Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 8
karla32 spune:
Buna, fetelor! Da' chiar ca e liniste! Ahaaaaaaaa, aveti sotii acasa si nu mai aveti timp si de net!
madybulancea, ma bucur ca esti bine dar mie niciodata nu mi-au trecut infectiile urinare fara antibiotic. Era nasol ca ma ustura cumplit si nu imi trecea decat daca stateam cu dansa la abur. Erau caldurile alea de foc acum vreo doi ani prin iulie si august si eu stateam cu fundul deasupra la apa fierbinte. groaznic!
Probabil ca ai un bebe sensibil. eu am luat doua tipuri de antibiotic si n-a avut treaba!Poate iti va trece si fara...
In sfarsit am programat si noi botezul pe 15 iulie. Sunt tare curioasa sa vad ce reactie va avea bebelash, dar am si emotii...
Raluca si Luca (8 aprilie 2007)
foto Luca luna 2
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
roxanici spune:
imi cer scuze ca am lipsit si nu am mai incurajat fetele....
sanatate multa la toata lumea cu probleme.
Karra, nu te mai necaji. io una is contra orice ghips la bebei mici. Sunt atat de moi si de maleabili...pot fi modelati usor cu vointa si exercitiu...poate ca in unele cazuri se justifica guleras de ghips da mie tot aiurea mi se pare
Mady, nu merge sa te mulgi cat timp iei antibioticul? si apoi sa reiei alaptatul? zic si io ca mi se pare o prostie sa ai lapte si sa renunti la el...
Gabi78 si io vreau Baby Einstein dar nu stiu cum trimiti tu pe email 1 giga si ceva sau sute de megi.
Raresu meu m-a innebunit intr-o zi, a mancat in disperare, (el mananca la 4 ore) si parca nu mai avea rabdare nici 3 ore. In ziua aia am socotit si a mancat mai bine de 900 ml . In rest manca ~700 ml
Va pregatesc o surpriza da mai am un pic de lucru la ea...ca nu imi ies socotelile....
Scuze ca raspund numai unora....
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
roxanici spune:
Tzuna ce fel de masaj faci Mariei? ptr ceva anume sau peste tot, asa de relaxare si nulte altele? Stiu ca aveati ceva probleme dar din ce descrii tu pare ca i-a facut masaj peste tot.
Ce fel de minge medicinala, cat de mare e mingea? si cum a pus-o pe minge?
iunita spune:
salutare stup!
LA multi ani pentru fetele care si-ai serbat ziua, pentru bondarelul maricel si pentru anisorii de casnicie.
revenim si noi dupa 2 saptamani de "concediu" la bunici si 2 capitole si jumatate de citit. am citit mai mult pe diagonala ca ... au fost totusi 40 de pagini de digerat. La noi nimic nou sub soare.
Bebe e tot la acelasi program din 4 in 4 ore cu incepre la 6.30 si somnic de la 23.00. La 2 luni si 14 zile avea 5kg.
De saptamana asta luam fier Haussman. De saptamana viit intram pe suculet de morcov si mar. si ca sa mai intru un pic in discutiile legate de diversificare.: pai si apa si ceaiul sunt tot "diversificare". eu ii dau si ceai si apa ca e rea de sete si mananca la fel la mese deci e ok.
Aparat de tzantari vrem si noi sa ne luam ca am auzit ca ar fi bun.
MAine (n.r. 17 iunie) facem si noi un anisor de casnicie si pe 30 3 ani de cand ne-am dat cap in cap.
Bubulina e bine, se joaca, rade la buburuze, zice mememe... incerca sa se intoarce pe burtica dar nu ii iese si se enerveaza...
Tzuna ma bucur tare mult pt voi. nu am mai apucat sa iti spun dupa intalnire ca am plecat la ai mei dar sa stii ca ai o fetita pe cinste , are un aspect sanatos si niste ochisori tare vioi. ce sa mai pe mine m-a topit.
In rest s-a cam raspuns la toate intrebarile, asa ca nu prea mai am ce sa completez.
A, si imi cer scuze de pe acum pt ca sigur o sa imi iau castane dar...de multe ori am avut senzatia ca fie nimeni nu se oboseste sa citeasca din urma fie..nu stiu ce sa mai zic. dar s-a discutat despre culoare, consistenta si numarul de scaune la copiii de mi s-a acrit mie...
Va pupacim, azi avem zi de innot si parc asa ca suntem foooarte ocupate.
Aaaa...am mai pus poze in albumul de pe yahoo de la botez.
Si am incercat sa sterg de pe webshot dar la mine nu apare deletul decat pe album si mi-a fost frica sa nu fac vre-o prostie. Daca poate cineva sa sterag surplusul de poze as zice si saru'mana. sau sa imi dea si mie cineva un pm ca la verze...
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
arissa spune:
Buna, fetele!
Imi pare rau ca nu am mai intrat de mult, insa am avut o perioada cu o depresie ciudata si nu m-am putut aduna sa scriu. Acum mi-am mai revenit.
Noi suntem bine, crestem, mai ales in lungime. Are 6 kg si 65 cm, la ultima masuratoare. E vioaie si vorbareata, mai ales dupa alaptatul de la 6 dimineata cand tare ar mai dormi si mami putin. Ii plac jucarelele, a inceput sa intinda mana constient dupa ele si, mai nou, aproape ca s-a intors singura de pe spate pe burtica. Cu un deget ajutor de la mami. Inca papa laptic de la mine exclusiv. In perioada mea de depresie imi scazuse laptele si chiar am crezut ca o sa-l pierd, dar mi-am revenit rapid cu ceai de chimen si anason. Azi-dimineata ea s-a saturat dintr-un san si din celalalt am scos repede 110 ml, cu pompa mea cu care niciodata nu reusesc sa golesc sanul.
Norocul meu a fost ca ea a refuzat biberonul cand am incercat sa-i dau completare...se uita cu o scarba la el. Si in general refuza orice nu este laptele meu: ceai, apa, formula. Ma tot intreb cum sa fac sa o obisnuiesc si cu biberonul; daca mi-as pierde laptele de tot, ce ne-am face?
Am vazut pozele de la intalnire cu mamicile frumoase si bebeii dragalasi. Imi place si cum ati organizat pe webshot albumele pentru fiecare varsta in parte. O sa incerc sa pun si eu o poza cu Maya la trei luni, ca tot implineste peste 2 zile.
Va pup, sa aveti un weekend linistit.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
karra80 spune:
AM intrebat ieri doctora de pastile de tantari si mi-a zis NU IN CAMERA LA BEBE asa ca azi sau luni luam si noi aparatul de la chicco cu ultrasunete ca ala e ok pt copii si nici nu e scum intre 37-45 ron
Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma distrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu
pozici
diana_jors spune:
quote:
Originally posted by iunita
A, si imi cer scuze de pe acum pt ca sigur o sa imi iau castane dar...de multe ori am avut senzatia ca fie nimeni nu se oboseste sa citeasca din urma fie..nu stiu ce sa mai zic. dar s-a discutat despre culoare, consistenta si numarul de scaune la copiii de mi s-a acrit mie...
Nu dau castane ca n-am, si nici rosii
De culoare ma fac eu vinovata, dar asta pentru ca din discutiile anterioare retinusem ca culoarea verzuie era legata doar de formula sau alimente verzi... si cum eu alaptez si nici nu mancasem nimic deosebit am redeschis subiectul. Mea culpa, m-am lamurit dupa raspunsul cu statul in intestin, care n-are a face cu formula sau alaptatul.
Pe de alta parte, sunt diferente de peste 2 luni intre primii si ultimii bebei din , te rog sa ma crezi ca daca eu (mamica de final) ma confrunt cu o problema cu care alte fete s-au cnfruntat cu 1-2 luni inainte nici nu stiu unde sa caut ca citesc din urma, mai ales la capitolele de la Odisee
Oricum, in general retin sau chiar notez ce se intampla "in amonte", ca sa nu intreb inca o data cand imi vine randul
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
elyanne spune:
mady eu am luat antibiotic cand alaptam mandra, la recomandarea pediatrului, pt. o viroza nasoala... Stiu ca am luat augumentin... si n-am interurpt alaptatul...
Si a mea facuse candida in gurita... si am dres-o cu glicerina cu nistatin (se prepara la farmacie).
Mai intreaba... ar fi pacat sa renunti la alaptat fara motiv.
Nu toate antibioticele sunt interzise in timpul alaptarii... Daca in timpul sarcinii se pot lau antibiotice, la fel se poate si in timpul alaptarii, mai ales ca prin lapte trece o cantitate f.f. mica...
si sanatate multa.
Roxana ce ne "coci"? m-ai facut curioasa...
iunita la multi ani cat mai fericiti impreuna!
Maine fac si finii nostri un an de la nunta
arissa tin pumnii sa ai cat mai mult timp lapte... ca daca seamana cu mandra mea... n-as vrea sa te "incurajez"... io am invatat-o foarte greu. Sa ia laptic cat mai mult!
Sherbi ma bagi la idei... v-ati mutat la munte? Sper ca sunteti bine
roxanici spune:
Bineinteles ca nu am fost originala si m=am inspirat de la colegele mai mari, dar iata ce-am facut. Care vreti care doriti sa ne spuneti ce si cum s-a intamplat la voi, sa notam in acest papirus marile realizari ale bebelusilor nostri.
Mai am de gand sa adaug in alt sheet si statisticile ce le-am facut odata da tb sa recalculez ca au mai venit albine la stup.
As mai vrea sa stiu, tot ptr statistica cine a avut sarcina pelviana, ca nu imi mai aduc aminte pe toata lumea, si daca mai e cineva care a nascut natural bebe in poz pelviana, inafara de Florina-a
as mai vrea ceva...adresa de pe gmail al stupului? ca e una facuta da nu o nimeresc.
lilidana spune:
gabi78,
da,bebe David mananca (sau bea ) zilnic intre 900-1000ml,chiar mai mult si foarte rar sub 900,asta in zilele "proaste".
De asta cred eu ca nu-l satura laptele si abia astept diversificarea.
El a mancat intotdeauna peste medie,e un mare mancacios,dar acum am citit pe forum,o mamica zicea,ca nu e bine sa manance peste 1 litru /zi...Pediatra noastra spune ca e ok,sa-i dam cat vrea el,dar daca ma gandesc ce obezi sunt canadienii ...
lilidana cu bb David Gabriel 11 martie 2007
http://community.webshots.com/user/lilidana