homosexualismul ,tendinta ,moda sau maladie

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Aaka in primul rand sunt oameni cu exact aceleasi drepturi si obligatii ca tine si ca mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Principe, eu vorbeam la modul general. Daca te simti cu musca pe caciula, nu are a face cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Aaka

eu cred ca e doar o tendinta a oamenilor de a experimenta si pana la urma se ajunge la o perversitate.oricum pare a fi o anomalie a societatii dar asa cum sunt sunt ai nostri chiar daca nu ne convine ii avem si trebuie sa ii lasam in pace insa nu ar trebui sa ii lasam sa se casatoreasca si sa aiba familii. asta e parerea mea, nu inseamna ca e buna sau rea, dar fiecare face ce vrea cu viata lui.

Adela mami de bambi Tia

Adela, iti respect parerea dar te rog da-i alt "ambalaj".

Mai usor cu "tendinta, experiment, perversitate, anomalie a societatii" si cu nu "ar trebui sa ii lasam sa se casatoreasca si sa aiba familii".
Cine "noi" nu "ar trebui" sa-i "lasam"?
In numele carei supreme legi, care lege are puterea sa "ne" adune ca sa nu-i "lasam"??
Si cine sinteti "voi" ?( ca "noi" nu pot spune, nu apartin grupului care gindeste asa).
Sa ai grija, miine s-ar putea "hotari" ca cei cu ochii albastri sau caprui au grave tulburari si mai-stiu-eu-ce-anomalie si atunci vom fi obligati sa ne impartim in "noi" si "voi" (nu ride, s-a mai intimplat).
Ce justificare vei gasi atunci, sa nu-i mai lasi pe "ailalti" cu ochii de culoare diferita de ai tai/ostri sa se casatoreasca, sa aiba familie?
Sa nu crezi ca e chiar asa de neintimplat!

Uita-te la titlul topicului, niste cuvinte cu virgula intre ele, presupus intrebator dar fara semnul intrebarii.

Mi-a luat ceva timp sa citesc citeva pagini pina sa aflu ca autoarea (principe) locuieste de multi ani in venezuela, de aia nu mai stie sa foloseasca un simplu "?" in coada, para non ofender a ninguen (sau cum o fi constructia gramaticala corecta, nu m-am nascut in venezuela, nu stiu a scrie in limba spaniola).

Ii admir curajul de-a cerceta niste lucruri, e mai mult decit a nu cerceta nimic, totusi...citind titlul...simt amaraciune.

Amaraciune pentru cum e scris titlul (aproape ca ma astept sa fie un (= )in loc de (,) si nu in ultimul rind fiindca stiu sigur ca principe nu a citit nimic, folosind functia de cautare disponibila a acestui forum, despre ce-o framinta, ci a deschis aproape "convenabil" (ma refer la stirile despre parada anuntata) un topic nou.
Pacat, principe, aveai ce citi!

Mihai a amintit subtil acest lucru!

N-am de gind sa scriu pagini intregi la subiect dar vreau sa va reamintesc ca intoleranta nu lasa loc inimii!

Edit: Nu lasa loc inimii, sa BATA LIBER!

Qi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

missparker,

a dactilografia cu picioarele este chiar de laudat ,tu poti face lucrul acesta???
ma controlez ,nu ma controlez treaba mea ,se pare ca am putut dialoga destul de bine cu nenumarate persoane, asa pe romana mea stilcita,daca iq-ul tau nu-ti permite sa intelegi,asta este strict problema ta.se spune ca inteligentul intelege si pe cel mai putin inteligent ca el.
(nu toti am avut norocul de a ne putea practica propria limba )dar dc pentru mine este chiar bun pentru acest lucru.

Mergi la inceput

blue eyes,

daca era asa de general ,de i l-ai adresat lui principe?
ba nu am nici muste si nici alta insecte pe caciula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by daniela_b
Uita-te la titlul topicului, niste cuvinte cu virgula intre ele, presupus intrebator dar fara semnul intrebarii.

Mi-a luat ceva timp sa citesc citeva pagini pina sa aflu ca autoarea (principe) locuieste de multi ani in venezuela, de aia nu mai stie sa foloseasca un simplu "?" in coada, para non ofender a ninguen (sau cum o fi constructia gramaticala corecta, nu m-am nascut in venezuela, nu stiu a scrie in limba spaniola).

Ii admir curajul de-a cerceta niste lucruri, e mai mult decit a nu cerceta nimic, totusi...citind titlul...simt amaraciune.

Amaraciune pentru cum e scris titlul (aproape ca ma astept sa fie un (= )in loc de (,) si nu in ultimul rind fiindca stiu sigur ca principe nu a citit nimic, folosind functia de cautare disponibila a acestui forum, despre ce-o framinta, ci a deschis aproape "convenabil" (ma refer la stirile despre parada anuntata) un topic nou.
Pacat, principe, aveai ce citi!

Mihai a amintit subtil acest lucru!

N-am de gind sa scriu pagini intregi la subiect dar vreau sa va reamintesc ca intoleranta nu lasa loc inimii!

Edit: Nu lasa loc inimii, sa BATA LIBER!

Qi

daniela_b, ca intotdeauna . Si eu am simtit initial amaraciune vazand formularea de "ziar de senzatie" a acestui topic (chiar crezi ca se urmarea sa se "cerceteze" ceva??), dar apoi m-am enervat, ceea ce recunosc, a fost o greseala, fiindca mintea mea nu e asa odihnita ca a altora, a mea e incarcata cu prea multe citate

I-am sugerat inaltimii ei cateva alte titluri de topicuri cu care sa ne invadeze, da' pe ea n-o deranjeaza decat observatiile mele, fiindca evident ca a uitat ca de fapt ea a inceput sa incalce regulamentul referitor la chestiile "rimbombastice".

Principe, de acum inainte poti conta pe intelegerea mea deplina.

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Adevar > Autonomie > Identitate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Mergi la inceput

missparker,Imi cer scuze, nu pot lua acest topic in serios, am intrat doar ca sa ma amuz.

By the way, stiu de la surse avizate ca sexul anal este cel mai rar practicat la homosexuali. Asta ca sa nu le mai zburde imaginatia prea mult la panselutele care se oripileaza atat de repede.

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Adevar > Autonomie > Identitate

missparker ,vezi ca ai inceput sa te cam contrazici,ti-a lasat gust amar ,sau ai "un umor pervers" cum spuneai intr-o postare.
cit despre sexul la homosexuali ,multumim lui mihai ca a intervenit ,expre sa faca lumina,ca daca nu scriai tu aceasta stire ,el raminea in umbra.

Mergi la inceput

daniela,

da titlu am explicat ca este senzational ,de revista, exact cum spui tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

quote:
Originally posted by daniela_b
Sa ai grija, miine s-ar putea "hotari" ca cei cu ochii albastri sau caprui au grave tulburari si mai-stiu-eu-ce-anomalie si atunci vom fi obligati sa ne impartim in "noi" si "voi" (nu ride, s-a mai intimplat).

eu sper ca nu!
quote:

para non ofender a ninguen (sau cum o fi constructia gramaticala corecta, nu m-am nascut in venezuela, nu stiu a scrie in limba spaniola).

vezi daca nu te uiti la telenovele, nu stii spaniola!
quote:
Amaraciune pentru cum e scris titlul

Si mai mare amaraciune e substanta titlului, un program injositor anuntat si continuat cu o avalansa de intrebari incheiata cu o concluzie trasa de par si fara a se intreba daca jigneste pe cineva pe acest forum.
Prefer sa discut cu un homosexual inteligent, decat cu un hetero cu mintea in vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by kariguld

blackpanterro, nu stiu daca ai citit fiecare raspuns in parte, dar din ce spui, ai citit printre rnduri.
"religiosii" nu trebuie sa dea raspunsuri pe aici, dupa parerea ta??
imi este mila de oamenii care nu cred in nimic, caci este gol in interiorul lor!!!

inca odata spun, multi citesc , putini pricep si ce este cel mai rau, nu exista respect pentru parerea altuia!!!

Kari

Ma daca spui tu ca is goala pe dinauntru....eu ce vreau sa spun ca nu imi place sa mi se spuna ceva si eu sa cred orbeste, intelegi?Cred cu tarie in evolutionism si cred cu tarie ca fiecare trebuie sa isi vada de viata lui si mai cred ca nimeni nu are dreptul sa ii spuna unui homosexual ca are apucaturi diavolesti.....Asa ca sa ma scuzi da eu sunt fericita ca nu am asemenea gandire!!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput