Rugati-va pentru DIANA

Raspunsuri - Pagina 83

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Am vizitat fetele ieri. Am gasit o mamica (Laura) mai odihnita si mai tare, insa Diana avea febra, era obosita si putin mai palida. Nu mi-a mai zimbit, insa mi-a zis Hi cind am intrat and Bye cind am plecat. Avusese o zi plina mititica si era tare obosita, drept pentru care a adormit indata ce au terminat asistentele medicale cu toaleta. Ieri Diana l-a vazut pe taticul ei si a fost tare fericita, mi-a povestit Laura. A facut glume cu el si i-a zimbit tot timpul. Andrei a reusit sa vina la spital si sunt sigura ca i-a facut tare bine sa-si vada fetele.
Mi-a aratat Laura pozele facute in vacanta chiar inainte de accident. Fetele, nu va pot spune ce-am simtit, nu am cuvinte sa exprim durerea si minia pe care le-am simtit vazind pozele. Gogoluta mica era tot timpul fotografiata cind alerga ori se catara pe ceva, si tot timpul ridea. Oh Doamne ce ris frumos are! Iti vine sa o maninci. Si apoi pozele de dupa... Of, nu pot sa povestec, ma iertati, nu sunt in stare.

I-am transmis Laurei si Dianei urarile vostre, gindurile voastre bune si rugaciunile continuue, pentru care va este atit de recunoscatoare si va multumeste din suflet in numele intregii familii. I-am vorbit deasemenea despre sfaturile voastre legate de asigurare, spital, anunturi in ziare si la biserica. Pentru moment, avocatul se va ocupa de tot ce inseamna asigurare, accident, masina. El, m-a asigurat Laura, este in masura sa aprecieze cum si in ce fel se poate face tot ce este omeneste posibil pentru a avea tot ajutorul si assistenta de care Diana, Laura si Andrei au nevoie. De mai bine de 20 ani se ocupa de astfel de probleme si din cite spunea Laura, este un om sufletist care se implica sincer. Bineinteles ca ideile si sfaturile tuturor ajuta enorm; unde-s mai multi puterea creste.

I-am cerut Laurei acordul sa pun un anunt la biserica din New Westminster (unde merg eu si Dana) si sa vorbesc deasemenea cu parintele Lapuste. Laura a fost de acord si a ramas sa-l sune sotul meu pe parinte azi si sa vorbesca cu el. Laura ar dori ca parintele sa vina la spital la Diana si sa-i citeasca o rugaciune. Mi s-a parut o idee foarte buna. Chiar ma gindisem la asta, insa nu am avut curajul sa o intreb, dar i-am multumit lui Dumnezeu in gind cind idea a pornit de la ea. Am incredere in parintele Lapuste, este un om deosebit si cu un suflet de aur. Tot el s-a rugat si pentru Stefanel (a lui Dana) cind era bolnav. O sa va tin la curent.

Ultimele doua nopti Laura le-a dormit acasa. Mi-a spus ca a mincat ceea ce i-am dus si mi-a promis ca o sa aiba grija de ea pentru a putea avea grija de Diana. Este constienta ca trebuie sa se ingrijeasca pentru a avea grija de gogosica mica chiar daca uneori nici nu se poate atinge de mincare.
Diana a avut somnul mai linistit pentru ca i-au dat ceva sedative. Temperatura fluctueaza, cind mai mare cum era ieri cind am ajuns 39.2C, cind mai mica 38.2C la o ora dupa ce am ajuns. Doctorii spun ca este din cauza accidentului, semnalele pe care de obicei creierul le transmite corpului sunt intrerupte si in felul acesta temperatura nu mai este echilibrata. Sper ca am inteles bine explicatiile date de Laura dar daca sunt pe-alaturi va rog sa ma iertati.

In seara asta daca am inteles bine Sofie va merge la fete, simbata merge Anca, duminica voi merge din nou eu si poate si Sofie.

Am facut un anunt pe care il voi posta duminica la biserica si va vom tine la curent cu derularea tuturor lucrurilor.
In numele Laurei va multumesc din suflet pentru tot ce faceti si va rog in continuarea sa va rugati fierbinte pentru Diana.

Va pup,
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cosmina si eu vreau sa trimit ii strangi tu?daca ai nevoie de ajutor sunt aici..


Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...




"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Of, LiaMaria, cat m-ai intristat, speram sa fie vesti bune... Ma doare sufletul de cat trebuie sa indure fetita asta dulce impreuna cu familia ei...

Sper din tot sufletul ca in curand sa auzim doar de bine.
Multa putere micutei Diana sa lupte si sa se faca bine si familia ei sa-si recapete viata frumoasa pe care o avea!
Laura, sunt cu sufletul alaturi de tine! Ne rugam pentru voi in fiecare zi!

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
----------------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana(11 decembrie 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Buna Lia,

Ii scrisesem si Ancai, eu tare as vrea si eu sa ajung la Laura, dar nu stiu exact cand reusesc.
Si din pacate eu nu pot ajunge periodic, caci lucrez in downtown si stau in Surrey, unde este si gradinita baiatului, asa ca imi este imposibil sa ajung in timpul saptamanii.
De duminica a sosit si sora mea in vizita la noi, si trebuie sa ne ocupam si de ea. Din pacate timpul meu este tare limitat si mi-as dori si eu sa va ajut, dar nu pot promite un orar prompt, de aceea nu vreau sa incurc mai mult decat sa ajut.
As vrea sa merg si eu cu ceva mancare, si de obicei gatesc duminica.
Ai putea sa imi spui te rog, cam la ce ora e bine de ajuns la ele, caci nu vreau sa deranjez si as vrea sa o gasesc pe Laura acolo. Si daca ai putea sa imi dai o sugestie ce as putea sa-I duc Dianei.
Iti multumesc tare mult si mii de scuze ca momentan nu ma pot implica mai mult.

Numai bine,
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Buna Dana,

Nu este nici o problema, nu te necaji. Oricind vrei sa mergi iti garantez ca o sa fi binevenita. Parearea mea este ca e mai bine sa mergi mai spre seara, dupa ora 7 ar fi cel mai bine. In timpul zilei mult personal medical este in jurul micutei, iar Laura mai merge pe unde are de rezolvat probleme.
De mincare poti sa duci ce vrei tu insa gindeste-te ca Laura nu are unde sa incalzeasca in timpul zilei. Numai cind merge acasa seara.
Pentru Diana.. of Doamne. Ei ii plac foarte mult baloanele, desenele animate, animalute din plus, mai ales sa fie albastre. Are multe la ea pe patut, dar cred ca se bucura cind le vede.
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Sorry, am vrut sa trimit mesaj:)

Numai bine tuturor.
P.s.: Saje, o sa trimit pe e-mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Lia, am citit ce ai scris in legatura cu temperatura Dianei.Asaeste cum spun medicii, am trecut si noi prin aceleasi probleme.TERMOREGLAREA organismului nu mai functioneaza normal, se echilibreaza in timp.Va fi bine!dar e foarte greu pentru micuta Diana!!!Este o fetita puternica si va fi bine!!!Ma rog mereu!DOAMENE AJUTA! Sunteti extra fetelor!

PENTRU DIANA!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Doina, multumim pentru informatii , chiar eram cam ingrijorata cu temperatura Dianei cand am vazut ce-a scris Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Am rugat-o pe conchita sa ma ajute sa deschid un subiect la Umanitare, si acolo voi pune pe prima pagina lista cu cine primeste ce.. cine a trimis si sumele.. sper ca sa rezolvam asta week-endul asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Anca- nu te mai stresa cu lista, nu stiu dc conteaza numele noastre sau sumele, ci sa se foloseasca laura si familia ei de aceste mici ajutoare. Oricum multumim din suflet pt eforturi tuturor celor din vancouver ca si celor ce cunosc detalii despre asigurari si fazele de recuperare ale Dianei.Si celor ce ajuat cu rugaciuni, bani si pachete.
Doamne ajuta sa fie totul bine pt DIANA, sa se recupereze si sa beneficieze de tot ce e mai bun si cat mai repede.

Denisa 36 si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput