homosexualismul ,tendinta ,moda sau maladie

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by Elise

hannen,

io tin prea mult la posheta mea ca sa dau cu ea, asha ca o sa ma exprim frumos.

quote:
principe,dar ce este, daca clar nu un lucru diavolesc? o fi dumnezeiesc cumva?
nu mai avem nimic,morala,frica ca este un Dumnezeu care ne vede,ne gindim doar cum sa ne traim mai bine si mai placut clipa,ce o fi dupa nu conteaza.Pt. multi nici nu exista "un dupa".

Pai uite, nici eu nu cred ca exista un "dupa".
O fi ceva diavolesc in asta?!

Dar cred in Dumnezeu, posibil sa am o perceptie a Lui diferita putin, in sensul ca sint convinsa ca tot ce misca sub soare- inclusiv homosexualii - reprezinta creatia Lui.
Sintem diferiti pentru ca ne-a facut diferiti.
Altfel ii replicam toti pe Adam si Eva.
Cu ce drept sa spui "uitati-va la mine, cum imi traiesc eu viata e cel mai bine".
Poate e "mai bine" cum si-o traiesc ei - de pe ce pozitie judeci?
Stii tu sigur ca acel Dumnezeu te-a creat pe tine bine si pe ei prost? De unde stii?
quote:
Mie imi sunt indiferenti,si am sa fac tot posibilul sa-mi educ copiii in asa fel incit sa stie sa alea intre bine si rau.

Perfect.
Indiferentza e o atitudine potrivita.
Eu o sa-mi educ copilul sa stie ca bine este ce i se potriveste lui, si rau este sa imite un comportament si stil de viata care nu-l reprezinta. Atit.

Elise & BBLisa

Elise,acesta nu este un subiect teologic si nu vreau sa deviem prea mult,insa si eu cred la fel.Noi toti suntem creatia Lui.
Nu consider ca eu sunt perfecta iar altii sunt gresiti din cauza ca sunt gay.
EL,ne-a creat la fel si ne-a oferit acelasi si cel mai important lucru,libertatea ,libertatea de a alege ce drum urmam.Bun,sau rau!
Este doar decizia noastra.
Desigur ,de aici ar putea devia n mii de discutii pe diferite teme(de unde stiu io ca ala e un drum drept ,sau ca al meu e si al lor nu)
Ca sa aflam e foarte usor,insa ar trebui sa ne intoarcem la ceva neplacut multora ,ar trebui sa dam timpul inapoi,sa fim "limitati" in gindire si sa fim batjocura oamenilor moderni de astazi.
Da,ai ghicit,ma refer la faptul ca Dumnezeu a avut grija sa ne arate drumul drept prin diferiti mesageri in diferite perioade de timp!
Oooops,cred ca am zis prea multe

Desi nu am zis "uitati-va la mine, cum imi traiesc eu viata e cel mai bine" cred ca am dat de inteles cum ma ghidez ca sa stiu cit de cit ca sunt pe un drum bun.

Eu o sa-mi educ copiii,ca bine este ce ne-a zis Dumnezeu,nu ce ne inchipuim noi.Daca vor urma acest drum ii priveste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antigen spune:

quote:
Originally posted by Mihai33

Antigen, am vrut sa zic ca nu cunosc nici un caz de gay care sa fi devenit hetero chiar daca s-au casatorit, facut copii, negat cit au putut homosexualitatea ....aceasta "convertire" a durat o perioada determinata.

Mihai

OK, multumesc pentru lamuriri. Mi-ai spulberat toate sperantele cu privire la tipul acela de la Scissor Sisters...
In alta ordine de idei, de ce au incercat sa isi nege personalitatea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Homosexualii nu fac sex anal des asa cum presupune toata lumea.
fac si ei cu moderatie, in rest apeleaza la alte modalitati.

Cat despre parerea mea despre homosexuali si lesbiene..fiecare face cu viata sa absolut tot ce vrea atata timp cat nu pericliteaza viata altora.
Iar faptul ca Ionel face sex cu Gigel pe mine nu ma afecteaza si sincer nu inteleg de ce i-ar afecta pe altii.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by hannen

Elise,acesta nu este un subiect teologic si nu vreau sa deviem prea mult,insa si eu cred la fel.Noi toti suntem creatia Lui.
Nu consider ca eu sunt perfecta iar altii sunt gresiti din cauza ca sunt gay.
EL,ne-a creat la fel si ne-a oferit acelasi si cel mai important lucru,libertatea ,libertatea de a alege ce drum urmam.Bun,sau rau!
Este doar decizia noastra.
Desigur ,de aici ar putea devia n mii de discutii pe diferite teme(de unde stiu io ca ala e un drum drept ,sau ca al meu e si al lor nu)

tocmai, ca nu e un subiect teologic si n-ar trebui bagata "dumnezeirea" in fatza, cit timp aici paradoxurile's destul de mari: adica nu sintem la fel, da' mai sintem si egali, la fel de egali sau unii mai egali cu altii, presupunem ca e bine ce facem da' nu-i prea clar nici asta.

Io zic sa revenim la argumentele noastre personale cum ar fi intolerantza si curiozitatea de a arunca ocheade prin ograda veciului, ca al de sus isi face singur treburile, nu i le facem noi.

Asta si apropo de "curiozitatile" "cum or face sex"...
Daca la voi ar veni cieva pe strada si v-ar intreba "m-am tot gindit oare cum faci tu sex, in ce pozitie, si cu penetrare sau fara, ca parca nu prea pari capabila sa stai in nu stiu ce pozitie sofisticata" - aum ar fi?
Ar fi de inteles curiozitatea omului, nu?!

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

adina,
ma refeream in general, la a deosebi ce e BINE si ce este RAU!!!
multi citesc, putini pricep!!!
nu mi-a facut nimeni rau, nici un gay!!!

Sunt convinsa ca Dumnezeu nu a creat oameni buni si pe altii rai, e alegerea fiecaruia cum traieste, dupace norme se ghideaza in viata, la asta ma refeream eu in postarile mele anterioare!!! Modul de viata al unei persoane , depinde de alegerile pe care le face!!
Cand este copil, primeste educatie, mai buna, mai aleasa, sau mai putin aleasa, dar atunci cand devine adult, alege cum vrea sa traiasca, daca urmeaza principiile si invataturile bune ale parintilor, sau alege altele pe care le considera el!!!

Personal, cunosc cateva persoane care au copii gay, iar acei parinti sunt oameni normali, deci cum de au mostenit copii "gena" homosexualismului????
Am cunoscut in America un barbat gay, care ne spunea ca nu a fost gay pana la 30 de ani, dar a vrut sa vada cum este si ..."altfel" si apoi nu a mai reusit sa fie cum a fost inainte, desi isi dorea, dar probabil nu mai avea taria sau puterea sa se rupa din relatia respectiva. A fost infestat cu HIV, de catre unul din parteneri si cand l-am vazut acum doi ani, isi dorea cu disperare sa nu fi incercat sa fie "altfel", vroia sa traiasca si se lupta pentru asta. Din pacate peste cateva luni a murit! Avea 42 de ani!!

Sincer, imi este mila de acesti oameni!!

Kari

Mergi la inceput

Kariguld , partea cu SIDA e relativa , putea sa ia la fel de bine si de la o fatuca vesela .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Adina,de unde am scos-o ca lezbienele sunt barbatoase ?
din realitatea vecinelor de bloc.Sub mine,sta un cuplu de lezbiene.Tunse scurt,musculoase,se imbraca....barbateste.
Ok,nu-i corect sa generalizez,sunt si lezbiene..feminine.

Iar barbatii gay pe care i-am cunoscut(seful mei e gay,un profesor pe care l-am avut e gay,vecinul lui sora-mea e gay,) sunt asa de...firavi si sentimentali.Daca te uiti la defilarile gay-lor,nu prea vezi barbati...adevarati acolo.

Poate e doar o chestie de perceptie....la cati gay am cunoscut de-a lungul timpului,ii recunosc imediat.Au un mers...mai altfel dacat un barbat hetero.Si mimica e alta.

Dar ma bucur ca te-am amuzat,mai ales ca ai avut o zi proasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

xio, stia sigur ca a luat de la un partener, caci respectivul ia spus !

Kari

Mergi la inceput

Da , eu spuneam insa ca boala putea sa o ia si de la o femeie la fel de usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

ma surprinde intorsatura topicului,ma gindeam ca o sa se discute despre dreptul de a adopta ,dar vad ca ce este mai interesant este lucrul cel mai usor de inteles.

dumnezeu ,ne-a dat pe undeva o povata de a ne iubi aproapele ,asa cum este.
bininteles ca sustin ca nu este diavolesc, uitativa nu mai departe de acum un secol si juw2smatate ,cind doar pentru un vis 8cosmar) oamenii erau arsi pe rug drept intruchipare diavoleasca.
tot in trecut ,oamenii asociau eclipsele de soare ,luna cu forte malefice ,meteoritii,deasemenea.
ce facem cadem in aceasi greseala ,adunam toata lumea care nu este ca noi si o ardem pe rug??
cine poate sustine cu probe ca homosexualismul nu este defapt un alt pas al evolutiei umane??,bineinteles exista si ipoteza sa fie un pas spre degenerare.nimeni nu stie inca ,doar dumnezeu.
dar tot dumnezeu ne-a dat capacitatea de a accepta ,de atolera de a intelege ,de a descoperii.

monica mami de print

Mergi la inceput