homosexualismul ,tendinta ,moda sau maladie
Raspunsuri - Pagina 13
principe spune:
notquiteso ,
am uitat sa adaug sa ai grija totusi cind fiica ta o sa aajunga la gardi ,si ea o sa-si lege singura sireturile ,iar alti copii nu ,sa nu spui ca aceia care nu stiu sunt prosti.
notquiteso spune:
raspund eu: torquemada era shefu inchizitiei din cate imi aduc aminte. right?
si eu nu stiam ca te referi la einsteinu' de gradinita, sau ca fi-mea va vrea sa se marite la o varsta atat de frageda cu colega ei de grupa mica.
adinag spune:
quote:
Originally posted by kariguld
flaviutza, nu am asociat cancerul cu homosexualismul, mai citeste odata ce am scris!!!
Asa cum se cauta explicatii, de ce ajung uni gay, cum se gasesc tot felul de scuze si motive mai mult sau mai putin adevarate, asa intr-o buna zi se vor cauta scuze si motive pentru criminali, cum de fapt am mai auzit, ce scuze se gasesc criminalilor, ce motive: genetice, molestare in copilarie, deviatie de comportament, etc.
Traim intr-o societate care este gata sa accepte ORICE, homosexulaism, criminalitate sub orice forma, practici oculte, etc, (intelegeti-ma bine, nu ma refer la PERSOANE!!!!) cautam explicatii, medicii si sociologii studiaza cazuri, fundatii umanitare se lupta pentru drepturi, dar uitam sa mai facem diferenta intre BINE si RAU, sa despartim clar NORMALITATEA de ANORMALITATE!
Cine aminteste de Biblie si de credinta este privit ca inapoiat si cu capul..., valorile adevarate si principiile sanatoase de viata au luat alte forme, sa nu ne miram ca peste cativa ani copiii nostri vor avea alte valori, mai anormale poate decat cele de azi!
As vrea sa-i vad, pe cei care vor ajunge in iad unde si-au dorit langa o mie de intelectuali, daca tot aceea va fi dorinta lor???!!
Kari
Dar de ce trebuie persoanele gay sa se explice - sau mai rau, sa se scuze? Uite ca eu nu pricep...
Spui ceva de diferenta intre bine si rau: dar ce rau ti-au facut tie persoanele gay? Si nu vorbesc de una, ca presupun ca exista si persoane hetero care fac rau, si tot nu zicem ca toti hetero ar face rau... Sau nu exista?
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
principe spune:
notquiteso,
hai sa facem pace,este sfirsit de saptamina ,si amindoua meritam dupa o saptamina cu bebicii nostrii dragalasi(apropos ,bb tau este o dulce cu niste ochi frumosi,si tu esti ,dar parca ma atrage mai tare sosul tau, sa ne relaxam si sa bem o bere,noroc ,fac cinste eu
un sfirsit de saptamina buuun si frumos
adinag spune:
quote:
Originally posted by meg67
nu stiu daca e conditionata genetic insa daca ar fi cum ne explicam transmiterea informatiei genetice din generatie in generatie daca cei mai multi homosexuali nu..fac copii?
meg
_
just a drop of water in an endless sea
eu am citit undeva ca s-ar transmite prin mama. si sunt destul de multi homosexuali care au copii. Cel putin eu cunosc...
adinag spune:
Principe,
cunosc eu barbati care au "probat" insa prefera clar femeile.
Si daca cineva probeaza, cred ca de regula are inclinatii bisexuale.
Iar cei care au probat si au ramas, au facut-o probabil pentru ca pur si simplu sunt gay, simteau din acest motiv atractia si curiozitatea, dar nu erau siguri, pentru ca de obicei nu suntem crescuti/educati cu ideea ca am putea fi gay sau hetero.
Asta zic din experientele mele...
Am si eu o fata si nu vad care ar fi problema daca ar fi gay. M-ar deranja insa daca ar veni acasa cu o persoana neingrijita, agresiva, cu probleme serioase cu drogurile sau alcoolul (tot un drog de fapt), ar trai intr-o relatie abuziva etc. Indiferent de persoana care-i este alaturi. Ca ar fi mai greu pentru ea, asta asa este si asta-i motivul pentru care mi-ar parea rau si as sprijini-o pana-n panzele albe...
principe spune:
notquitesu,
copii mai inceti la minte sunt catalogati prosti (din pacate )inca din frageda copilarie asta a fost si situatia lui einstein,(putini au crezut in el sau in mintea lui )
bun hai sa-l lasam p eunstein sa doarma in pace si noi sa continuam cu berea noastra.
monica mami de print
principe spune:
adina ,
sunt deacord cu tine ,
la ce ma gindesc,ce este moda acum la tineri poate avea vreo repercursiune mai tirziu asupra sexualitatii lor, pot devenii bisexuali??pot avea usor sotie si amant?
ladyJ spune:
homosexualii....persoane la marginea societatii.
Ei simt ca noi(normalii) reactioneaza ca noi,iubesc ca noi....doar ca persooane de acelasi sex.
II accept,ii inteleg(intr-un anumit mod) insa n-as fi niciodata de acord sa poata infia copii.Pai cum,bietul copil,sa aiba doi tati???
Lesbienele au copii...inseminari artificiale si...gata.Dar parca tot nu e ok...cu doua mame...tunse scurt si barbatoase.Ca asa sunt lezbienele,ca barbatii,iar homosexualii ca femeile,slaburi,firavi,plangaciosi....deci se explica inclinnarea sexuala.Oameni nascuti femeie in corp de barbat si invers.
Poate o greseala cu genele.....ca nu e natural.Insa nu e nici capat de lume.
Ce ma intriga pe mine sunt travestitii imbracati ca la cabaret,mergand pe strada ziua in amiaza mare.Asta e clar nebunie!Provocare,persoane care au o mare problema cu sexualitatea.
E ok sa fii gay si sa te imbraci,totusi,ca un barbat ce est,dar sa fii gay imbracat in haine de c....a cu machiaj si peruca....e deja de domeniul desenului animat.
Deci eu cred ca avem 3 categorii:gay,lesbi si travestiti,cu sau fara operatie.
Sa le fie de bine.....
adinag spune:
quote:
Originally posted by principe
adina ,
sunt deacord cu tine ,
la ce ma gindesc,ce este moda acum la tineri poate avea vreo repercursiune mai tirziu asupra sexualitatii lor, pot devenii bisexuali??pot avea usor sotie si amant?
eu nu cred ca devii bisexual... exista si studii cum ca mai toti suntem intr-o mai mare sau mai mica masura bisexuali. Ori esti, ori nu esti.
Si nu inteleg ce atata verva, doar mai toate fetitele aveau experiente cu altele la varste fragede, fara sa fie mare discutie pe tema asta... Ma rog, nu experiente care duceau foarte departe, dar tot erau! Ca se ajunge azi mai departe este pentru ca generatia de azi nu este crescuta asa pudica si inhibata, si oricum se ajunge mai devreme la experiente sexuale. Cred ca daca ne crestem copiii in spiritul adevarului si-i tratam ca pe un egal, cu care se discuta deschis, ei vor deveni mult mai siguri pe sine si cu capul pe umeri, si vor face alegerile cuvenite la timpul cuvenit si vor incerca sa-si mearga drumul lor si nu sa mearga cu valul si sa faca lucruri de gura lumii...
Dar tu in ce tara locuiesti? Ca parca am inteles ca nu in RO?