~*Imprevizibili martie-aprilie 2004*~ (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Pupicei multi la toate!

www.humours1.com/pieges/sourire/bisous/mon-amour/bisou.jpg" target="_blank"> muah

Am reusit!!!

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Mikyy - La Multi Ani! Dariei! Ai fete mari!

Codritu - felicitari ptr fetita.
Sunteti niste curajoase, voi mamicile X2.

Si acum - noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Mariana, eu nu stiu nimic de boala la ochi, aici copiii de mici merg la inot (pe unii ii duce de la 6 luni!) si nu am auzit de nimic. Mie mi-e de raceli, ca daca sunt copilasi raciti, le curg mucii in piscina, si toti copiii ajung in contact cu ei -- deci eu la asta m-am gandit. Eu ii duc mai mult pt. Lucas ca ne-a recomandat fizioterapeutul terapie acvatica si atunci mergem pur si simplu la inot.

Micky - La Multi Ani Dariei!! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!!

Noi azi am fost la ocean si suntem cam rupti dupa o zi la soare si pe urma la carusel, si alte chestii. Copilasii dorm, eu bantui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

La multi ani fericiti , sanatosi si imbelsugati !

Daria
Luminita
Corina

Am reusit si eu sa incarc cateva poze (de la munte ) cu noua mea freza....sunt foarte mandra de mine ca am avut curaj sa ma tund asa ( Eu sunt extrem de conservatoare/rezervata/speriata cum vreti voi sa-mi spuneti ).

Mergi la inceput

Laura -

Eu mor de frig

Mergi la inceput

Laura- frumoasa freza!! Iti sta f/f/ bine!

Luminita - ha????

lene mare pe la noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara, fetelor!

Laura, m-am uitat cu mare drag la pozele voastre; iti sta f bune cu freza asta; parca nici nu te stiu altfel; f bine te prinde; cred ca v-ati distrat de minune la munte; asa se vede din poze .

Simona, eu am auzit ca de la Cl din apa, se irita ochii tare si pot sa faca tot felul de ciudatenii; + eu am obsesia cu bolile de piele, asa ca nu-i vad pe ai mei la bazin; la fuga cu ei

Noi cred ca suntem bine; eu prinsa rau cu munca; le-am spus si fetelor de la Cj ca numele meu de cod e - santier - ; pe zi ce trece sunt tot mai ahtiata dupa jobul asta; n-am sperat vreodata ca o sa-mi placa asa de mult.
Copiii au un fel de muscaturi de tantari pe fata de azi-noapte; sper ca e intr-adevar muscatura de tantar si nu altceva (viral).
Duminica pleaca in MM; sincer: de data asta abia astept ; stiu ca o sa-mi treaca dupa 3 zile, dar ma asteapta 2 saptamani de foc la servici (cred ca o sa stau 11 ore/zi) si e mai bine ca-s plecati.
Cam asta, in mare, despre noi.

Voi??? Tare rau stam la capitolul povesti/noutati!
Fetelor!!???!!?

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Pisicutelor, am intrat doar sa va salut ( ca doar atat timp am); trebuie sa-mi las treburile terminate aici la serviciu, maine dimineata plec la Sinaia pentru Mba-ul (cursul de la Codecs).
Am citit tot (multumesc pentru aprecieri ), dar de scris....Sorry.

Va pup si sper sa va gasesc sanatoase si sanatosi.

Mergi la inceput

Mariana, aici e la ordinea zilei sa mearga la piscina si vin in control de la ministerul sanatatii f. des sa verifice daca apa indeplinste toate conditiile de igiena, asa ca de boli de piele nu-mi fac probleme. Dar de muci da. Si acum daca zici tu, o sa fiu cu ochii pe "ochii" copiilor! Spor la treaba in urmatoarele 2 sapt la munce. E f. bine ca iti place asa mult serviciul!

Laura, spor la treaba si distractie placuta la Sinaia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buna ziua, trupa de mamici frumoase!

Si noi pe aici, in program repetitiv la trei ore, va mai amintiti voi cate ceva, nu? Asa ca sunt cam ametita, ca nu prea am mai reusit sa dorm legat vreo repriza mai lunga de 2 ore. Dar sunt bucuroasa ca bebe papa bine, face un mare scandal daca incercam sa-l amanam cu mancarea. Doar niste bubite de caldura ne strica aspectul de baiat frumos, ca tare s-au mai instalat pe obrajorii lui si nu vor sa plece.

Vorbeati de apa din bazin. Sunt convinsa ca pe aici nu e chiar atat de strict controlata, cum ziceai tu, Simona. Dar de cand s-a intamplat anul trecut sa fie ceva in neregula cu clorul din apa la un bazin mare si a fost un scandal imens, cred ca sunt mai atenti. Cristina merge cu gradinita la un bazin in aer liber si sunt convinsa ca apa nu e chiar calda mereu, drept pt care acum e chiar ragusita, dar sper sa ii treaca fara alte complicatii. Oricum, e incantata de balaceala, merg de 3 ori pe saptamana, doar ca inca ii e teama sa inoate singura cu colacul, fara sa se tina de mana cuiva.
Eu imi doresc sa invete sa inoate - sau macar sa se familiarizeze cu apa, cred ca ii mai intareste musculatura, ca parca deja o vad cum sta cocosata cand coloreaza la masuta.
Parca si atletism mi-ar placea, desi daca o vezi pe fii-mea cum alearga, cam ai de ce te distra, n-are deloc 'tehnica'.
Si cand va mai creste, m-ar incanta si tenisul.

Noi am inceput sa ne pregatim de botez, pe 15 iulie am rezervat la un restaurant pt petrecere. Ma gandesc cu groaza deja ca nu am cu ce ma imbraca si nu stiu ce ar fi mai potrivit, avand in vedere restul de burta, fund, pulpane destul de vizibile. Abia astept un pic de zbantuiala, ca de la revelion nu am mai dansat.
Dupa botez ne vom refugia la Odobesti, poate scapam de caldurile care se anunta atunci. Acolo e macar verdeata, in casa mai racoare, aerul mai curat, plus ca va avea si Cristina ocazia sa se joace pe afara in cea mai mare parte a zilei. Iar bebele cred ca va dormi mult pe afara, in carucior, intre florile si pomii din gradina. Sper sa imi revad si cat mai multi prieteni de pe acolo, asa ca am planuri marete

Laura - succes la MBA si petrecere frumoasa la munte! Sa ne mai povestesti ce mai zice Daria de pe la bunici.
Mariana - ce bine ca iti place asa de mult ceea ce faci, e mare lucru. Se vede ca deja ai prins gustul muncii, de reusesti sa fii mai 'relaxata' cand pleaca piticii in MM. Oarecum similar a fost la mine cand am inceput Cristina gradinita. La inceput ma invarteam in loc si numai cu gandul la ea stateam, nu aveam spor la nimic, dar acum nici nu ma doare capul pana la 6 seara, cand termina programul, ca stiu ca e bine, invata si se joaca mai mult decat daca ar sta acasa.
Clau - gata, sunteti recuperati 100% cu totii? Raul ce mai zice?
Simo - sa stii ca eu la muci nu ma gandisem. Oare clorul din apa sau ma rog, substantele pe care le folosesc pt curatirea apei nu omoara si microbii din muci? Cand incepeti inotul?
Corina - ce mai ziceti voi, bine cu totii?
Lumi - ah, frig zici? Ce-o mai fi si aia? Hai la noi, ca-ti trece.
Mickyyy - lasa lenea si hai la apel, se poate??

Ia mai povestiti, pe unde mergeti in vacanta? (ofticati-ma, adica )

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput