Rugati-va pentru DIANA

Raspunsuri - Pagina 132

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Fetelor, avem datele contului deschis de Laura in Canada, le-am trecut la primul mesaj la Umanitare !!

Laura a depus saptamana asta toate cecurile pe care le-a primit pana acum, iar saptamana viitoare voi depune eu banii veniti prin paypal..
Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Dumnezeu sa o ajute pe Diana sa respire singurica si sa poata avea o copilarie normala!

www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

fetelor, nu am cuvinte! sa va dea DD sanatate si tot ce va doriti, caci ce faceti voi pt Laura, Andrei si mai ales pt Diana, nu poate fi rasplatit altfel.

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Multumim pentru vesti ! Sunteti minunate !
Ne rugam in continuare pentru Diana Maria si parintii ei, sa fie sanatosi si puternici cu totii, sa poata merge inainte in recuperarea totala a Dianei. Doamne ajuta !Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Cateva vesti de la Lia despre Diana:

"Am fost aseara la Dienuta si desi a avut o zi tare proasta pina am ajuns eu, cind m-a vazut s-a luminat toata. Mi-a zimbit tare si am glumit amindoua. Ne-am jucat un picut si cu mami si tushusha ca sa nu se supere. Dar tot nu a fost foarte bine. Brindusha spunea ca ar putea fi un picut racita pentru ca se plingea ca ii este frig, dar febra mare nu avea. doar 37.1.

Alte noutati despre puiu mic nu prea sunt. Ii mai scazusera putin presiunea la oxigen insa a trebuit sa i-o urce din nou pentru ca desi pentru 2 zile a suportat-o foarte bine, ieri ca nu s-a simtit tocmai bine a trebuit sa i-o urce din nou. Sa- mai plins de dureri die umar in ultimele doua zile care se pare ca se atenueaza cind i se face masaj. De unde durerea asta nu se prea stie. Una dintre asistente i-a spus Laurei ca de fapt o doare pentru ca muschii nu mai functioneaza si cartilagiile se atrofiaza. I s-a recomandat sa nu-i mai ridice minuta stinga prea mult. Laura nu prea este de acord cu explicatia asistentei totusi, dar nici nu-si poate da seama ce se intimpla. Iar alt "professional" nu e pe acolo s-o ajute cu ceva mai multe explicatii. Of Doamne iti vine sa-i stringi de git.
Doctorul Dienutei nici el nu prea i-a mai dat noutati Laurei desi a trecut pe acolo in timp ce eram si eu. I-a vorbit mai mult despre ce este de facut in momentul in care o vor lasa acasa pe Diana, desi mai este mult pina atunci din nefericire. "

Doamne ajuta in continuare.
Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Am fost aseara la Dienuta si desi a avut o zi tare proasta pina am ajuns eu, cind m-a vazut s-a luminat toata. Mi-a zimbit tare si am glumit amindoua. Ne-am jucat un picut si cu mami si tushusha ca sa nu se supere. Dar tot nu a fost foarte bine. Brindusha spunea ca ar putea fi un picut racita pentru ca se plingea ca ii este frig, febra mare nu avea, doar 37.1.

Alte noutati despre puiu mic nu prea sunt. Ii mai scazusera putin presiunea la oxigen insa a trebuit sa i-o urce din nou pentru ca desi pentru 2 zile a suportat-o foarte bine, ieri ca nu s-a simtit tocmai bine a trebuit sa i-o urce din nou. S-a mai plins papusica de dureri de umar in ultimele doua zile care se pare ca se atenueaza cind i se face masaj. De unde durerea asta nu se prea stie. Una dintre asistente i-a spus Laurei ca de fapt o doare pentru ca muschii nu mai functioneaza si cartilagiile se atrofiaza. I s-a recomandat sa nu-i mai ridice minuta stinga prea mult. Laura nu prea este de acord cu explicatia asistentei totusi, dar nici nu-si poate da seama ce se intimpla. Iar alt "professional" nu e pe acolo s-o ajute cu ceva mai multe explicatii. Of Doamne iti vine sa-i stringi de git.
Doctorul Dienutei nici el nu prea i-a mai dat noutati Laurei desi a trecut pe acolo in timp ce eram si eu. I-a vorbit mai mult despre ce este de facut in momentul in care o vor lasa acasa pe Diana, dar din nefericire mai avem de asteptat. Saptamina viitoare doctorul doreste sa vorbeasca cu amindoi parintii pentru a le da mai multe detalii.

Laura si Brindusa erau si ele obosite bineinteles dar asta nu e nimic nou. Tushusha se va intoarce acasa in Romania saptamina viitoare, iar maine mama lor si Bunuti a lui Diana va ajunge aici. Dienuta era foarte incintata!

Sper ca Brindusa sa mai gaseasca un picut de timp sa va dea mai multe amanunte. Scriu de la servici pe bucatele acum si pentru ca este inceput de an scolar, e nebunie totala la mine in birou.

Numai bine tuturor si Doamne ajuta!
Lia

Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/

Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Multumim de vesti,Of, Doamne cata suferinta pe puiul mic si pe parinti. Si mai trebuie sa indure si nepasarea medicilor. Dumnezeu sa faca o minune cu micuta sa se faca bine !!
Pupici si multa, multa sanatate !!!

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

Doamne,fa o minune ca micuta Diana sa isi revina.Ma rog mereu pentru voi, si sper din tot sufletul sa avem parte de vesti bune cat mai curand.


Numai bine

Mergi la inceput