verific cat de mult si-l intorc.
Andreea20 spune:
Karra80, multa putere sa treci peste problema cu bebe....Bubulina mea s-a nascut cu un cap tuguiat de ziceai ca e extraterestru, chiar era exagerat de tuguiat....doc mi-a zis ca e absolut normal pt ca a fost o sarcina pelviana, acum vreau sa-ti zic ca nu mai este deloc tuguiat s-a rotunjit foarte mult. Si noi avem o problema cu gatul....in primele sapt de viata dormea numai pe partea stanga, o mai mutam eu dar ea se intorcea la loc....am observat ca foarte putin s-a aplatizat capul, si falca de pe partea dreapta e un pic mai mare decat cea de pe partea stanga....plus ca nu-si mai intorcea capul in dreapta de nici o culoare....nici cand o tineam in brate....nici be burta. Am fost la doc si mi-a zis sa o mut la capatul celalalt al patului ca sigur o sa inceapa sa se intoarca dupa voci si galagie....am inceput sa o pun in asa fel in pat incat sa se uite la tv intorcandu-se pe partea respectiva (pt ca e moarta dupa tv) stiu ca gresesc cu tv-ul dar sunt disperata ca nu cumva sa aiba ceva la gat....aaa plus ca tot timpul incerc sa-i atrag atentia cu jucariile pe partea cu problema....si vreau sa-ti spun ca a functionat, acum isi intoarce capul fara nici o problema....mai ales la televizor, cand o tin in brate la fel, incerc sa o tin in asa fel incat sa fie nevoita sa intoarca capul numai in dreapta.
Deci nu dispera ca nu e grav....orice invat are si dezvat.
Nickol_f, si eu am batista bebelusului si sunt foarte multumita....sa traiasca ala care a inventat-o
Mai fetelor si eu am observat greseala numelui....dar am zis ca sunt eu tampita si nu mai stiu sa citesc
riloasa spune:
quote:
Originally posted by lauramar
FLORINA(FLOPICI) mersi de raspuns,ce ma intereseaza sa nu-si schimbe proprietatile.Sper ca nu.
KARRA un pupic si de la noi si sper sa fie totul bine si cand vin acasa sa ne plimbam cu mandrele prin centru.
Batista bebelusului ,f.buna.
laurade arianna
madybulancea spune:
buna fetele ....ce mai faceti???ce-i cu voi,de e atat liniste pe aici???noi suntem bine...mi-a trecut febra dar inca nu stiu ce sa fac...urologul zicea ca el nu credea ca febra provine de la infectia urinara si sa ma duc la ginecolog si dak el exclude orice cauza ginecologica atunci o sa imi dea un tratament dar care va duce la excluderea alaptatului...o sa vad...o sa mai vb si cu pediatra dar ea oricum a zis k dak tre sa iau un antibiotic sa renunt la alaptat...am luat niste antibiotic mai slab zilele astea si a afcut baiatul ciupercuta si am renuntat,deci e f sensibil...
Karra80 imi pare rau k ai probl dar cu ajutorul lui DD o sa treaca...
Tzuna ma bucur ca i-a placut Mariei la terapeut...
Paxela MULTA SANATATE!!!!
Va doresc un weekend linistit!!!
Mady cu Razvan Stefan 9.05.2007
gabi78 spune:
flopici multumesc cred e suficient. Oricum am gasit sa luam de la cineva unul atunci cind o sa plecam.
Baby Einstein ma ofer sa va trimit pe mail. Eu nu stiu daca s-a mai vb ca citesc si respuna ca apoi uit. Daca nu va descurcati cu Torrent-ul sau va e mai simpku sa primiti pe mail imi dati pe PM adresa si va trimit.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
gabi78 spune:
lilidana maninca bebele tau 1000 ml /zi?????
eu ma lupt sa jung cu Tudor la 600 si ar trebui sa manince 800. Dar doctora mi-a spus sa vedem la sfirsit de luna daca nu ia deloc in greutate atunic luam masuri si cica sa-l las in pace sa manince cit vrea. Dar cind am vazut 1000 nu mi-a venit sa cred!
gabi78 spune:
andreea20 in dr. Spock nu scrie clar pina cind sa sterilizez dar scrie ca e bine sa vb cu medicul. Si eu ma intrebam acelasi lucru.
Si sa sciu si eu de vacinuri: am auizit ca e criza dar nu stiu amanunte!