homosexualismul ,tendinta ,moda sau maladie

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Deci concluzia unora este ca legile sunt pt toata lumea "normala"...
Cei care ies din tipar cu absolut orice ii bagam in categoria "anormali" care nu au voie sa aiba ce avem noi...
Pentru ca numai cei normali se pot bucura de micile placeri ale vieti: o viata alaturi de cei pe care ii iubim, independenta, acceptare sociala, adoptia unui copil, o viata mai mult sau mai putin in anonimat...

Eu chiar nu pot sa pricep, de ce nu putem sa acceptam oamenii asa cum sunt...
Poate pt ca traind printre copii - societatea perfecta - ii iubesc asa cum sunt si ei ma fac sa ii accept apoi ca adulti cu acele "diferente" cu care i-am vazut crescand...
Atat cat exista toleranta si lipsa de interes fata de aceste diferente, un copil cu autism, un copil cu down, un copil cu pb de limbaj sau un copil cu 2 tati sau 2 mame, va fi un prieten bun, un vecin bun, un om "normal"...
Daca doar am putea sa inchidem ochii la acele "diferente"...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

mai,la asta chiar ca nu ma pot abtine(cu evolutioneismul!)...parol!!! e a doua oara si e cam "multe" pt un singur subiect!!

yo cred cu tarie in Dumnezeu!!!uite asa

pricipe,las-o mai usor cu criticile ca daca-i subiectul deschis de tine,parerea mea e ca ar tb sa fii un fel de moderatoare si nu un fel de

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

eu nu fac diferenta intre persoane homosexuale si heterosexuale,atita timp cit sunt oameni.dar nici nu sunt de acord cu "discriminarea pozitiva".sunt parti ale lumii (nu spui care) in care "happy christmas" a fost inlocuit cu "happy holidays" ca sa nu lezeze sentimentele celor ce nu sunt crestini.desi nu inteleg de ce cei ce nu sunt crestini nu pot accepta religia altora.mai nou,cel putin in anumite institutii pentru copii de aici,se evita anumite poezii,cintecele de copii in care se pun in evidenta valorile familiale (in conceptul mama,tata,copii) ca sa nu lezeze copiii cu parinti divortati sau homosexuali.la fel,in anglia s-a decretat ca expresia "piggy bank" sa fie inlocuita cu nu mai stiu ce fiindca porcul e animal sacru pentru unii.eu sunt de moda mai veche si cred cu tarie ca traditiile si valorile familiale sunt esentiale pentru societate.sunt pentru acceptarea si integrarea,punerea in drepturi egale a tuturor,indiferent de starea de sanatate,preferinte sexuale,aspect fizic etc dar ,cum am mai spus,la fel cred ca toleranta nu trebuie sa fie unilaterala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

speed....cred ca oamenii incep sa devina atat de toleranti incat o sa fim mai devreme sau mai tarziu "uniformizati".....sau "globalizati"?!
o sa avem o religie unica,sex unic,greutate unica,culoare unica,etc,etc si o sa fim cu totii la fel
si daca nu le avem asa o sa le facem
si nu o sa se mai supere nimeni

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

speed draga mea,

tara in care s-a inlocuit ´´happy christmas´´ cu ´´happy holidays´´este America,nu?

Si nu s-a inlocuit pentru a nu leza sentimentele celor necrestini,ci pentru ca,intamplator,in preajma Craciunului mai exista o sarbatoare evreiasca,si anume Hanuka(nu stiu daca am scris corect)

Si atunci,ca sa nu zici si Happy Christmas si Happy Hanuka(ca nu stii ce religie are omul,spui simplu HAPPY HOLIDAYS!
Asta in general.Daca cunosti religia interlocutorului tau,spui si tu in functie de religie.

iar cu privire la homosexualitate...eu m-am declarat initial impotriva infierii intr-un cuplu gay,insa citind pe aici si avand in vedere faptul ca multe familii hetero habar nu au sa-si creasca copii,poate ca n-ar fi totusi o asa catastrofa ca un copil sa creasca cu doi tati sau doua mame....doar sa nu creasca rata homosexualitatii atat de tare,incat cei hetero sa fie catalogati ca´´anormali´´

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

de ce a fost creat acest topic?

in ultimul an mai ales, am fost bombardati de catre mediile de comunicare in privinta acestei teme,cu articole de senzatie,atit pro cit si contra.au aparut opiniile si fara sa stim daca s-a cautat adevarul, a inceput sa faca parte din vita noastra si am fost nevoiti sa luam o atitudine:,pro ,contra,neutra.
dreptul la adevar este universal,ne intereseaza pe toti,adevarul, care nu este mai mult decit descoperirea realitatii ,asa cum este,fara manipulari,fara ideologii ce-l conditioneaza.
adevarul, cum este defapt exprimat si in acest topic, de diferite persoane,poate fi vazut din anumite puncte de vedere,dar intrebarea este,daca este adevarul?adevarul este unul singur.si se pare ca omul de azi totusi nu detine adevarul.oare nu vrea sa detina adevarul?
nu se judeca "de ce" ,"pentru ce","cum"din aceasta problema,si raminem in aceleasi idei emotive,ce ne fac sentimentali.
cei ce opina despre aceasta tema se pot impartii in patru categorii:
prima
din care fac parte cei care sunt in favoarea ei ,si o protejeaza cu capa si spada,o promoveaza prin toate mediile de comunicatie,si se manifesteaza agresic contra oricarei opozitii.
printr-e acestia se gaseste miscarea "orgoliul gay",care au toate argumentele bine gindite,detin experti care cauta fundamente stiintifice care sa ajute a da credibilitate acestor fapte,sustinuti de nenumarate asociatii care le dau suport .
a doua:
sunt cei care sunt contra din principiu,inainte sa asculteoricare argument ,il au deja pe "nu "in fatafara sa cunoasca problema in fond,se inchid total.poate nu sunt atit de bine organizati ca cel anterior.activitatea loe este mai mult de reactie si lasa o imagine de intransigenta.
a treia:
care reprezinta majoritatea,si deasemeni indiferentacei care spun"atit timp cit nu fac rau la nimeni" din care defapt rezulta comoditatea personala,mascata in "toleranta",cei care sustin ca este o problema care nu-i afecteaza si in consecinta nu se preocupa.multi din ei au prieteni sau cunostinte ,care traiesc sau experimenteaza aceasta realitate,si ajung la concluzia ca sunt persoane bune.deci adevarul nu-si mai are rostul.
si a patra:
cea mai restrinsa ,si cea mai putin cunoscuta ,dar poate si cea mai umana ,cei care gindesc la rece ,fara sa fie intimidati de nici una din primele 2 parti .aici sunt inclusi cercetatorii care lupta pentru dreptul adevarului.
in jurul acestui subiect au ramas multe semne de intrebare.
unele au aparut si pe acest topic ,multe altele apar in ziare in rubrici de senzatiein la radio si tv
iar unul mare este ,oare vom detine adevarul???
dar pozitia cea mai sanatoasa este, respectul pentru orice persoana ,indiferent de orientare sexula.

monica mamai de principe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

ladyJ,daca cineva mi-ar spune mie "happy hanukkah"(sper ca asa se scrie) nu m-as simti deloc lezata,dimpotriva.la fel cum ma astept ca daca urez cuiva craciun fericit ,chiar daca e de alta religie,sa nu se simta atacat.uite,avem niste cunostiinte,o familie de alta religie ,si ne trimit regulat felicitari cu ocazia sarbatorilor lor.eu sincer ma bucur ca se gindesc la noi si ca ne doresc una si alta.in schimb,cind le-am trimis si noi o felicitare de pasti ne-au atras atentia ca ei nu sarbatoresc asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

MULTUMESC tuturor celor care au participat ,scuze celor care s-au simtit ofensati in aceasta polemica.
toata stima lui mihai pentru participare ,a fost o placere pentru mine sa dialoghez cu tine,i.mi cer scuze daca te-ai simtit atacat.

rog moderatorii sa inchida acest topic

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by principe

de ce a fost creat acest topic?

chiar. de ce?
ca sa ne regasim in catalogare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Cred ca mai degraba ca sa alegem intre cele 3 explicatii: tendinta, moda, maladie...

Cred ca diavolesc, asta e!!!!!

De toata jena.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput