am obosit
Raspunsuri - Pagina 5
ipearina spune:
Notquitesco, sint exact in aceeasi situatie, abia ma tarasc din cauza oboselii! Te inteleg perfect! Daca gasesti vreo solutie, sa mi-o dai si mie; si invers.
mihuta spune:
Hmm, sa inteleg ca trebuie sa bag somn la greu, atat cat mai pot. Ma duc sa ma culc. Or fi hormonii sarcinii, o fi vremea, nu stiu, dar m-a apucat asa o oboseala numai gandidu-ma ce obosita o sa fiu...
17s + Sophia 80%
MissParker spune:
Pe mine, sincer, ceea ce ma obosea si ma imbatranea cel mai mult pe vremuri era depresia cronica pe care am avut-o in prima casnicie, depresie pe care n-o constientizam, ci o deturnam reflex asupra corpului, care se simtea saracul ca si cum as fi avut 60 de ani. Chiar am de gand sa scanez niste poze mai vechi si sa le pun la semnatura, fiindca toata lumea care mi-a vazut pozele de la 25 de ani a fost de parere ca atunci aratam de 45 si abia acum arat tanara si radioasa, la aproape 40 de ani. Si eu ma sperii cand vad acum ceea ce atunci nu puteam vedea.
La cat mai multa energie si la cat mai multa iubire!
notquiteso, si
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
ileanna spune:
notquiteso
eu inteleg ca pe langa oboseala cronica pe care o inteleg toate fetele care au copii (eu nu am), mai sunt si alte insatisfactii si frustrari din alte surse.
si atunci degeaba propunem paracetamol daca febra nu este simptomul gripei.
tu ce solutii ai? indiferent cat de fanteziste ti se par. trebuie sa ai ceva idei despre cum sa-ti faci viata mai buna. crede-ma ca nimeni nu stie mai bine ca tine.
si daca chiar nu mai gasesti sa iei nimic din relatia cu barbata-tau ... nu cred ca merge nici un artificiu si nici un magneziu.
Never say NEVER.
notquiteso spune:
ce solutie am eu? hm. chiar nu stiu. incerc sa ma energizez din cat mai multe lucruri. din muzica, din mancare, din natura, din rasatele grasei mele, din dusurile de la miezul noptii, si uneori chiar din somn, dar asta chiar e ultima resursa pt incarcat baterii.
frustrarile mele legate de relatia de kko in care ma aflu poate ca sunt si ele una dintre cauzele oboselii, insa nu stiu de ce, dar cred ca daca maine vine fat-frumos si ma ia de nevasta, eu mai mult ca sigur voi dormi in timpul mesei, darului, si noptii nuntii. asta daca ar sta cineva cu grasana mea :))
deci frustrarile sunt una dintre cauze, nicidecum aia principala.
momentan sunt abia venita de la mare, m-am tziganit toata, sunt fericita ca m-am balacit ( mai putin), ca m-am bronzat ( mai mult) si ca m-am jucat cu grasa in piscinuta de cauciuc. si desi sunt fericita de dau pe dinafara, tot obosita sunt. na!
abia astept sa o trec pe umflata pe mancare gatita ca nu prea a vrut sa manance la mare, si mai ales.. sa dorm. acu' astept sa adoarma ea mai bine, ca sa ma risc sa fac un dush. intre timp ma mai scarpin ca ma mananca nisipul dintre omoplati, mai scriu, mai citesc pe aici.. si-mi pica ochii in gura, dar plina de nisip si de praful de pe drum nu ma pot culca.
noapte buna fetelor :)