homosexualismul ,tendinta ,moda sau maladie

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihai33 spune:

quote:
Originally posted by principe

mihai

bine ai venit!!
felicitari pentru sinceritate.
poti sa ne dumiresti un pic ,daca vrei??
esti de parere ca heterosexualii dupa ce probeaza homosexualismul nu mai au cale de intoarcere ,si daca se intorc traiesc frustrati... nu ma refer daca o faci din fantezie , ca fantezia poate fi defapt orientarea care isi cere drepturile,ci sa zicem a proba din impuls ,pentru a vede ce este ??
cunosti persoane care au probat si au zis nu este pentru mine nu-mi place??(nu ma refer la abuzatii sexual)

nu vreau sa probez ca sa aflu ce si cum ,ca daca este adevarat?? cine nu gusta ,zice ca nu-i bun ,si decit sa traiesc frustata mai bine nu gust....just???

esti un gay simpaaatic, ??? modest in ceace priveste conditia ta sexula ?? sau vrei sa fii vazut,luat in seama pentru conditia ta??
te simti in largul tau in socirtate ,ce doresti de la societate ???

monica mami de print.

Hello,

Anul trecut pe vremea asta, inaintea gayfestului am mai participat la discutii pe tema homosexualitatii si am zis atunci cam tot ce era de zis, nu-mi place sa ma repet , de aceea, acum, voi raspunde pe scurt.

Nu cred ca un heterosexual poate deveni homosexual cum nu cred ca un homosexual se poate transforma intr-un heterosexual. Am multi amici gay care au incercat sub presiunea societatii sa-si reprime orientarea, au intemeiat familii conventionale, iar in final au admis ca traiesc o minciuna...
Personal nu cunosc heterosexuali care sa fi incercat experiente homosexuale, din curiozitate, dar cunosc destui homosexuali care au incercat experiente heterosexuale, nu cunosc insa nici o convertire reala;)

Cum sint eu nu cred ca are vreo relevanta pentru discutie, comportamentul unei persoane este dictat de multi factori : mediu social, educatie, personalitate etc. Nu am ascuns niciodata, nici atunci cind relatiile homosexuale erau incriminate penal, ceea ce sint, pentru ca nu mi se pare un lucru care trebuie ascuns, cum nu mi se pare o chestiune determinanta pentru o persoana, reprezentativa.
Cred ca noi toti, ca oameni, trebuie sa ne facem remarcati in societate prin alte atribute decit orientarea sexuala, sau ma rog, alte atribute ar trebui sa primeze...orientarea sexuala este doar un aspect, o latura a unei persoane, nu cel mai important aspect.

Ma simt in largul meu in societate...am trait 6 ani in USA, acum petrec cam 5 luni pe an acolo, restul timpului traind in Romania unde ma simt mai mult decit ok.

Ce astept de la societate? Hm, nu mare lucru, poate doar drepturi egale la obligatii egale......... asa mi se pare echitabil si civilizat pentru ca am exact aceleasi obligatii fata de societate ca o persoana heterosexuala.

Sper ca am raspuns cit de cit coerent la intrebarile tale.

Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by ladyJ

...
II accept,ii inteleg(intr-un anumit mod) insa n-as fi niciodata de acord sa poata infia copii.Pai cum,bietul copil,sa aiba doi tati???
Lesbienele au copii...inseminari artificiale si...gata.Dar parca tot nu e ok...cu doua mame...tunse scurt si barbatoase.Ca asa sunt lezbienele,ca barbatii,iar homosexualii ca femeile,slaburi,firavi,plangaciosi....deci se explica inclinnarea sexuala.
...

Hai ca m-ai facut sa rad de-a binelea, si ma bucur, ca am avut o zi proasta...
Dar de unde-o scoti tu ca femeile gay sunt toate barbatoase iar barbatii "slaburi, firavi, plangaciosi"? Pai majoritatea persoanelor gay pe care le cunosc eu nici nu ti-ar trece prin cap ca nu sunt ceea ce defineste societatea "normali"...

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antigen spune:

quote:
Originally posted by Mihai33

Personal nu cunosc heterosexuali care sa fi incercat experiente homosexuale, din curiozitate, dar cunosc destui homosexuali care au incercat experiente heterosexuale, nu cunosc insa nici o convertire reala;)

Mihai33, scuze, vad acolo un wink, dar tot nu inteleg. Cum adica "reala"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

mihai,

multumesc ,pentru raspuns.
sa inteleg ca prin drepturi legale te referi la dreptul la castorie si adoptie??( daca vrei raspunzi ,daca nu nu ).c-am seamana a interviu ,si nici macar nu sunt ziarista. pardon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihai33 spune:

Antigen, am vrut sa zic ca nu cunosc nici un caz de gay care sa fi devenit hetero chiar daca s-au casatorit, facut copii, negat cit au putut homosexualitatea ....aceasta "convertire" a durat o perioada determinata.

Principe, prin drepturi egale inteleg exact aceleasi drepturi pe care le au ceilalti membrii ai societatii...nimic in plus si nimic in minus, fiinca am exact aceleasi obligatii fata de societate ca voi toti.

Mihai

Mergi la inceput

adina ,

traiesc in venezuela,acum de cind stau acasa sa am grija de puiul meu ,socializez cu mame care au copii mici si adolescenti,ce aud ma ingrozeste,eu sunt o persoana deschisa la minte ,dar sunt multi copii luati de val ,cum spui tu.incit nu pot sa nu ma gindesc la ziua de miine cind fiul meu o sa fie printr-e ei.bineinteles ca vreau sa-l educ ,si ma preocup sa fie bine orientat.
acum trei luni o cunostinta care lucra in corpul diplomatic francez ,a fost constrinsa sa demisioneze si sa se intoarca in franta fiul eide 15 ani a fost prins in scoala avind sex cu un alt baiat ,in jur aveau citeva perechi drept spectatori si aveau asupra lor droguri,la petrecerile lor aceste lucruri sunt la ele acasa.
un coleg al ,nepoatei mele tot in scoala a fost prins vinzind droguri ,exmatriculat,toti prietenii colegii interogati etc etc.
si vorbesc de colegii internationale cu renume ,si exigente.ce mai ramine pentru restu????daca ar fi ramas totul la inocenta noastra cind fumam bete de marar ,si ne jucam doua prietene de-a mama si dea tata .....dar se pare ca imaginatia lor a intrecut inimaginabilul meu.

monica mami de print

Mergi la inceput

mihai,

din punctul meu de vedere ar trebuie sa aveti aceleasi drepturi legale ca si heterosexualii ,mai putin unul ,adoptia.
exact cum nu toti cei care constituim o pereche o familie nu putem adopta copii ca nu indeplinim anumite conditii.
cred ca famiile homosexuale nu indeplinesc conditia primordiala ,existenta unui tata si a unei mame,geneza acestui copli este din uniunea acestor doua parti,el are dreptul sa traiasca intr-o familie asemanatoare cu cea care l-a creat ,daca mai tirziu are inclinatii spre homosexualism nimeni nu trebuie sa-l combata ,dar nu cred ca este bine sa fie confundat in ceace priveste sexualitatea.copii imita un 50% din comportamentul parintilor.
nu cred ca trebuie sa fie o frustrare pentru voi.
ex in lume majoritatea femeilor sunt de inaltime medie si nu pot participa la concursuri de miss, oricit de frumoase, de suple sau destepte ar fi.deasemenea ,mie imi place baschetul ,cu statura mea nu pot face nici odata parte dintr-o echipa competitiva .astea sunt regulile ,pentru asta nu ma simt deplasata de drepturi,doar trebuie sa accept aca anumite insusiri ale mele nu se potrivesc regulilor de joc ,regulilor de echipa.
copii sunt persoanele cele mai sensibile si mai firave si nu cred ca este necesar sa fie inplicate in lupta pentru drepturi .
homosexulismul inca este un semn de intrebare nu numai pentru noi oamenii de rind ci si pentru investigatori.deci un argument in plus ca nu se poate aseza un copil pe un tarim care nu stim ce este.
clar ca nu este lucru diavolesc,in istoria umanitatii tot ce era de neinteles era diabolic.
imi pare bine ca te simti sigur si in largul tau ,ai tot dreptul ca oricare alt om, sa-ti traiesti viata si sa fii fericit oricare ar fii conditia ta sexula.

nu mai bine

monica mami de print.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

principe,dar ce este, daca clar nu un lucru diavolesc? o fi dumnezeiesc cumva?

eu ma ingrozesc de ceea ce povestesti tu.
slava Domnului ca am alte principii dupa care ma conduc in viata incit nu mi se pare ca sunt inapoiata daca nu accept modul in care a evoluat societatea.
care evolutie oameni buni?inspre unde?regnul animal??
nu mai avem nimic,morala,frica ca este un Dumnezeu care ne vede,ne gindim doar cum sa ne traim mai bine si mai placut clipa,ce o fi dupa nu conteaza.Pt. multi nici nu exista "un dupa".Ce fel am evoluat?Ca este o rusine sa fii imbracat si este o virtute sa fii dezbracat?Ca este un motiv de bucurie si mindrie ca ne-am dus copiii la parade gay?
Mie imi sunt indiferenti,si am sa fac tot posibilul sa-mi educ copiii in asa fel incit sa stie sa alea intre bine si rau.

acu sa-mi iau posetele in freza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

hannen,

io tin prea mult la posheta mea ca sa dau cu ea, asha ca o sa ma exprim frumos.

quote:
principe,dar ce este, daca clar nu un lucru diavolesc? o fi dumnezeiesc cumva?
nu mai avem nimic,morala,frica ca este un Dumnezeu care ne vede,ne gindim doar cum sa ne traim mai bine si mai placut clipa,ce o fi dupa nu conteaza.Pt. multi nici nu exista "un dupa".

Pai uite, nici eu nu cred ca exista un "dupa".
O fi ceva diavolesc in asta?!

Dar cred in Dumnezeu, posibil sa am o perceptie a Lui diferita putin, in sensul ca sint convinsa ca tot ce misca sub soare- inclusiv homosexualii - reprezinta creatia Lui.
Sintem diferiti pentru ca ne-a facut diferiti.
Altfel ii replicam toti pe Adam si Eva.
Cu ce drept sa spui "uitati-va la mine, cum imi traiesc eu viata e cel mai bine".
Poate e "mai bine" cum si-o traiesc ei - de pe ce pozitie judeci?
Stii tu sigur ca acel Dumnezeu te-a creat pe tine bine si pe ei prost? De unde stii?
quote:
Mie imi sunt indiferenti,si am sa fac tot posibilul sa-mi educ copiii in asa fel incit sa stie sa alea intre bine si rau.

Perfect.
Indiferentza e o atitudine potrivita.
Eu o sa-mi educ copilul sa stie ca bine este ce i se potriveste lui, si rau este sa imite un comportament si stil de viata care nu-l reprezinta. Atit.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by principe

felicia,

ce ti se pare atit de amuzant??
si eu sunt curioasa cum fac gay sex,cel putin cei din germania,poate la da idei noi la cei de aici.

Din ce am vazut in reviste si filme, gay fac sex anal, restul e preludiu

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
http://www.dropshots.com/maraki3

Mergi la inceput