Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
karra80 spune:
quote:
Originally posted by karla32
Karra, si eu am aceeasi problema cu Luca, doar ca e pe partea stanga. Ba acum vreo doua saptamani nu vroia sa miste capul deloc spre dreapta si daca il puneam pe burta cadea intr-o parte asa era de intepenit. M-am speriat, l-am sunat pe doctor disperata ca are copilul torticolis!!!!!!!! Mi-a zis ca pana vine sa il vada sa cumpar Lasonil, sa ii fac incet masaj pe muschiul gatului si sa il culc pe partea opusa fortat! eeeeeee, cert e ca nu are torticolis dar e cu gatul stramb, capul turtit pe stanga si urechea putin bleaga ca o prinde indoita! Ii fac mereu masaj si il stimulez si parca nu mai sta numai pe stanga dar pe mine ma obsedeaza chestia asta!
Raluca si Luca (8 aprilie 2007)
foto Luca luna 2
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
si eu acuma m-am stresat tare si as vrea sa mai merg la un medic pediatru cel mai bun din oras...si doctora mea e f renumita dar as vrea poate ii da ceva cum ai zis tu sa-i fac masaj si poate merg cu ea la un kinetoterapeut ceva sa o maseze.... oricum macar am vaz ca mai sunt astfel de aczuri nu e tragic ce imi e frica sa nu ramana cu gatul stramb...nu forma capului ca aia se mascheaza cu parul cand creste...e vb cand va sta dreaptra sa nu-i cada gatul intr-o parte.....ca acuma asa fac e daca o tin dreapta in brate se duce intr-o parte.....
Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma distrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu
pozici
Mihaelaaa spune:
Nikol,eu am luat batista bebelusului,la recomandarea fetelor,ca toate au fost multumite de ea.
Acum e randul meu sa o recomand,ca si eu sunt multumita....
Eu am folosit-o numai o data la aspirator chiar dupa ce am cumparat-o, asa de proba numai,si nu trage cu puterea aspiratorului,e numai bine.
Eu trag numai cu gura de capatul care vine bagat la aspirator (in fiecare dimineata) atata timp cat nu e nasul tare infundat si merge de minune,si daca o fi bolnavior tare il pun si la aspirator.
Asa cum mi-au spus aici fetele David se distra/radea cand faceam "curatenie" la el in nasuc dar vad ca de o vreme incoace nu-i mai prea place,cam plange.
Apropo,ai vostrii bebei mai sunt incantati de batista?
Mihaela, de DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
Rebiana27 spune:
Karra, iti inteleg ingrijorarea insa, asa cum spuneau si alte fete, forma capului devine definitiva mai tarziu cand se intaresc oasele capului. E un lucru des intalnit la copii sa aiba capul turtit pe partea pe care dorm. Si mie mi se pare ca Luca are capul turtit la spate ca el doarme cel mai des asa. Dealtfel verisoara mea spunea ca la fiecare baita ii "modela" usor forma capului fetei ei, prin apasare cu palmele facute caus (nu stiu daca ma fac inteleasa). Sincer eu i-am zis ca nu e zdravana, insa fata ei are capul frumos, asa ca... Mie mi-e teama sa incerc sa fac asta sa nu-i fac vreun rau dar stiu cu ce vehementa isi sustinea ea ideea. sa fie bine!
Ela, merci frumos pentru link-ul dat cu Baby Einstein. L-am folosit pt a descarca ce ai si recomandat!
Paxela, si pt tine. S-au adunat multe asa-i dar faci tu fata!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
tzuna spune:
BIANCA M -merci de raspunsul cu pompatul. Si eu ii dau lapticul meu numai din biberon. am tot incercat sa o mai pun la san dar tipa si nu manaca deloc nici macar 5 minute cum facea inainte.Doar ca eu scot laptele la 4 ore zi si noapte. Dar voi incepe sa-l scot la 5 si apoi la 6 ore cand plecam in concediu.
PAXELA- imi pare foarte rau pentru ca ai asa multe probleme. Multa sanatate intregii familii.
KARRA crezi ca te-ar ajuta gulerul ortopedic al Mariei? Ca scopul lui e sa tina capul drept si apoi o pui tu pe ce parte vrei. Ma gandesc sa nu ajungi la gips.Nu stiu ce sa spun... Daca esti interesata spune-mi dimensiunile gatutului sa-ti spun dc e bun gulerul.
Azi am fost la kineto cu Mariuca si acum doarme de rupe. A fost super.Centrul medical, foarte frumos aranjat si camera pentru bebelusi e f primitoare. E curatenie, iti pui papuci de plastic peste ai tai...Au scutece curate pe care le pun pe masa de masaj... Iar Maria a fost super incantata. Tipa care-i facea masaj era o tanara. Am stat tot timpul acolo (puteam sa stau si afara dc vroiam sau sa fac si eu masaj). Maria i-a ras, i-a gangurit asa cum nu a mai facut cu strainii. Cand a vazut ca o dezbrac s-a luminat toata la fata. A fost cumintica si la ce nu-i placea sa faca(intors capul in toate partile, stat pe burtica, rostogoliri)> plus ca tipa asta mi s-a parut asa f blanda. Ca mai auzisem eu povesti cum ca smucesc copiii, ca astia mici urla si kinetoterapeutul continua. Tipa asta a fost f atenta la mesajele Mariei. Cand Maria nu mai vroia ceva schimba exercitiul iar in final dupa 25 min cand Maria a obosit si a inceput sa planga i-am dat suzeta s-a linistit si am mai continuat putin si cand nu s-a mai putut s-a oprit de tot. A pus-o si pe o minge de aia medicinala....i-a placut la nebunie.I-a pus jucarii pe langa ea sa le vada si sa le auda....Chiar mi-a placut ca tot aveam eu emotii. Si vin copii cu tot felul de probleme pe la picioruse, gatut, stern sau pur si simplu asa bebei mai agitati care profita din plin de masaj.
Cred ca data viitoare incerc si gimnastica in apa. Ca Maria sigur va fi incantata.A , si sa va spun aventura. Ne-am dus cu taxiul si teoretic venea sotul sa ne ia dar in ultima clipa a aparut o problema la serviciu si nu a mai putut veni. Asa ca am mai ramas in centru, i-am dat sa pape, m-au dus intr-un alt cabinet liber sa-i schimb scutecul... si apoi cica sa-mi comande taxi. Si a tot incercat administratorul sa-mi gaseasca si nimc. La nici o companie nu aveau masini cu aer conditioanat disponibile. Deja nu mai aveam la ce companie suna. Asa ca ii spun sa sune la Grant taxi si sa vada ce au. Si evident aia au zis ca au mercedes cu 29.900 km. Ce puteam sa fac? Ca deja stateam de o oar in centru cu schimbatul, masa ei. Asa ca am adus fata acasa cu mercedesul. O rasfat nu gluma, nu? Ei bine nu se va mai repeta. De acum ma programez din timp sambata ca sa ne duca si sa ne aduca tati.
Partea proasta e ca acest centru s-ar putea sa se inchida la 1 iulie din cauza ca doar partea asta cu bebelusi si femei insarcinate are cautare si ei nu reusesc sa scoata profit. Ca centrul este de fapt unul medical si au si fizioterapeuti.....Ar fi mai mult pe partea asta de recuperare dar cica nu prea sunt clienti. Asa ca pana la 1 iulie vreau sa ma mai duc macar de 4 ori si apoi sa tin legatura cu tipa asta si sa ma mai duc acolo unde se va angaja daca intr-adevar se va inchide centrul. Mi-e asa ciuda ca doar vroiam sa ma duc mai demult dar niciodata nu ajung banii....
Cam asta e tot pe azi. Va doresc week-end placut tuturor.
Maria 28.02.2007
flopici spune:
Lauramar, eu cred ca laptele e mai galben pentru ca are timp grasimea sa se decanteze. Mai mult, daca il tin in frigider inainte de a-l congela, grasimea iese la suprafata si se depune pe pereti. Eu asa cred.
flopici spune:
Am observat ca s-a strecurat o greseala , ne chemam Albinute si bondarti . EU nu ma pricep, dar banuiesc ca se poate corecta, nu?
rianna_stef spune:
karra daca te consoleaza cu ceva sa stii ca si daria mea s-a nascut cu capul tuguiat tare in spate,ca tati chiar isi facea probleme ;mai ales ca nu vrea deloc sa doarma pe spate,doar pe burta si cateodata pe o parte;insa sa stii ca incet ,incet forma capului ia conturul normal ,asa ca sunt sigura ca va fi bine si la tine.Rabdare sa ai si fii calma.
Tzuna ma bucur ca fetitei tale i-a placut la centru ;asta inseamna ca refacerea va fi rapida si placuta;pacat ca nu sunt mai multe astfel de centre in tara ;
Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
karra80 spune:
Fetele multumesc pt incurajari....
Tzuna am sa o masor...ca asta e ideea si la ea sa stea cu gatul drept si am incercat sa-i fac asa un cordon cum zicea dr. dar nu-i palce si plange de numa....daca ii este bun al tau sa-mi spui de unde il ai si dac nu-l mai folos ti-l cumpar eu..... mutumim mult
Ma bucur ca i-a palcut Mariei la masaj...cred ca voi cauta si eu la TM ceva de genul asta.
Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma distrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu
pozici
kmi78 spune:
Karra, cu rabdare veti trece si peste asta si mai ales masaj la gat, o matusa de a mea a patit tot asa cu baiatul si cel mai mult a ajutat masajul facut, cred ca este si o crema speciala dar nu stiu cum se numeste, chiar imi spunea ca era tot timpul cu bluzele ingalbenite de la crema cu care ii facea; e bun si scutecelul pus la gat dar nu cred ca va sta Criss asa cum o pui tu;
Batista bebelusului e f buna, o recomand si eu, si a mea statea mai cuminte la inceput dar acum s-a cam plictisit nu are tot timpul chef;
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA
mada_rozz spune:
Buna fetelor,
Intru sa raspund si eu la cateva intrebari.
Rianna,si eu vroiam sa iti spun de aparatul de tantari de la Chicco.Il gasesti la ei pe site si il poti comanda de acolo.Noi stam prost la capitolul muste,desi avem plase la toate geamurile tot gasesc ele pe unde sa intre.
Karra,imi pare rau pentru pitica ta,stiu cum e.Si eu trebuia sa ii pun lui Mark piciorusele in ghips dar am consultat mai multi medici si nu i le-am pus.
revin...
Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png