Homeopatia

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Da, Alice Stefu. E la Similimum, lunea, miercurea si joia.

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Si eu am ramas gravida tot in urma tratamentului homeopat, iar cu bebita tot pe homeopatie merg. La simple raceli i-am dat osciloccocinum si parragrippe. A raspuns ok. Va pot recomanda si eu o doctorita homeopat foarte buna, in special, pt cele care stati in Militari, se numeste Luminita Ivanuta. Eu cu dansa am colaborat, e un foarte bun homeopat.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Acum vin eu cu o intrebare... Micuta mea de 8 luni a luat de la sora-sa o viroza uratica, cu tuse si putina febra (37,5-37,8). Anei i-a trecut imediat dupa ce am recurs la trusa homeopata pt raceala de la Naturalia, dar Marucai nu ii pot da fiindca nu are inca un an iar pe medicamentele astea scrie ca nu pot fi date decat de la un an... O ustura nasucul, plange cand ii scot mucisorii, tuseste, iar plange, probabil o doare si in gat V-ati confruntat cu asa ceva la bebe de 8 luni? Ati rezolvat cumva prin homeopate? Ea e deja in a treia zi de raceala, nu stiu daca oscciloccocinum mai are efect.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

cucuoancea da eu. I-am dat Coryzalia pentru muci de 3 ori pe zi. Paragrippe tot de 3 ori si Osciloccoccinum. Am scazut doza pe masura ce se simtea mai bine. Coryzalia si Paragrippe sunt de la Boiron din acelea universale (asa le zic eu celor care nu se dau personalizat ci contin mai multe) pe langa asta i-am mai dat si doua remedii dar nu mai stiu cum se numesc si nu am fisa la indemana. Oricum consulta-te si cu doctorita ta inainte de a-i da ceva din ce am enumerat eu. Sanatate multa la fete!!!

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by Muuh

cucuoancea da eu. I-am dat Coryzalia pentru muci de 3 ori pe zi. Paragrippe tot de 3 ori si Osciloccoccinum. Am scazut doza pe masura ce se simtea mai bine. Coryzalia si Paragrippe sunt de la Boiron din acelea universale (asa le zic eu celor care nu se dau personalizat ci contin mai multe) pe langa asta i-am mai dat si doua remedii dar nu mai stiu cum se numesc si nu am fisa la indemana. Oricum consulta-te si cu doctorita ta inainte de a-i da ceva din ce am enumerat eu. Sanatate multa la fete!!!

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Saru mana. Dr mea, pediatra, e din pacate pt mine si din fericire pt ea in strainatate. Si oricum stiu parerea ei: lasa copilul in pace, pune-o la san si da-i antipiretice daca are temperatura mare, las-o sa lupte cu virusii, asa isi creeaza anticorpi. SI in mare sunt de acord cu ea. Ma gadeam doar sa ii imblanzesc un pic tusea cu ceva natural. Homeopata e oarecum inabordabila...fiindca e in Voluntari si pt o simpla raceala nu bat drumul cu copilul bolnav 3 ore prin Bucuresti in canicula

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Da, Alice Stefu. E la Similimum, lunea, miercurea si joia.

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Gio, ati scapat de singulair cu tratament homeopat? Ce diagnostic avea copilul? Si noi avem de luat singulari timp de 6 luni, dupa ce ne-am intors cu muci de la salina si d-nele dr la care am fost spun ca fetita mea a facut bronsita astmatiforma; am fost la homeopat - dr. Chirila- avem tot felul de bilute, siropuri, ceai ca tratament, dar inca nu am curaj sa i le dau... Poate nu am inca destula incredere, nu stiu... Tot aud ca tratamentele homeopate sunt foarte buna pentru copii, dar mi se par atat de multe bobite de luat, incat mi-e frica sa nu-i fac mai rau...

Mergi la inceput

Si inca ceva: cum se administreaza corect tratamentul homeopat? ore fixe? nu trebuie sa atingem produsele? se ating doar cu ligurite/cani din plastic? trebuie sa fie tinute sub limba? fetita mea are 3 ani si iubeste ceaiul, as putea sa i le pun in putin ceai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Monaraus, si baiatul meu a scapat de Singulair-ul prescris, cu ajutorul remediilor de la dna dr. Chirila. A inceput la 2 ani... acum are 5.5 ani si e bine mersi. Si mie mi s-au parut multe, greu de administrat... dar mai rau de cat ii fusese nu putea fi.
Respecta si sugestiile referitoare la alimentatie, si da-i remediile cu incredere ca o sa-i fie bine!

Nu trebuie administrate la ore fixe, incearca sa respecti ordinea macar, sa i le dai cu minim 15 min inainte de mese, sa nu le atingi cu mainile/metal, sa nu-i dai alimente mentolate, sa nu fol. pasta dinti mentolata (homeopata doar).

Multa sanatate!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Multumesc mult, Erica. Imi iau inima in dinti si de maine incep sa i le administrez. Usor usor respectam/ne obisnuim cu indicatiile de alimentatie si sper sa fie bine. Multa sanatate!

Mergi la inceput