am obosit
Raspunsuri - Pagina 3
flaviutza spune:
Puiule este o epuizare psihica...pe langa aia fizica.
am avut si eu o perioada in care eram maniaca in legatura cu copilul si mai ales cu curatenia. mi se tragea dintr-o mare frustrare...si am cerut un sfat competent. care m-a ridicat rapid pe picioare. sfatul ala a sunat asa . ai o frustrare,legata de cum arati dupa nastere.pune dr... mana si slabeste 15 kile. asa am facut si au disparut maniile.
la tine nu e cazul slabitului...la tine problema e stima de sine si neimplinirea sufleteasca.
In primul rand relaxeaza-te. pe bune! sa nu ma considerati o nesimtita murdara dar pe mine ma doare fix in pix cu ce burete e spalata cada si cate lingurite de nutela gasesc murdare...desi am avut o perioada cand strangeam scamele singulare dupa covor...sau bagam aspiratorul de 5 ori pe zi.
Pe tine te obosesc gandurile negre...te oboseste psihic situatia in care esti....mai mult decat oboseala fizica.
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
notquiteso spune:
probabil ca ai dreptate, flaviutza. o iau razna incet dar sigur si cum se face treaba cu relaxatu'? adica ignor grasa si imi vad de ale mele?
flaviutza spune:
Nu ignori grasa...din contra! (am si eu o grasa). insa nu te mai obosesti mental, nu te mai superi pentru orice fleac. pentru lingurita de finetti si pentru cada necuratata.
poate te regasesti in descrierea asta. la un moment dat,spalam pe jos cu dezinfectant inainte de a da drumul grasei si bagam imediat aspiratorul in bucatarie dupa ce papa sotul,mi se pareau prea multe cele 3 farame minuscule de paine scapate pe covor.
sau nu ieseam cat trebuie afara ca sa mai lustruiesc odata geamurile.inutil sa spun ca nimeni nu le facea ca mine.
grasa ta n-are nimic de pierdut daca linge putin parchetul oricum va pleca bine in picioare si va linge de toate pe afara,intr-o secunda de neatentie.pietre,mucuri de tigari,diverse.stai calma, nu va pati nimic.
La fel nu va pati nimic daca o lasi 2 ore o data la doua zile cu ta-su sau cu o vecina de incredere si platita cat iesi tu pana in mall si inapoi. conteaza enorm sa iesi din casa FARA COPIL.
eu intre 1 an si 2 ani am avut "angajata" pe fata vecinilor de 17 ani...2 ore dimineata ,de la 8 la 10 timp in care ma plimbam, imi faceam o manechiura...o plateam cu 50-100 mii. si sa sti ca era o relaxare si pentru mine, ma intorceam cu chef si dispozitie si pentru copil ca aia de 17 ani se prostea la una cu ea si le gaseam cu coifuri in cap si cu patura pusa drept cort in mijlocul dormitorului...
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
MissParker spune:
notquiteso, e oboseala sau e depresie? Tu ce zici?
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
meg67 spune:
helau not
tu parca te despartisei...sau imi aduc eu aminte aiurea (?!#¤&%(#))
eniuei, cand o sa iti ajunga cutitul la os o sa stii nu numai ce sa faci dar o sa si faci
pacat ca e cele mai multe ori trebuie sa asteptam pana atunci
pana atunci o sa mergi asa cu bateriile cand descarcate, cand incarcate de jumatate si mai mereu obosita fleasca de tot si de toate
si eu obosesc insa cu timpul am invatat sa spun mai mult "nu" celor din jurul meu si mai mult "da" mie insami
si mai e ceva...sunt oameni care te umplu de energie si oameni care te golesc de energie - daca intelegi ce vreau sa zic...
notquiteso spune:
da meg, stiu ce vrei sa zici. oi vedea ce fac. deocamdata ma preocupa doar oboseala.
miss parker, io zic totusi ca e oboseala. stiu cum e cu depresia, si nu sunt depresiva. doar ca n=am mai dormit o noapte intreaga din sept 2005. do the math. si pot sa spun ca n-am muncit in viata mea atata, nici macar cand munceam cate 18 ore pe zi. io as zice ca astea sunt motive solide de oboseala. fi-mea ma frikine cate o ora-doua pana adoarme 30 de minute. am timp fix sa imi pun ceva in farfurie si sa fac un pipi. ca dupa ce incep sa mananc, se trezeste. am o prietena care are un inger de copil. ala papa la ore fixe, papa tot, in 5 min, nu intr-o ora, cum face grasa; adoarme singur dupa primul cascat, nu dupa 2 ore de maraieturi si frikineala. doarme toata noaptea, nu se trezeste de enspe mii de ori ca printesa mea, ca nu sta bine, ca da cu capul in patut, ca ii e foame, ca ii e frig, ca ii e cald si asa mai departe. si prietena meatot e rupta de oboseala desi o ajuta si sotul si are si femeie la curatenie.
ma obosesc fizic toate astea. sa car dupa mine non-stop o galma de aproape 8 kile nu e chiar usor.
coraly spune:
Nu stiu daca e exact raspunsul asteptat, dar iti zic sa incepi sa te ajuti prin a te odihni mai mult. Cum? Incepe sa intelegi somnul bebelusilor si cum o poti ajuta sa aiba un somn mai bun si mai lung. Din ce ai scris deduc ca pitica ta doarme rau si putin, deci sunteti intr-un cerc vicios. Daca vrei niste ajutor in privinta asta, scrie-mi pe PM. Eu is foarte patita in domeniul asta.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Alaptatul - Help Line
anna spune:
Rosey
notquiteso,
Trebuie sa faci schimbarile pe care singura iti dai seama ca le ai de facut dar te ascunzi de mmomentul luarii deciziei (probabil ai niste beneficii din actuala situatie? )si mai apoi si fetita se va linisti si tu vei putea sa ai energie pentru toate.
Curaj!
Iti va da putere schimbarea odata facuta!