Rugati-va pentru DIANA

Raspunsuri - Pagina 63

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Conchita, Andrei sa zis a telefonul de acolo face citeodata figuri. Si eu am sunat acum, dar nu raspunde nimeni. Oricum, daca atunci cind ma intorc de la gradinita nu gasesc nici un mesaj despre ele, il mai sun inca o data pe Andrei, asa a ramas, ca si el astepta sa-l sune Laura si ma gindesc ca sigur il va suna ca sa il linisteasca.
MyMirela, pe mine nu ma mira descrierea fetelor, pentru ca asa mi le si imaginam: Laura tare si Diana frumoasa! Andrei mi-a spus ultima data cind am vorbit cu el ca Diana arata mult mai bine in realitate decit si-ar putea imagina cineva stiind situatia in care este.
Lara, prinsa de evenimente, am uitat sa-ti multumesc pentru site-ul facut Dianei. Foarte frumos! Si cu ocazia vizionarii lui, am vazut-o si pe fetita ta, care e o frumusete de copil!

CORNELIA www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">13+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Multumim mult pentru vesti MyMirela.

Doamne bunule ajuta fetele sa ajunga cu bine acasa si fa o minune asa cum numai tu sti sa faci si ajut-o pe micuta Diana Maria sa se faca bine! Asculta rugile noastre fierbinti si da-i putere puiutului scump sa invinga toate obstacolele si sa fie din nou sanatoasa.

Doamne ajuta!

Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Acum am reusit sa intru!
Doamne ajuta-i Dienutei sa se faca bine!


Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Fetelor stiu ca asteptarea e apasatoare, dar trebuie sa avem rabdare.
Probabil ca au plecat mai tarziu decat se asteptau si odata ajunse aici medicii vor pune multe intrebari si se vor face multe teste --asta in primele ore, si probabil ca Laura va trebui sa stea acolo si va dura un pic pana va reusi sa sune.
Eu am vorbit cu ea azi dimineata pe la 8 :15 si nu stia exact cand pleaca, dar mi-a spus ca indata ce apuca sa dea un telefon ma suna ca sa va apun cum au ajuns.
Hai sa ne rugam sa ajunga cu bine si sa fie ele bine si sunt sigura ca o sa auzim si noi cum au calatorit.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Nici o veste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Drum bun! Sanatate multa frumoasa Diana, si putere Laura! Ma rog din tot sufletul sa fie bine, suntem cu totii alaturi de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

fetele, tocmai m-a sunat Laura. Nu au plecat inca .Cei din Vancouver le asteapta, cei de acolo sunt gata sa le lase, dar transportul e incurcatura. Oricum, Laura zice ca a semnat ceva hartii si ea crede ca sunt pe puctul de a pleca in seara asat.

Stati sa va spun veste::
Azi i-au scos Dianei niste fire care le avea la mana--la deget si Laura ii tinea manuta fetei si asistenta ii scotea firele , iar Diana si-a tras manuta. Adica nu a fost o miscare involuntara, un spasm muscular sau mai stiu eu ce. Diana si-a- tras mana de 3 ori. A vazut si asistenta si nu-i venea sa creaada. Laura imi spunea sa nu-mi inchipui ca si-a ttras mana mult ci un pic, dar nu au fost nici milimetri. Dar a fost. Doamne Doamne ne asculta rugaciunile si stiu eu ca Diana va invinge.


Cand ajung in Vancouver ma suna. I-am spus Laurei sa sune si daca e 12 noaptea.

Tre sa plec acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Ne rugam si noi pt draga DIANA si mama ei LAURA...putere multa sa va dea Dumnezeu sa treceti peste tot si sa va vedeti fetita sanatoasa si jucausa ca si inainte!...sanatate si recuperare rapida taticului!

Fetelor,oare or fi ajuns la Vancuver?..nimeni nu mai stie nimic?








Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Fetele din Vancouver, am nevoie pentru acuma seara sau miine dimineata cel tirziu de o adresa a uneia dintre voi, a sosit la mine acuma dupa amiaza un pachet pentru Laura&Diana si vreau sa il trimit mai departe...M-as duce miine sa il si pun la posta.
Scrieti-mi pe PM care citit aici in timp util, va rog frumos.


Editez sa adaug: acuma e ora 9,15 p.m. si probabil ca doar acum o sa porneasca la drum fetele, am vorbit cu Laura pe la 7,40 si zicea ca asteapta de dimineata asta,cu toate bagajele facute, dar ca, din cauza ca sint prea multe de pregatit sau prea multi oameni implicati, au "intins-o" toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Eu cred ca toate miscarile astea ale Dianei, fie ele si foarte mici, nu sunt deloc involuntare. Cred ca Dumnezeu continua sa ne asculte rugaciunile! Asteptam vesti cum ca fetele au ajuns cu bine in Vancouver.

Mergi la inceput