homosexualismul ,tendinta ,moda sau maladie

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emma_ spune:

mai bine arogant decit prost.....parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

sincer eu iti admir... bravo lor ca pot sa fie ei insisi intr-o societate cum e cea romaneasca, plina de prejudecati.Si am si fost din curiozitate la un gay pride aici in torino...nu s-a scandalizat nimeni era o sarbatoare colorata, frumoasa si atita tot (si dupa cum stiti italia e cea mai catolica tzara de pe pamant si cu un papa care pune contre la toate incercarile clasei politice de a legaliza relatiile intre gay...).Sunt si ei oameni si au dreptul sa fie fericiti.Dar catolicismul nu impiedica lumea laica sa voteze un parlamentar precum Vladimir Luxuria (un el devenit o ea) http://www.vladimirluxuria.it/

'Success' comes before 'work' only in the dictionary

To and Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1177 spune:

quote:
Originally posted by kariguld

Animalele, din pacate...nu gandesc!!!
Daca ar avea Biblie si ar gandi, cu siguranta ca ne-ar depasi pe noi!!!

Pacat ca noi, avem Bibii si nu le citim, dar stim in schimb sa fim aroganti si rai!!!

Kari

Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

quote:
Originally posted by kariguld

vandal.... ce sa-ti spun??? Chiar esti arogant!!! Daca nu accepti parerea mea, mai bine... treci mai departe! Si nici nu trebuie sa o accepti!! Doar sa nu dai dovada de prostie!

Ceea ce am spus e perfect adevarat, pacat insa ca unii nu pot accepta ca suntem diferiti, avem pareri si principii de viata diferite!!!
Eu nu m-am legat de homosexuali ca persoane, ci am spus despre HOMOSEXUALITATE, cum o vad eu, ca un "crestin" din aceasta tara, 80% crestin ortodoxa, plus minoritati crestine ( catolici, baptisti, adventisti, crestini dupa evanghelie, luterani, etc!), deci o tara de CRESTINI!!! Dar fara credinta si fara principii crestine!!!
Trist, ca doar ne numim crestini....

Kari

Uops(sic!), noroc ca nu sunteti fata in fata, kari si vandal, caci s-ar fi lasat cu. Ei, iata de ce am spus ca nu va trece prea mult de la (re)deschiderea acestui subiect si vom uita principiile clamate: intelegere, toleranta, neamestec in viata privata...... Nu cred ca este cineva mai prost decat altcineva sau mai crestin decat celalalt in atari schimb de replici.....
Insa, din nefericire, simplul fapt ca negam existenta persoanelor diferite de noi nu inseamna ca acestea vor disparea...De altfel, daca prostia ar durea, multa lume ar striga(pe de-o parte), (iar pe de alta parte) crestineste este sa ierti si sa-ti iubesti aproapele(parca asa spune Isus!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Ii admiram sau ii respingem pe homosexuali...
Hai sa deschid o tema legata de subiectul asta..
Sa va imaginati ca copilul pe care il aveti, o fata de exemplu, care a fost crescuta in spirit liberal, a fost incurajata sa nu aiba prejudecati. Intr-o zi vine acasa si va spune ca se muta de acasa impreuna cu prietena ei pe care o iubeste si cu care vrea sa se casatoreasca. Si ca o iubeste asa de tare incat vrea sa aiba un copil al lor si pentru ca prietena ei are SIDA a decis ca sa fie ea purtatoarea copilului. Si putem continua in ideea asta...
Ce ati simti cand unica voatra fata vine si va anunta asta?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by reiki

Ii admiram sau ii respingem pe homosexuali...
Hai sa deschid o tema legata de subiectul asta..
Sa va imaginati ca copilul pe care il aveti, o fata de exemplu, care a fost crescuta in spirit liberal, a fost incurajata sa nu aiba prejudecati. Intr-o zi vine acasa si va spune ca se muta de acasa impreuna cu prietena ei pe care o iubeste si cu care vrea sa se casatoreasca. Si ca o iubeste asa de tare incat vrea sa aiba un copil al lor si pentru ca prietena ei are SIDA a decis ca sa fie ea purtatoarea copilului. Si putem continua in ideea asta...
Ce ati simti cand unica voatra fata vine si va anunta asta?

"lasa-ti inima sa zburde, lasa-ti mintea sa viseze" Nichita

Raspund eu prima la provocare: orice este mai bine decat sa ai un copil(in speta, o fata) moarta! I-as spune, totusi, sa fie atenta, pentru ca SIDA este necrutatoare, pe de-o parte, iar pe de alta parte, un copil inseamna raspunderi foarte mari si decizii care exced interesul personal. Caci, in rest, ''acolo unde dragoste nu este, nimic nu este''.

Mergi la inceput

Si inca ceva: personal imi pare rau, pentru ca o mare parte dintre barbatii de orientare homosexuala(pe care i-am cunoscut, sau care sunt personalitati care isi recunosc aceasta orientare)nu vor avea posibilitatea de a ''produce'' copii frumosi ca ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi_hope spune:

Ia spuneti voi, cinstit, care nu v-ati gandit la un 'threesome'? Si cati l-ati incercat? Cator din voi v-a placut? Sa nu imi spuneti toti / toate ca nu ati incercat sau ca nici macar nu v-ati gandit, ca nu va cred! Care n-ati facut tampenii in studentie sau mai devreme, vreun pokeras 'pe dezbracate', o seara de "video" cu filme xxx la gramada...?? Sunt niste exemple, situatii care e posibil sa oripileze juma' din populatie!
Din punctul meu de vedere, ca-i la moda sau ca e genetic, fiecare e liber sa faca ce doreste si cu cine doreste.
Unii/unele incearca din curiozitate, altii pentru ca asa simt, si o simt de ani multi, nu se trezesc cu revelatia la 25 de ani! Unii nu au curaj sa incerce, si raman cu dorinta ascunsa.
SI?
Cine suntem noi sa ii judecam? Nu va place, nu va uitati. Nu includ aici momentele penibile, ridicole, de care se spunea - desi, eu una nu am vazut niciodata pe strada astfel de manifestari....
Eu am doi colegi minunati, imi sunt colegi de multi ani. Si am aflat recent ca .... sunt impreuna! Despre unul ma gandisem ca ar putea fi gay, dar despre cel de al doilea nu mi-a trecut prin cap nici o secunda. Comportamentul lor este absolut exemplar atat la serviciu cat si in oras, cand iesim impreuna. Te poti baza pe ei, poti discuta orice. Si atunci, de ce as fi eu scarbita sau revoltata ca ei, in intimitatea lor, fac x si y lucruri??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Well, pai normal trebuie ca e un comportament sexual care duce la inmultirea speciei respective. Comportamentul alternativ, chiar prezent la animale, nu poate fi normal, ci o deviatie genetica. Asta nu inseamna ca dpdv al traiului in societate homosexualii sunt "anormali". Atata vreme cat nu fac rau nimanui e un mod alternativ de viata pe care nu cred ca ei o aleg, nu e o devianta de comportament.

Eu nu sunt impotriva homosexualilor, nu mi-e scarba de ei, sunt pentru ca ei sa aiba drepturi, chiar sa se casatoreasca.

1. Inmultirea si propasirea unei specii date nu este obligatoriu sa se faca printr-un act in care sa participe 2 membri ai speciei si cei 2 sa fie de sexe opuse.

Deci argumentul tau e nul. Ca sa nu vorbim de inseminare artificiala. In vitro. samd.

2. Comportamentul sexual nu este normal sau anormal dpdv al regulilor unei societati. Si nu este neaparat nevoie de o alteratie sau deviatie genetica. Comportamentul sexual este dictat de hormoni eliberati de glande. D-aia barbatii ar **** si picioare in gard pe cind femeile au perioade cind nici cerul senin, nici mirosul de **** nu le place. Chestie de hormoni, predispozitie, etc. Chestia daca nu esti cu noi esti impotriva noastra...e cam ...bizara.

Off-topic: Daca ajungi sa citezi Biblie si sa te bazezi pe o carte scrisa acum tispe mii de ani dezbateri care nu sint teologice...e o problema undeva. Intre 2 urechi. Mare. Sau cum spunea un celebru anonim : As fi fericit sa ard in Iad cu oameni inteligenti decit sa stau o eternitate in Rai cu o turma de oi. Aici chiar ca sint arogant. Da nu ma deranjeaza asa tare. Mai mult ma deranjeaza cei care se cred superiori si ii privesc de sus pe cei care nu intra in normele lor de convietuire spirituala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

credinta nu are nimic superior in ea,cel putin cea crestina!
dupa cate stiu eu.....
si nu are a face invatatura crestina cu "superioritatea" unora care se declara crestini!

sunt unii care nu accepta homosexualitatea si asta e!doar e libertate,democratie,etc,etc....

in plus,daca biblia a fost scrisa acum n'spe mii de ani nu inseamna ca nu e de actualitate....

eu insa tot n-am aflat cum e cu cei care au fost abuzati sexual in copilarie si apoi adulti fiind au devenit homosexuali....ca aici nu mai tine teoria cu perispozitia genetica ....

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput