am obosit
Raspunsuri - Pagina 4
principe spune:
notquiteso,
chiar ma intreb si eu ,ca sunt femeie,cum de manul tau nu da cu usa de perete,ce pisici vrea mai mult???ar vrea multi ca el sa aiba 2 misuri ca fetele lui ( grasa nu-i grasa este o misa).
scuze daca am fost nesarata,vroiam doar sa-ti ridic starea de spirit.
notquiteso spune:
in parc??? da' ce, sunt matza in calduri??? si cine zice ca as cauta? si daca as cauta, oricum nu e subiectul topicului, si n-ar fi treaba nimanui.
si nu ma atrag latin loverii. mie-mi plac blonzii. si chiar daca mi-ar fi placut latin loverii, cred ca as fi putut totusi sa-mi fac rost si singura de unul. n-am nevoie de pimp pt asta.
ah, si alcool nu beau.
principe spune:
notquiteso,
hai nu mai fi suparata ,adevarat esti prea frumusica ca sa faci riduri de tinerica,stam pe topicuri sa ne relaxam ,nu ca sa ne facem si mai multi nervi,viata de zi cu zi are grija de aspectul asta, nu am vrut sa insinuez nimic din ce spui ci doar sa nu mai fii trista,dar de fiecare avem umorul nostru.
oricum daca te simti bine cu pozitia in garda ,distractie placuta.
Elise spune:
notquiteso
uite ce cred eu... bazat si pe ce spui tu, si pe experientza mea, si pe ce mai vad si aud....
E pur si simplu GREU sa fii mamica incepatoare.
E greu da' si de 1000 de ori frumos.
Numai ca-ti cam schimba raporturile cu toti ceilalti, si disponibilitatea fata de ei, si modul in care ii percepi, si modul in care te percep ei pe tine - si iti ia ceva timp adaptarea asta... "no pain, no gain", ceva de genul asta.
Da' nu cred ca e ceva definitiv, cred ca lucrurile se "aseaza" in timp.
Cuplurile care sint suficient de solide isi revin la normal si rezista, cele care nu, nu - si in locul lor se creaza altele mai puternice.
Aparitia unui bb e o piatra de hotar, e normal sa provoace "valuri" pe toate planurile.
Asa relatia mea cu dl. se tensiona brusc si cind intram in sesiuni: ca era alta viata fata de dolce vita de pina atunci.
Ne-am cam "agitat" si cind ne-am angajat si ni s-au schimbat prioritatile si limitele. Era imposibil ca un eveniment asa important ca bb sa nu se resimta furtunos.
Da' nu cred ca numai noua ni se intimpla asta, cre' ca e o problema generala, numai ca fiecare resimte altfel, reactioneaza altfel si trece peste dificultati mai repede sau mai greu.
Incearca si tu sa-ti faci viata un pic mai frumoasa in masura in care poti - mai fa-ti niste mofturi (pt. mine astea devin vitale cind mi se clatina "pisicul", de ex. ma duc la solar. Imi prajesc gindurile negre, se fac scrum si ies mai calma. )
A, si foarte important, ma parfumez si cind stau in pijama, ca asa am eu senzatia ca-s foarte sexy. Nu conteaza ca am un par ca o matura si o pijama lalaie, tot ma simt sexy imbibata bine in Hypnotic Poison.
Da' astea difera ... pt. o prietena de ex. erau importante unghiile de la picioare in primul rind: daca ele erau perfect pictate, era foarte eleganta.... Fiecare cu pasarelele lui.
Elise & BBLisa
notquiteso spune:
man... merci elise. dar nu "pisicu" e problema. sunt obosita frate, ce e atat de greu de inteles? pisicu e fier-beton, sigur ca mai am momente in care imi vine sa ii sparg capul individului, dar astea sunt reactii normale, le are toata lumea.
notquiteso spune:
da, si subscriu la parfum. eu am mereu cercei si un pic de parfum. al meu e allure.
magduta-sv spune:
Am citit tot ce ai scris....ca faci miscare zilnic, maninci sanatos, iei vitamine, nu dormi demult.Ca e o oboseala cronica ce s-a instalat dupa venirea pe lume.
De ce nu incerci sa-ti faci un set complet de analize( gen examen anual de bilant)sa vezi cum te prezinti fizic in mare? Poate e si oboseala asta accentuata de o carenta de ceva- gen magneziu mic, sub limite, etc...
Iti urez succes si a revii cu forte noi
Magduta
Elise spune:
ei, eu m-am referit la pisic pentru ca la mine ala are buba cind abia ma tirasc prin casa - in general am energie. Da' ma mai pocneste cite o "carentza de magneziu" subita de zici ca mai am un pic si mor, citeodata.
Si aia e de la pisic.
Cum ma gindesc la ceva care imi place incep sa zburd imediat.
De exemplu, ma gindesc cum ar fi sa o iau pe fie-mea sub bratz si dau o raita pina la mare... sa papam cerealele pe plaja printre pescarushi, si sa vezi ce ma inviorez.
Asta e in cazul meu.
Elise & BBLisa
notquiteso spune:
:))
eu ma inviorez automat-fortat, pe baza de voluntariat de cate ori chiraie grasa dupa mine :))
eu sunt in curs de impachetat copilu. ieri seara m-am hotarat sa dau o tura la mare cu niste prieteni. sunt constienta ca o sa ma chinuie ca pe hotii de cai si ca pot sa ma ling pe bot de prajit in nestire la soare si de dormit ca beshnitza pe plaja. da' tot abia astept sa ajung acolo.
cred ca oboseala asta e deja parte din mine. nici nu stiu cum as mai arata fara cearcane. partea buna este ca m-a ajutat sa dau jos 20 de kg in doar 4 luni. cand a avut grasana colici, in zilele "rele" slabeam cate 1 kg pe zi.
BellaDonna spune:
Am citit si eu subiectul...si inteleg....dar de ce nu incerci sa faci ceva, incearca sa-i faci un program copilului, copii iubesc sa ai=ve un program, si o sa-ti fie si tie mai usor chiar daca prima sapatmana o sa fie mai greu pana se obisnuieste copilul, invato sa doarma singura fara sa stai ore intregi langa ea, de asta nici nu doarme e obisnuita sa fi tu acolo si daca nu te simte plange, punei muzica preferata in surdina cu lampa aprinsa de noapte, la mine a mers, a fost mai greu 2 zile da pe urma dupa poveste statea singura la dormit, are activitai in care se joaca singura sau esti tu tot timpul langa ea?
e doar o sugestie , si sper sa iti ajute, poate alte mamici te pot ajuta mai mult, iar daca poti cand vine sotul de la munca lasa cu el o ora si dute si tu singura la cumparaturi , in felul asta o inveti sa stea si fara tine si nu se rupe ceru;l in doua
Nimic fara Dumnezeu!