Rugati-va pentru DIANA

Raspunsuri - Pagina 42

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetele, i-am dat nr de telefon si Ferigutzei. Se pare ca ea are informatii primordiale pt Laura si implicit Diana, s-o invete pe Laura ce trebuie sa faca in momente nefericite ca cel de azi (sa dea Dumnezeu sa nu se mai repete!).

Asa ca sper ca Nelia sa nu se supere daca Ferigutza va suna diseara in locul ei. Nelia, iti cedez locul meu pt maine seara, daca vrei neaparat sa vorbesti curand cu Laura.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am sunat-o pe Laura cind am ajuns acasa, adica 7.30 la mine (pur si simplu am uitat de diferenta de fus orar), nu am vorbit mult pentru ca ii citea Dianei in asteptarea celor care o pregatesc pentru operatie. Am lasat-o sa-i citeasca in continuare si i-am spus ca o voi suna pe la 11 la mine (8 la ele), daca poate vorbi bine, daca nu vor afla fetele miine dimineata cum a decurs. Si daca tot m-am pus pe sunat, mi-am luat inima in dinti si l-am sunat pe Andrei! Imi tremura si vocea, uitasem si sa vorbesc (si engleza si romaneste), pur si simplu nu stiam cum sa incep conversatia... Dar si Andrei este la fel de comunicativ, tare si optimist ca Laura, discutia a venit de la sine. Mi-a spus ca l-au mutat la un alt spital, datorita acelui minunat medic de familie pe care il au (si profesional si uman), e bine, vede in fiecare zi mici progrese, desi mai are de muncit mult pina se va pune pe picoare. Astazi a folosit un scaun cu rotile, pe care il manevreaza destul de greu, dar era optimist si sigur ca totul va fi bine. Ama mai vorbit cite ceva, dar acum trebuie sa-mi culc maimuticele si daca vorbesc si cu Laura, revin cu un alt mesaj si atunci va mai spun si ce am mai discutat cu Andrei.

I-am intrebat pe amindoi daca au nevoie de ceva, am pronuntat chiar cuvintul bani, dar amindoi mi-au spus - sincer - ca, deocamdata, nu vor decit sa ne gindim si sa ne rugam pentru ei.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Acum am citit ca voia Ferigutza sa o sune... pentru ca la mine era calculatorul ocupat, eu am sunat-o direct, fara sa mai intru aici. Oricum, eu am vorbit cu Laura doar 5 minute.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Hipotensiune reactiva fac toti pacientii imobilizati la pat timp indelungat. Cu atit mai mult un pacient care nu se misaca pentru ca... nu are tonus muscular. Dar de facut fac toti dupa imobilizare indelungata. De aceea se incepe cu ridicari treptate, timp putin si nu direct in pozitie sezinda. Presupun ca cei de la spital au facut totul ca la carte, dar se mai intimpla si astfel de incidente, pentru ca pacientii nu sint cu totii... ca la carte.

Despre celalalt fenomen pe care l-a descris Feriguta, cred ca este vorba de o reactie vagala, nu? Intreb pentru ca recunosc ca am cam inceput sa uit termenii in engleza, de cind unica mea ocupatie (pe linga un servici in afara domeniului oricum) este cresterea bebelinei si a big brother-ului ei.

Ne rugam tot timpul pentru Dienuta si da Doamne numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ferigutza spune:

Am vorbit cu Laura in seara asta. Procedura Dianei a fost amanata pe maine din cauza de scheduling.

Nici nu stiu ce sa va spun...Am si uitat sa o intreb pe Laura ce imi da voie sa scriu aici si cat e de confortabila cu mine postand discutia mea cu ea. O sa scriu lucruri mai generale pana discut amanuntele astea cu ea.

Diana pare sa fie stabila, are un C1-C2 spinal cord injury, nu se stie daca complete or incomplete. In faza acuta, interventia se focuseaza pe aliniere osoasa si imobilizare...realizata de un aparat care se numeste halo brace. (Scuze pt amestecul de romana-engleza, eu am facut scoala aici si nu stiu termenii romanesti). Precum s-a spus si in alte postari, Diane este pe respiratie artificiala. Este f. important sa nu dezvolte o pneumonie, lucru care ar inrautati f tare situatia ei.

Laura o sa aiba multe de invatat in ceea ce priveste ingrijirea Dianei, dar asta un pic mai incolo. Deocamdata abia asteapta sa mearga intr-un spital in Canada.

Am pus nivelul de leziune al coloanei pt cei care sunteti curiosi de pronoza, dati un google dupa SCI C1-C2.

Cam atat. Sper sa se tina tare micutza si si Laura. Doamne ajuta.

Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

RUGACIUNE PENTRU INSANATOSIREA UNUI BOLNAV

Sfinte Antoane, cat timp traiai aici pe pamint,ai avut mila de toti bolnavii si de multe ori, cand nu mai era nici o nadejde, tu- prin rugaciunea ta,- i-ai vindecat. Drept aceea ca o rasplata a milostivirii tale de odinioara, Cel Atotputernic te-a inzestrat acum cu darul de a savirsi nenumarate minuni spre tamaduirea bolnavilor de orice fel, ce ti se incredinteaza. Priveste deci cu indurare spre DIANA si ANDREI care sunt bolnavi.Fie-ti mila de suferintele lor si alina-le durerea; mangaie-le sufletele si reda-le deplina sanatate.
Tu le poti dobindi acest har si de aceea nu voiu inceta de a ti-l cere cu incredere neclintita.

Roaga-te pentru noi , sfinte Antoane. Casa ne invrednicim de fagaduintele lui Cristos. Doamne, Te Rugam ca sa mijloceasca pentru noi sfantul Anton, pe care l-ai inzestrat cu atitea virtuti si minuni.
Doamne Dumnezeule Atotputernic, Tu care esti mantuirea vecinica a credinciosilor, asculta-ne pe noi care imploram mila TA in favoarea slugilor Tale bolnave, ca, redobindindu-si sanatatea sa-Ti dea Tie lauda si multumire, prin Cristos Domnul nostru. Amin.


Sfinte Antoane, mare iubitor de oameni, nimeni dintre toti acei, care in amaraciunile lor au alergat cu incredere la tine, n-a ramas dezamagit in nadejdea lui. Revarsa mangaiere si liniste in inima aceluia care se sbate pe patul suferintii. Alina-i durerile si cere-i de la Dumnezeu sanattaea dorita. Noi nu ne indoim, ca poti sa dobandesti , chiar si o minune - daca aceasta este vointa lui Dumnezeu si spre binele sufletesc al acelui suferind- si te imploram avand toata increderea in bunatatea si si puterea ta.

RUGACIUNE PENTRU O FAVOARE SPECIALA

Te salut din toata inima , sfinte Antoane; tu esti mijlocitorul ales al harului dumnezeiesc. Isus este cu tine, tu esti preamarit drept cel mai smerit fiu al Parintelui Serafic, sfantul Francisc.
Adu-ti aminte, facatorule de minuni, ca nu ai intirziat niciodata sa ajuti si sa mangii pe acei, care te-au invocat in nevoile lor. Insufletita de o mare incredere si de siguranta, ca nu ma rog in zadar, alerg la tine, care,-inzestrat cu atitea haruri,- esti cel mai bun prieten al Pruncului Isus.
Sfinte Antoane, Sfantul minunilor, Sfinte ocrotitor, eu am nevoie de favoarea aceasta....micuta Diana sa se insanatoseasca deplin.

Mangaie-ma deci in nevoia de acum si da-mi sprijinul, pe care-l astept cu toata increderea de la tine; in schimb iti fagaduiesc a da pentru painea saracilor tai lei...
Binecuvinteaza-ma , in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.Laura,mamica curajoasa si puternica sa stii ca ai alaturi multe alte mamici si ca esti un exemplu de tarie.
Andrei,tatic incercat de atitea greutati, sa te faci bine repede , fetita ta si mamica ei au nevoie de tine alaturi.

iar tu Diana , inger mic ocrotit de Dumnezeu, sa lupti in continuare.Atitea rugaciuni s-au ridicat la cer in zilele astea, nu se poate sa nu ne asculte Dumnezeu.

Fetelor care tine-ti legatura , va multumim, chiar si voi sunteti de admirat.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ferigutza, deci nu o mai sun in seara asta, daca ai vorbit si tu si operatia nu a fost facuta. Ca telefonul e la sot in camera si chiar ma gindeam daca sa ma duc sa-l iau sau nu... maimuta mica doarme cu el si daca se trezeste, adio tema de preparat pentru miine. Am cautat pe net dupa ce ne-ai indicat tu, dar din pacate nu prea inteleg mare lucru din ce am citit, pentru ca sint prea multi termeni necunoscuti pentru mine. Dar imi pare bine ca ne-ai lamurit ce are si care e pericolul... exact acest lucru il intrebasem pe Andrei in seara asta, ca pe Laura nu am avut curaj sa o intreb direct: care e pericolul numarul 1 dupa ce devine sigur stabila? Si mi-a spus ca diverse infectii, care ar inrautati situatia. Si m-am gindit cu groaza ca e in spital si poate lua de la oricine ceva sau ca urmeaza sa fie transportata, schimba aerul, mediul... Of, Doamne, nu ma mai gindesc, dar oricit de optimista si increzatoare sint in fortele si destinul micutei Dianei, pericolele sint inca foarte mari pentru un trupusor atit de mic si de plapind.

Asa ca astept cu nerabdare sa ne mai descrii si noua situatia din punct de vedere medical, dar dupa ce o intrebi pe Laura, ca aici te inteleg, si eu dupa ce am vorbit cu ea si mi-a descris cum s-a intimplat accidentul si primele momente de dupa, pentru ca am uitat sa o intreb daca pot sa povestesc mai departe, am tacut cu gindul ca o intreb la urmatorul telefon... dar intre timp a postat Conchita si nu a mai fost nevoie. Dar daca Laura nu are nimic impotriva, pe mine m-ar ajuta sa avem si raul pus in fata, adica si care sint sperantele legate de ceea ce se poate face in viitor pentru Diana, dar si pericolele imediate care o pindesc. Pentru ca fiind toate in cunostinta de cauza, ne putem interesa, informa despre ce se poate face pentru a le preveni, mai ales persoanele care lucreaza in domeniul medical. Si, de asemenea, sa ne putem ruga si trimite ginduri bune si pozitive pentru pasi micuti, nu pentru cel final si mare, sa se faca bine. Acum trebuie sa ne rugam sa treaca cu bine peste episoade ca cel de astazi, sa nu se prinda de ea vreun microb, sa nu faca pneumonie, sa primeasca bine alimentele de cind va incepe sa manince. Asa a zis si Laura, ca se roaga, si ea si mama si sora ei, pentru lucruri micute, din aproape in aproape.

Of, Doamne, nu ma pot impiedica sa nu pling, asa mi se pare de nedrept, tot incerc sa gasesc o explicatie, un motiv pentru care unui copilas atit de micut i-a fost dat sa sufere atit, dar nu reusesc... Nici nu vreau sa minii pe cineva, probabil ca un motiv universal exista, chiar daca mie, noua ne este greu sa-l intelegem.

Diana, pui mic, ne gindim la tine si ne rugam din tot sufletul, mai ales din cel al fetitei mele de 6 ani, ca a inteles foarte bine suferinta ta, sa fii rezistenta, sa se tina deoparte de tine orice lucru care poate sa-ti mai faca rau de acum incolo.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sun maine dimineata!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Podeanu - multzumesc frumos pt rugaciunile catre Sf Anton . Am sa le citesc zilnic pt Diana si familia ei. Doamne Dumnezeule da-i putere Dianei sa lupte in continuare si sa se faca bine.
Multumesc tuturor fetelor care ne dau vesti in continuare!

Lorelai
Digital Macro 5,Digital Macro 4,
Digital Macro 3, Digital Macro 2, Digital Macro 1, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

dupa mesajele lui Piticutz si Carmen mi-e si frica sa mai citesc restul :-((( sper din suflet ca sunt totusi vesti bune si ca operatia de azi a decurs ok.

Carmen, sun eu maine dimineata, deci? asa a ramas sau s-a oferit altcineva? eu sun cu cea mai mare placere, chiar mi-e dor sa o aud pe Laura, doar sa nu mai fie cineva care doreste sa vb cu ea, nu vreau sa ii rapesc posibilitatea.

este ceva magic cu familia aceasta, nu pot sa imi explic cum de mi-au intrat asa in inima absolut instant. cand am vorbit cu Laura, desi nici nu cred ca ne-am conversat vreodata pe forum macar, parca as fi cunoscut-o de cand lumea! are un suflet absolut superb si o forta vitala...ceva impresionant. prima oara cand am senzatia ca dragostea se poate atinge la propriu... Doamne ajuta-i, te rog mult de tot...fa o minune, te rog mult...

************
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
************
Alaptatul Help-Line
************
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput