~*Imprevizibili martie-aprilie 2004*~ (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Daca Ela cu bebe mic a reusit sa-si faca timp de forum....e cazul sa las lenea la o parte (vorba ei) si sa ma scriu si eu din cand in cand.

Multumesc tuturor de urari, n-am apucat sa pun poze de la petrecere, dar a fost fain de tot. Desi ne-am promis ca e ultima petrecere facuta acasa, cu vreo 8 copii, din care 1 singur mai mare (adica vreo 8 ani) si restul toti in jur de 3 ani.....a fost debandada !

In rest, as vrea sa zic ca toate's bune si frumoase, dar nu prea-i asa. Fetele au racit amandoua, acum le-a trecut in mare, dar am avut 3 nopti nedormite, cu febra, plansete (la daria, ca s-a suprapus raceala cu maselele care au inceput sa-i iasa), impachetari, trezit la 4 dimineata si culcat la 12 jumate.....sunt zombi. Si cireasa de ep tort....relatia cu barbata-meu e la pamant, si nu stiu cum si cand o sa-si mai revina....parca pe zi ce trece merge din rau in mai rau. Suntem mai mult certati decat impreuna, noroc cu fetele ca altfel cred ca ar trece zile intregi in care nu ne-am mai vorbi. Si daca ma intrebati de la ce, sincer nu stiu....maruntisuri adunate, orgolii ranite, incapatanare si la el si la mine, habar n-am...cate-un pic din fiecare. Fara un motiv anume....sau poate ca motivul e ca am nevoie disperata de concediu...nu mai rezist.
Si daca tot intreba Ela ce-aveam de gand sa facem in concediu...noi ne gandeam sa mergem in august in Grecia (sa vedem daca ne tin finantele), am ochit insula Thassos, unde preturile's acceptabile si ne bate gandul s-o luam pe soacra-mea dupa noi (eventual sa inchiriem o viluta) si sa ne facem de cap.

Cam astea's noutatile pe la noi....ca de obicei, v-am citit, dar nb-am avut dispozitia sa postez...si nici acum n-as fi facut-o daca nu ma tragea Ela de manecuta!

Pupici si week-end placut tuturor!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Ela, ce planuri frumoase ai cu Odobestiul! Bravo! In ciuda oboselii, pare ca esti in dispozitie tare buna si ma bucur sa vad asta! Asa te stiu si asa imi place!

Micky, imi pare tare rau ca aveti problemele astea si ca sper din suflet sa reusiti cumva sa le dati de capat.

Si la noi sunt calduri mari. Stam tot in casa sau pe terasa in piscina mica umflata. Sau prin magazine, sau la biblioteca si citim carti acolo. Sper sa treaca valul asta ca tare nu-mi place. Am auzit ce e in Romania - canicula...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Si noi ne luptam cu caldura mare cand cu ploaie, ce-o mai fii cu vremea asta?

eu sunt tare obo, suntem bine, in ciuda unui torticolis de la gat care-l am de el si ma misc ca un robot, iar la condus sunt dezastru pana schimb banda, ca de nu-mi pot intoarce capul

am avut o saptamana plina la servici si se anunta una si mai plina, asta din cauza celor 2 wk prelungite- ziua quebecului si ziua Canadei, si sunt cu timpul impartit mai ales ca se renoveaza drumurile de pe l;anga casa si bat cam triplu in timp sa ajung si sa ma intorc la servici

In rest am citittot, mai revin in wk cu povesti si poze

Pupici

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Sunt libera ca pasarea cerului; acum au plecat copiii in MM pt 2 sau 3 saptamani (mai vedem); iar luni seara pleaca sotu` in prima lui delegatie si se intoarce joi; waw, daca ati stii cat astept... mi-e dor sa ma aflu doar eu cu mine ! Nici nu stiu cum sa-mi organizez toate planurile pt a le include in timpul liber.

Mickyyy, imi pare rau sa aud vesti proaste de la voi; dar sunt convinsa ca un concediu si un pic de vointa vor face minuni si o sa va reveniti; aveti 2 fete frumoase pe care trebuie si vreti sa le cresteti impreuna, nu?

Laura, sa ai un weekend frumos la Sinaia; pe langa munca sa te si distrezi!

Ela, fff frumos ca mergeti la tara; relaxare totala pt toata lumea (si mici si mari ). M-am distrat de faptul ca a ta Cristinutza are "tehnica" la alergat; eu chiar pot sa spun ca Stefan e bun la treaba asta.
Ceva poze cu Alexandru nu ne mai arati?

Simona, e f bine sa stii ca bazinele sunt in perfecta curatenie si dezinfectare; eu nu ma inced in ale noastre (din pacate).

Corina sa-ti treaca torticolisul!

Fug la o baie aromata .

Sa aveti o duminica placuta.
tuturor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Corina, iti doresc sa iti treaca repede. Vai ce doare, imi amintesc ca am avut si eu cu multi ani in urma.

Mariana, ahhh... imi inchipui ce mult astepti sa ramai singura. Ce mi-ar place si mie cateva zile singura!!! hehe... vise...

Noi acum ne pregatim de mers la inot. Sa ne tineti pumnii sa fie bine ca eu am o presimtire ca o sa fie plansete. S-au obisnuit in piscina mica de pe terasa in pielea goala si am incercat sa le dau costum de baie si nu au vrut, nu le-a placut senzatia aia de haine ude pe ei si parca vad ca o sa vrea sa isi dea jos tot de pe ei si aici nu e voie in public... Om vedea... Va povestesc mnai tarziu sau maine cum a fost.

Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buna!
De azi suntem pe cont propriu, adica a plecat si soacra-mea acasa (ca tot cu gandul acolo a stat, desi nu avea motive - deh, e un pic dependenta de casa ei), asa ca l-am instruit pe sotul meu sa aiba grija sa vina satul acasa, sa nu se astepte sa gaseasca mancare gatita, cum a fost pana acum, cand ba a fost mama mea, ba mama lui.
Acum doarme Alexandru, dar in loc sa profit si sa atipesc si eu, am impresia ca irosesc aceasta bucatica de timp liber pretios, asa ca m-am instalat la calculator sa vad ce mai faceti. Mi-am luat si o bere fara alcool langa mine, pentru stimularea lactatiei si intre timp descarc si niste poze din camera foto, ca sa nu ma mai 'traga de urechi' Mariana
Ce bine de tine, auzi, baie aromata, relaxare, chestii... Eu visez sa ajung la o pedichiura, manichiura, dar si la tuns, insa nu stiu exact ce forma sa ii zic coafezei sa-mi faca. Mi-a placut tunsoarea Laurei - iti sta f bine si sa stii ca o studiez ca varianta si pt mine
Mickyyy - ma bucur tare mult ca am reusit sa te aduc aici Sa stii ca si eu m-am lecuit de petreceri cu multa lume acasa, de cand cu copiii, devine prea aglomerat, prea obositor si parca nu merita. Desigur, asta e si din cauza spetiului mic din apartament. Cred ca alta ar fi situatia la o casa cu curte. Sper sa reusiti sa plecati in concediu, cu soacra cu tot, ca sa reusiti sa 'reparati' relatia dintre tine si tati - eu cred ca surmenarea e de vina pentru lipsa de comunicare si vacanta e cea mai indicata acum. Multa sanatate fetelor si nopti cu somn linistit!
Corina - saraca de tine, sper ca ti-a trecut durerea de la gat. Ca ziceai de dificultatea la condus - imi amintesc ca singurul inconveniet cand trebuia sa conduc in ultima luna de sarcina a fost intorsul capului/corpului, mai ales cand trebuia sa ies de pe o alee in bulevard sau sa merg cu spatele. Ce mai face Stephi?
Simo - ce simpatici trebuie sa fie M&L in funduletele goale la piscinuta! La Cristina tine figura cu costumele de baie de dragul fandoselii, nu ca i-ar placea in mod deosebit. E suficient sa o admiri putin si jumatate din problema e deja rezolvata. Mai nou a primit unul cu slip si sutien, drept pt care sambata am iesit in oras cu rochita, insa cu sutienul pe dedesubt - iar tati ii spunea sa il dea jos ca o sa se sature toata viata de purtat sutien

oops, sase, s-a trezit bb!

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

si cateva poze mai noi aici

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara, dragelor!

Tocmai am sosit de la gara cum mi-am condus sotu`, care se indreapta spre Bucuresti.
Am un amalgam de sentimente si de bine si de rau; f ciudat.

Simo, cum a fost la piscina??? abia astept sa vii cu impresii.

Ela, in timp ce scriu ma uit si la pozele voastre (se incarca mai greu); sa stii ca areti f bine; nu ai ramas grasa; doar un pic trebuie sa lucrezi la greutate; bravo. Iar Alexandru... fara echivoc... tot e tata!!! uite aici sunt identici! tati poate sa fie mandru ca ii seamana amandoi copiii; 2 copii frumosi, reusiti; sa va dea D-zeu sanatate!
Care mai e starea de spirit dintre frati? ce mai zice Cristina?

Oare cum sa ma rasfat in seara asta?
Ma mai gandesc...

Va doresc o noapte buna, cu vise placute.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

'Neata!
Mariana - ai dreptate cu poza aceea, chiar seamana, mai ales la incruntatura. Iar am lipsit cand s-a nascut bebe, acum nici macar nu mai pot spune ca are sexul de la mine.
Ei, cum te-ai rasfatat aseara?
Ca intrebai de relatia dintre Cristina si Alexandru. Cred ca se imbunatateste, in sensul ca se obisnuiesc tot mai mult unul cu celalalt. Dimineata vine negresit si il pupa inainte de a pleca la gradinita si asta nu am invatat-o noi, e initiativa ei 100%. Nu-l mai trage de maini si de picioare, cum mai facea, ca sa-l 'aseze mai bine' cica. E mandra de fratiorul ei, cred ca la gradinita s-a tot laudat; una din colegele ei a decis ca are si ea un fratior pe care il cheama Alexandru si care o sa creasca in burtica la mama ei Imi mai zice uneori sa nu ma duc la bebe daca plange, ci sa stau cu ea, sa ne jucam in continuare. Oricum, ma straduiesc sa-i acord si ei multa atentie, citim povesti, mancam amandoua, stau cu ea pana adoarme, seara, povestim ce-a mai fost pe la gradinita, ne uitam la un film de desene animate, eventual imi mai cere sa desenez cu ea... Desigur, si tati e solicitat corespunzator, dar parca in ultimul timp il mai lasa sa respire.

Cristina a venit cu o mica febra ieri, un 37,4, dar pe care o avea si dimineata. Iar azi-noapte m-a strigat ca ii curge nasul, m-am tarat pe intuneric pana la ea in camera, i-am dat un servetel, dar abia dimineata am vazut ca de fapt era plin de sange si ca ei ii curgea de fapt sange din nas, nu muci. Nu mi s-a intamplat niciodata si nu stiu care ar putea fi cauza. Poate aveti voi idee? Acum a plecat cu tati la dr. si se opresc si pe la niste analize (urocultura - de control si exsudat faringian - ca mi s-a parut gatul mai rosu). Astept sa ma sune sa-mi zica parerea medicului.

Imi pare rau ca se incarca mai greu pozele. Tocmai mi le-am mutat de pe yahoo pe photobucket, daca au zis ca vor inchide Yahoo!Photos. M-am gandit ca poate voi incarca si ceva filmulete, in timp.

Gata, ma duc sa ma mai intind putin, daca mai vrea Alexandru sa doarme, sa profit de linistea din casa

Albumele noastre

Mergi la inceput