Homeopatia
Raspunsuri - Pagina 8

matahut spune:
Witchie, eu am fost tratata de dna Chirila inca de mica, pe cand lucra la spitalul Colentina impreuna cu mama mea. Eu fiind alergica la antibiotice si alte alea am luat apropae numai homeopate pt toate virozele avute. Dupa ce nu a mai fiintat la Colentina am pierdut legatura. Apoi i-am regasit la Naturalia acum vreo 2, 3 ani. Am urmat si eu si sora mea cate un tratament impotriva unor stafilococi si a dat roade. De atunci iau mereu trusa de viroza de la ei. Cu ea m-am facut bine in ultimii ani cat am fost ba gravida, ba lauza, ba mama-"laptatoare". SI pe Ana tot cu homeopatele din trusa o fac bine. Chiar acum e la o cura de homeopate, fiindca mi-a venit vineri de la gradi cu un 37,7 si cu tuse. Eu sunt multumita de ele. Nu stiu cum e tratamentul pt dermatita...dar cred ca merita sa incerci. Doctorii Chirila sunt buni fiindca au in spate si multi ani de medicina alopata, deci nu sunt niste autodiacti.
Sheannamp, sursele mele...zic eu sigure, mi-au spus ca dna dr e mai buna decat dl...mai exact, ca ea e creierul
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Witchie spune:
Eu nu sper sa-i vindec dermatita cu homeopatia, mi s-a spus foarte clar ca pana nu tratez cauzele dermatitei pot sa uit de ea. Si am si uitat ca s-a cam curatat de cand cu regimul...
Sper sa-i intaresc sistemul imunitar si sa o feresc de alergii si de antibiotice. Am si eu trusa de viroze insa marturisesc ca n-am apelat la ea. Ultima data cand a dat semne de raceala, i-am dat oscilococcinum si am fost multumita, n-a mai racit.
Nu stiu care dintre cei doi doctori sunt mai buni, daca domnul sau doamna, e putin important acum. Pentru mine e important sa stau cat mai departe de Grigore Alexandrescu:)
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Un pui de somn si-un inger bun...

Ralumat spune:
quote:
Originally posted by Witchie
Pentru mine e important sa stau cat mai departe de Grigore Alexandrescu:)
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Un pui de somn si-un inger bun...
Subscriu. Si eu doresc acelasi lucru.
Mi-as dori ca acest subiect sa nu moara. Unele dintre noi suntem abia la inceput cu incercarile homeopatice, altele mai avansate.....eu azi am iar programare la homeopat, de data asta pentru mine. Peste o luna voi cauta subiectul si va voi spune despre rezultatele noastre.
Dar pana atunci.....intrebare: s-a intamplat ca la vreun vaccin sa le dati THUJA si totusi sa faca febra? Si in situatia asta, ce ati facut? Exista alt homeopat pentru scaderea febrei? O sa intreb azi la consultatie, dar sunt curioasa si de experimentele altor mamici. Eu i-am administrat THUJA la vaccinul de 4 luni. Si a dormit foarte frumos, nu a avut nici un efect advers. Azi il facem pe cel de 6 , care am inteles ca ar cam da reactii. Deci, daca face febra peste THUJA, ce pot face?
Raluca, mami de

luna a sasea

abriana spune:
Buna Raluca,
da am administrat Thuja in CH 9 inainte de fiecare vaccinare, si Hepar Sulfur dupa fiecare vaccinare, si nu am avut probleme.
Thuja este un remediu extraordinar, ale carui efecte trec dincolo de a limita o simpla febra, si pentru a limita cat mai multe ef secundare profunde ale vaccinarilor.
Iar daca bebele tau face febra, da exista o multitudine de remedii pt febra in functie de tipul ei, de reactiile bebelui, asa ca sfatuieste-te cu medicul tau ce si cum sa faci.
Sanatate maxima si sa treceti cu bine peste vaccinul de 6 luni.

anca_vlad spune:
eu stiu ca thuia este pt reactai de inrosire din jurul vaccinului, iar pt febra mai exista doua preparate, febstop, sau formula 1 de la plant extrakt, multa sanatate si daca ati apucat pe drumul acesta tineti-o tot asa ca rau nu face, am spus si mai spun important este sa tineti tratamentul exacta sa cum vi l-a recomandat medicul!
Noi cu ajutoirul tratam homeopat suntem sanatosi acum!

Nicoleta spune:
Noi pentru febra am primit PEF 1. Insa nu l-am folosit pana acum.
Azi am fost la homeopat (dna dr Brebenaru) si ne-a dat o schema de tratament pentru sinuzita, azi in pauza de masa asta fac, merg sa iau remedile, abia astept sa incep, simt ca asta e solutia,nu multiplele antibiotice si propuneri de operatii pentru polipi.... ale medicilor ORL, care cica din asta ar trai...
Mi-a dat si mie o schema, pentru o infectie de care nu mai scap...
Sper sa se rezolve repede.
Nicoleta

Nicoleta spune:
Am fost ieri sa cumpar remediile penrumine si pentru Stefan, m-au costat 170 ron. Si sunt o gramada.
Nicoleta

Ralumat spune:
Buna tuturor!Va multumesc de raspunsuri.
Vaccinul s-a amanat pentru maine. Ieri am intrebat homeopata si mi-a zis sa-i dau Thuja CH200 imediat dupa vaccin, iar in caz ca totusi face febra (ceea ce se indoieste), antitermicele nu interactioneaza cu remediile homeopate, asa ca pentru febra de vaccin pot sa-i dau linistita Efferalgan (dar numai daca face, nu preventiv). Stiti de asa ceva? Vi se pare ok?
In alta ordine de idei, am primit si eu ieri un remediu. A costat 4,7 RON. Astept cu nerabdare sa treaca luna, sa vad rezultatele.
Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Muuh spune:
SI eu i-am dat remedii homeopate si antitermice in acelasi timp cand era racit si a fost ok. Doctorita mea a zis ca paracetamol, ibuprofen nu interactioneaza cu remediile.
Miruna + Alexei (13.07.2006)

Gandacel spune:
Nu stiu daca asta este locul unde as putea sa pun intrebarea asta, dar caut o doctorita buna, homeopata, bineinteles, al carei nume l-am uitat... Nu am mai fost demult de tot la cabinet, iar ieri cand m-am dus acolo sa o salut si sa-i zic problema mea.. nu mai era cabinetul! Iar eu imi amintesc doar prenumele d-nei doctor. Care este ALICE. Cunoaste vreuna dintre voi o doctorita homeopata buna cu numele asta?
P.S Caut acul in carul cu fan, dar imi incerc si eu norocul, ce sa fac?