Rugati-va pentru DIANA

Raspunsuri - Pagina 82

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Brenda, sunt si eu de acord cu tine. Nu poate sa mearga la posta mereu sa stea la cozi si sa astepte coletele. In contul ei eu zic ca e ok, ii intra direct si ia cand are nevoie, dar cu coletele la posta e mai greu.

Fetele care ati mai vorbit cu ele, ati fost la spital care mai e starea Dianei? Ce mai spun medicii, care e urmatorul pas pe care trebuie sa il faca, ? Ce asteapta in legatura cu Diana?

Citesc in fiecare zi si astept cu sufletul al gura vestile. Sper din toata inima sa fie bine!

Sa facem ceva pentru Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Va rog mult sa imi trimiteti si mie o adresa de paypal pe PM sa pun niste banuti.Nu pot sa urmaresc aici si de aceea nu stiu pe ce pagina e adresa.VA multumesc mult!!

Sanatate multa la toata lumea!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ma tot gindeam la ziarele romanesti din Canada, cite anume sunt? Care e cel mai citit? Pt ca am putea da un email la redactie sa informam despre aceasta teribila drama. Si ei ar putea face un articol pe tema asta. Cazul Laurei nu poate fi doar un un simplu anunt la rubrica de umanitare si nici tratat ca un mic accident. E vorba de o familie de romani din Canada, in urma acestui accident viata lor e total data peste cap. In primul rind Diana e un caz cu totul si cu totul special, e pur si simplu nedrept ca o copila asa mica sa treaca prin asa ceva, cind toti copii de virsta ei alerga prin parc, apoi si sotul Laurei va avea nevoie de scaun cu rotile. Ramine doar Laura si ea aflata intre joburi.. Trebuie sa schimbe apt, masina, trebuie sa inceapa o altfel de viata.In urma unui articol bine facut, cazul familiei lor e cunoscut si cei care vor dori sa ajute o vor face si fara sa li se ceara asta. Si ma gindesc la mai multe feluri de ajutor, poate unul va sti de o masina gen caravan la un pret bun, poate altcineva va sti de un apt la parter intr-o zona buna si la un pret bun.Si idei mai sunt.Am sa o sun azi pe Alyssa, sa-i spun de Laura. Stiu ca si ea are cunostinte si se poate baza omul pe ea in astfel de situatii.La fel si in cazul acelor forumuri. Nu ma gindesc sa facem din cazul acestei familii, un caz tipic umanitare. Lumea e suprasaturata poate de astfel de anunturi. Ci doar de informare. Tipul de ajutor de care Laura are nevoie e unul diferit. Daca Feriguita m-ar ajuta, as putea face un astfel de anunt, scurt si concis.La ce spital e Diana internata?Intrebati-o daca ar fi de acord cu o astfel de abordare a problemei.Si bineinteles ea are nevoie de ajutor pe termen lung, trebuie informata f bine si aici fetele din Canada sunt de mare ajutor! Noi acum o ajutam mai mult moral, sa stie ca suntem linga ea, sa stie ca nu este singura. Plus ca acum la inceput are nevoie de bani. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Grupul fetelor din Europa s-a facut de 23 cu JMA, Sibylle, zuzi.simona. Am mai primit astazi de la Copiloi si JMA. Am strins suma de 98.Si mai astept europence, daca vor sa trimita-n plic, banca ori pay pal.Cu toate ca mai bine ar fi ca sumele prin pay pal sa fie trimise direct in Canada. Oricum ar fi e egal, banii ajung la Laura si asta e important.Blak panterro, eu am sa-ti trimit adresa mea de pay pal, daca vrei trimiti la mine ori la cealata adresa de pay pal al fetei din canada.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofronica spune:

Buna fetelor,
Daca Laura va fi de acord sa publicam povestea, eu pot trimite la romanii din Kitchener prin asociatia romanilor din zona(ARTA).
Cat despre cecuri si pachete, si eu cred ca ar trebui cineva sa le stranga pentru ca desi pare f simplu sa depui un cec la banca pentru Laura nu va fi o operatiune simpla, cand ai 50 de cecuri nu mai dureaza 1 minut sa le depui si ea are timpul impartit pe secunde acum.
Ferigutza si mQQm este asa cum ati spus si voi, este f important sa ai un avocat bun si un social worker la fel de bun. Baiatul nostru a avut un accident - a fost lovit pe trecerea de pietoni - acum 4 ani si daca nu ne spunea cineva sa contactam un avocat n-o faceam ptr ca am fost fericiti ca a scapat fara prea mari probleme. Dar dupa ce ne=am revenit din soc si a inceput sa ne sune firma de asigurari am contactat totusi un avocat si toate tratamentele au fost platite, i-au fost facut f multe evaluari, a fost trimis la chiropractor, psiholog...etc.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Cosmina,daca vrei sa strangi tu banii,pune subiect la umanitare te rog,ca sa-l vada toata lumea si sa stie cui sa-i trimita,ca aici se pierde initiativa ta printre postari!
Si o sa vreau si eu adresa ta sau poate ne vedem sa-ti dau banutii!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ferigutza spune:

Vikinga,

Ajut cu mare placere, spune-mi in detaliu ce ai in minte. Putem corespondata pe private ca sa facem un draft.

AncaMaria, LiaMaria, in general fetele care aveti legatura directa cu Laura, probabil vom avea nevoie de ceva informatii mai exacte, credeti ca ne puteti ajuta? Bineneteles cu acordul Laurei.

Idee buna cu organizarea cecurilor, pachetelor etc. pe continenete sau tari. Kudos fetelor care isi asuma aceasta sarcina!

Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Feriguta in eventualitatea ca Laura e de acrod cu un articol intr-unul din ziarele romanesti de acolo ori pe net la romanii din canada, aveam mare nevoie de tine pt ca mi-e teama sa nu ma ametesc intre termenii medicali. Ceva de genul ..diana in urma accidentului sufera de...aici stii tu sa scrii exact in termeni medicali si apoi ce presupune asta pe intelesul oamenilor, ce presupune, cum tre sa fie dotate ulterior apt si masina lor, toate nevoile lor. In fine, inteleg ca un diagnostic exact e scris numai de medicul ei, dar macar asa informativ. Daca ziarul respectiv va dori sa scrie un articol, poate merge la spital si ar putea sa se documenteze mai in amanunt.Am primit azi de la Maria 74 si Camelia, am strins suma de 128.Grupul nostru a fetelor din Europa s-a mai marit intre timp, suntem acum 27 cu Papadie, Lilanda, Tumpi si Soni.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Fetelor, va rog sa-mi dati si mie adresa de email a Laurei. As vrea sa ii trimit un email money transfer (cont to cont), e mai simplu si pt mine si pt ea, nu are decat sa-si bage banii in cont.

Din cate stiu eu cu accidentele chiar daca e vina lor asigurarea tot trebuie sa plateasca. Depinde foarte mult ce fel de asigurare au avut, trebuie sa citeasca polita bine.

Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ferigutza spune:

Vikinga,

S-a facut, conteaza pe mine. Si intr-adevar sugestia ta e f. buna de a axa continutul anuntului pe impactul pe care diagnosticul Dianei il are asupra felului in care ea va functiona zi de zi: cum arata o zi normala cand functionezi un pic diferit, ce fel de mecanisme de compensare trebuie folosite si impactul lor in viata familiei(usurinta de folosire, timp alocat, unde sunt stocate echipamentele, modificari pt. casa si mijloace de transport, tehnologie de asistenta pt uzul computerului..etc)


delia

Mergi la inceput