am divortat -cum le spun parintilor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Michelle,

Imi pare rau sa aud asa veste. Chiar daca scriu f. rar, va stiu pe multe dintre voi de la fetele din US plus alte subiecte. Ca si Simina imi aduc aminte ca ai avut ceva probleme odata cu venirea soacrei in vizita.

Parinte fiind acum, chiar daca bobocelul are numai 2,7 ani, ma gandesc si as vrea tare mult sa imi spuna cate in luna si in stele cand va fi timpul.
Incearca sa fi aproape de parinti, impartaseste-le momente din viata ta, bune, rele, astia suntem, ca noi si asa suntem tare departe de ei.

Stiu ca a fost un subiect mai de mult unde au fost postate versurile melodiei cantate de Stefan Hrusca "Enigmatici si cuminti". Mereu ma gandesc cu drag la parinti si ii sun aproape in fiecare zi. Incearca sa le spui ce te-a determinat sa faci acest pas, de ce nu a mai mers "caruta" si insista asupra aspectului ca nu trebuie imediat sa publice vecinilor noul tau statut.
Iti doresc numai bine,

Carolyne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

dar eu stiam ca pin'ce nu esti rezident tre sa divortezi in tara de rezidenta. Sau el era cetatean american? Oricum, deci ai drept de munca dar inca nu ai greencard?

daca ai domiciliul temporar aici nu te trimite nimeni sa divortezi altundeva. ar fii si penibil adica daca n-ai bani de avion nu divortezi sau cum

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Clover

Auch, la asta nu ma asteptam. Asta se trase de la vizita soacrei?

Eu te inteleg in mare parte, ca e tare greu sa spui ceva cand stii ca vor fi dezamagiti.

Pana una alta ce faci cu statutul tau legal? Asta mi se pare problema mai mare.

Keep the promises you make to yourself.

nu s-a tras de la vizita soacrei dar s-a intamplat cand au venit socrii in vizita - pura coincidenta

miau miau tu despre ce soacra cu bani vorbesti ca io habar n-am
ca sa te lamuresc ca ai pus niste intrebari
nu nu era cetatean am venit impreuna in US si nu am drept de munca lucrez ilegal la fel cum lucreaza bine merci si alti 30 de milioane de straini

siminaf ce prosoape frumoase si gatit parfumat?
mai voi nu ma confundati?
io ma plangeam de soacra ca facea pipi in vana ... si nu se spala pe maini niciodata - yummy papa

Mergi la inceput

anul trecut cand m-am operat de fibrom uterin nu i-am sunat decat dupa operatie sa le zic ca s-a terminat tocmai ca stiam ca se ingrijoreaza .
la fel si cu divortul . am niste parinti de aur si dupa principiul " ce nu stii nu te afecteaza " m-am gandit ca nu le spun sa-i protejez dar ma cam apasa minciuna pe spinare.
Inainte ii sunam de 2 ori pe saptamana acum am redus la 1 data tocmai ca sa evit intrebarile incomode

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Mda, si eu mi-am facut aceleasi probleme ca tine.. Tot parinti de moda veche..
Si de fapt, cand i-am zis mamei, raspunsul ei a fost: "a, da? si esti bine? bine mama, daca tie iti este mai bine asa.."

si asta a fost tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Mda, si eu mi-am facut aceleasi probleme ca tine.. Tot parinti de moda veche..
Si de fapt, cand i-am zis mamei, raspunsul ei a fost: "a, da? si esti bine? bine mama, daca tie iti este mai bine asa.."

si asta a fost tot

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Voila!
parintii sint mai intelegatori decit credem, mai ales in probleme serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Da, da, Michelle. Nu se spala pe miini si punea mina pe prosoape, canapea, alte lucruri din casa. Nu?! Poate ma lasa memoria si pe mine. De papa lor, ce sa zic, si mie-mi place. Dar stiu ca e tare condimentata, de asta zisesem de "parfumata".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Dupa parerea mea eu zic sa le zici!conteaza cel mult mai mult sa fii sincera cu ei decat sa tot duci mata de coada ce rost are sa tot imbarligi la minciuni asta e n-a fost sa fie n-a fost ce vrei sa faci? viata merge inainte; Nu zic ca nu se pot intampla si di astea adik ca parintii tb sa fie orgoliosi mereu de copii ;nu exista asa ceva se poate intampla "accidente"
Eu sunt singura la parinti: mi-am lasat mama singura in tara acum cativa ani; incepusem sa lucrez, ea era ff. mandra trimiteam bani acasa, in fine nu asta e imp. Unde vroiam sa ajung este ca in momentul in care a aflat(si nu de la mine; ci de la cea m. buna prietena a mea) ca eu ma mutasem cu actualul meu sot dar am convetuit mai mult de 2 ani necasatoriti era sa fac un infart ,a ramas socata ca pana in acel moment nu avuse displaceri din partea mea eu eram fata model nu-ti zic ce s-a iscat.... de catva timp nu putea sa auda...dar cu timpul s-a obisnuit si dupa 2 ani am chemat-o la nunta si acum e f. fericita ca o sa aiba un nepotel. poate te-am plictisit sau vei spune : ei, si cei cu asta nu e cazul meu;
In conculzie vroiam sa scot in evidenta ca toate trec se vor obisnui cu ideea si cu timpul sunt sigura ca daca te vei stradui le vei da destule satisfactii pe viitor.
multa bafta! succes!

stefania
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Eu zic sa le scrii o scrisoare. In care sa spui tot ce ai pe suflet, sa le vorbesti asa cum simti si cum te stiu ei pe tine. Fara minciuni, doar fapte si sentimente. Plus asigurarea ca acum iti este de 1000de ori mai bine.
Daca ai redus convorbirile cu ei, sunt sigur ca parintii tai stiu ca ceva se intampla.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Dupa parerea mea nu merge cu scisoarea, nu,nu si din nou nuuuuuuu!
mai bine sa auda din gura ta si cu urechile lor decat scris, caci scrisul ramane si de cate ori va deschide scrisoarea.... nu, nuuuu!!!!!!!
ar fi fost o tentativa in cazul in care nu vrei sa le dai prea multe explicati, dar si asa poti inchide tel cand ti se pare; a cazut linia ce vrei sa faci si dupa aia nu mai poti prinde legatura dupa untimp dupa ce ei incep sa digere stirea cred ca le va fi mai usor si nu cred ca vor ma<i avea chef de detalii ; ce a fost a FOST!
BAFTTTAAAA!

stefania
12+

Mergi la inceput