homosexualismul ,tendinta ,moda sau maladie
Raspunsuri - Pagina 5
ruxij spune:
Well, pai normal trebuie ca e un comportament sexual care duce la inmultirea speciei respective. Comportamentul alternativ, chiar prezent la animale, nu poate fi normal, ci o deviatie genetica. Asta nu inseamna ca dpdv al traiului in societate homosexualii sunt "anormali". Atata vreme cat nu fac rau nimanui e un mod alternativ de viata pe care nu cred ca ei o aleg, nu e o devianta de comportament.
Eu nu sunt impotriva homosexualilor, nu mi-e scarba de ei, sunt pentru ca ei sa aiba drepturi, chiar sa se casatoreasca.
dulcetica spune:
Din partea mea sa o arda fiecare cu cine doreste,nu ma intereseaza. Nu-mi plac maniestarile gay de genul imbracat,fardat,incaltat, etc.
Consider ca e o forma de manifestare violenta ,generata de faptul ca nu sint acceptati. Cred ca nici pentru ei nu e usor ca natura i-a creat asa....Citi nu sint tristi ca familia nu-i accepta sau ii tolereaza cu greu ,societatea ii respinge,sint priviti cu ochi critic in medii mai conservatoare,etc.Nu le e usor!Nu stiu cum le e in tari ca Olanda,dar cu siguranta in Romania nu se bucura de o foarte mare toleranta.
Asta privit la modul general....Cunosc o persoana care e susceptibila a fi gay,dar cred ca nu ma deranjeaza orientarea sexuala ci mai degraba nu-mi place in mod deosebit personalitatea lui. Cred ca tine de fiecare persoana in parte!
Nu cred ca e nici tendinta,nici moda,nici maladie.
Categoric nu mi-ar placea sa fie cineva in familie si sper sa ne evite aceasta problema.
Fania spune:
Da, ma refeream pentru cine nu a inteles la poporul roman si nu la poporul nostru.
Va recomand sa cititi "Eu, Claudius imparat" de Robert Graves, unul din cele mai reusite romane istorice care printre altele descrie si inclinatiile homosexuale (antice si vechi de cand lumea) din aceea perioada a Romei si a imperiului roman.
Si eu cred ca ar trebui sa fim mai toleranti atata timp cat acesti oameni nu ne deranjeaza personal.
poze
principe spune:
ileana,
ILEANA, da in venezuela la adolescentii de 18 ,20 de ani asta este o maoda ,drogurile ,homosexualismul ,petrecerile reyve(cred ca asa se scrie)si alte petreceri cu sex ,alcool,droguri. crezi sau nu crezi,(si eu as vrea sa fie o minciuna,dar din pacate este o realitate).
si eu am spus ca accept homosexulismul decent,aveam o pereche ,destul de apropiata ,eu am lucrat cu unul din ei ,era f inteligent facea parte din conducerea comp ,si a fost omorit de alt homosexual.ne cunosteam f bine,adica petrecem sfirsituri de saptamina impreuna ,dar viata lui ma speria cind i-mi povestea cit de hazardoasa si plina de promiscuitati era. ii spuneam chiar ca ma tem pentru viata lui.etc...
si i-am intrebat si pe ei ce gindesc despre cei de pe strada care ,pardon dar arata ca niste comici ,paiate ,extrem de gesticulativi ,expresivi.... si sti ce-mi spuneau " son unas locas",nici ei nu suportau homosexualii ridicoli.(am fost in romania acum un an si inca nu am vazut asa ceva ,dar cred ca or sa apara ,inac nu au iesit din sifonier)
este adevarat in societate homosexualii sunt f uniti ,se ajuta f mult intr-e ei ,deobicei ocupa functii inalte ... toata stima din acest punct de vedere.
sunt deacord ca homosexulismul poate fi si doar de conjunctura ,ex scolile de baieti ,puscariile,manastirile.
dumnezeu ne-a dat sexualitatea dar daca traiesc toata viata in jur numai cu barbati ,cu cine mi-o pot aplica????
valabil si pentru femei.
daca baiatul meu ar fi homosexul as fi trista pentru el.
pentru cit o sa trebuiasca sa lupte impotriva prejudecatilor societatii ,pentru ca este adevarat mai avem mult pina a accepta homosexulismul ca un fapt,in lume inca exista rasism ,xenofobism ,desi aceste au fost "acceptate" acum citiva ani buni.copilul meu ar avea tot sprijinul ,meu si l-as ajuta sa-si traiasca sexualitatea.
ati vazut filmul "viata in roz" ,cred ca este o productie franceza ??? faptele se petrec in u.s.a
monica mami de print
Gia spune:
Ma enerveaza oamenii care se cred "superiori" doar pt ca ei fac sex asa cum l-a lasat Dumnezeu.
Mi s-a pus rau pata pe Becali cu stadionul lui (construit cred cu sudoarea poporului), unde nu au voie homosexualii si a interzis muzica lui Freddie Mercury ... sper ca tara asta nu mai vrea inca un presedinte care abia scrie si citeste si se vrea si dictator.
As vrea sa traiesc intr-o lume mai toleranta.
O fi vreo coincidenta, dar in special lumea nu prea dusa pe la scoala manifesta toleranta zero si fata de persoanele cu handicap, si fata de cei cu alte orientari sexuale, si fata de batrani etc
Pace va doresc tuturor si sa nu va priveasca nimeni de sus si cu multa "mila".
reiki spune:
quote:
Originally posted by vandalquote:
Originally posted by kariguld
Nici eu nu am nimic cu homosexualii, ca suntem oameni si trebuie sa ne toleram, mai ales ca locuim pe acelasi pamant!
Homosexualitatea nu are nici o legatura cu genetica, molestarea sexuala sau alte motive. Este demonica, dintotdeauna a fost asa! Chiar in Biblie spune ca sunt lucruri facute "impotriva firii!!"
OMUL, a decazut atat de mult incat a ajuns sa practice astfel de lucruri si sa dea vina pe genetica, asa m-am nascut!" si alte motive la fel de false. Si ce e mai rau si mai rau ca se cauta explicatii, se incurajeaza de catre medici astfel de comportamente, in loc sa se gaseasca solutii pentru diminuarea homosexualitatii. Sa nu uitam ca actori renumiti care au fost homosexuali au murit de boli cumplite, sida, cancer.
Este periculos pentru societate?? Intr-o anumita masura da, este, iar casatoria intre doi barbati sau doua femei este iarasi anormala!!!!
Fiecare homosexual are povestea lui, cum a ajuns asa, si sunt multe povesti triste dar nu trebuie luate ca exemplu ci din contra invatat din experienta lor si prevenit, ca sa nu ajunga si alti tineri asa!!
ASTA E PAREREA MEA!!!
Kari
Chiar iti da voie preotul sa utilizezi un computer? Mare lucru...cu internetii astia nu stii niciodata peste ce site poti sa dai....
Mda... trebe sa prevenim homosexualitatea...mare pacat ca prostia nu se poate preveni....
Aroganta oare cu ce se poate trata?
Poate cu un pic mai multa toleranta?
Si lipsa cunoasteri cu ce se compenseaza de obicei?
Lucrurile pe care nu le intelegem de regula nu trebuiesc luate la misto... !
kariguld spune:
vandal.... ce sa-ti spun??? Chiar esti arogant!!! Daca nu accepti parerea mea, mai bine... treci mai departe! Si nici nu trebuie sa o accepti!! Doar sa nu dai dovada de prostie!
Ceea ce am spus e perfect adevarat, pacat insa ca unii nu pot accepta ca suntem diferiti, avem pareri si principii de viata diferite!!!
Eu nu m-am legat de homosexuali ca persoane, ci am spus despre HOMOSEXUALITATE, cum o vad eu, ca un "crestin" din aceasta tara, 80% crestin ortodoxa, plus minoritati crestine ( catolici, baptisti, adventisti, crestini dupa evanghelie, luterani, etc!), deci o tara de CRESTINI!!! Dar fara credinta si fara principii crestine!!!
Trist, ca doar ne numim crestini....
Kari
kariguld spune:
Deosebirea dintre noi si animale este ca noi avem ratiune si gandire, putem discerne care este binele si raul! Animalele, din pacate...nu gandesc!!!
Daca ar avea Biblie si ar gandi, cu siguranta ca ne-ar depasi pe noi!!!
Pacat ca noi, avem Bibii si nu le citim, dar stim in schimb sa fim aroganti si rai!!!
Kari
MissParker spune:
quote:
Originally posted by kariguld
vandal.... ce sa-ti spun??? Chiar esti arogant!!! Daca nu accepti parerea mea, mai bine... treci mai departe! Si nici nu trebuie sa o accepti!! Doar sa nu dai dovada de prostie!
Ceea ce am spus e perfect adevarat, pacat insa ca unii nu pot accepta ca suntem diferiti, avem pareri si principii de viata diferite!!!
Eu nu m-am legat de homosexuali ca persoane, ci am spus despre HOMOSEXUALITATE, cum o vad eu, ca un "crestin" din aceasta tara, 80% crestin ortodoxa, plus minoritati crestine ( catolici, baptisti, adventisti, crestini dupa evanghelie, luterani, etc!), deci o tara de CRESTINI!!! Dar fara credinta si fara principii crestine!!!
Trist, ca doar ne numim crestini....
Kari
Pai nici vandal nu s-a legat de tine, a vorbit despre prostie, cum o vede el.
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
kariguld spune:
Pai nici vandal nu s-a legat de tine, a vorbit despre prostie, cum o vede el.
Oare??
Si comentariul tau ce rol are??
Kari