~*Imprevizibili martie-aprilie 2004*~ (84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

asta e starea mea acum
Sa va spun si de ce...Raul are amigdalita, Clau a racit la spate, iar eu de aseara sunt handi...mi-am scantit piciorul drept...mi-a frica sa merg la medic ca poate mi-l pune in gips si fetele mele de la mamici de Arad se duc in vizita la o alta prietena tot de la mamici care sta undeva aproape de Arad, iar eu mor de ciudda ca toate au venit pe mine tocmai acum

Laura, super draguta Daria ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Buna la toata lumea, si multumesc ca nu m(ne)-ati uitat

Clau- cum ai reusit sa iti scrantesti piciorul? Sa stii ca daca e nevoie de ghips, si nu pui, si se prinde stramb, e mult mai grav. Te va durea la fiecare norisor de pe cer

Corina...credeam, speram, ca sunteti bine...Nici nu stiu ce sa iti zic..Daca mai e dragoste, se poate merge mai departe, si sa stereti cu buretele partile urate... Daca nu mai e dragoste, e moarte lenta

Simo - ai o fata atat de frumoasa!!Ma uitam si la Mia si la Lucas ce au crescut!! Unde a trecut timpul?

Ela - cnd ma uit la Alexandru mi se face asa o pofta sa ma apuc de inca unul. Asta ca tot ziceau Clau si Laura ca au ramas singurele..mai suntem, nu va faceti griji

David este bine. Din ianuarie am redus cresa - la doar o zi pe saptamana. In rest statea cu tata. (ca a venit la noi sa aiba grija de Dav). Am zis ca doar asa va putea invata Dav romaneste. Desi ii vorbesc romaneste, el imi raspunde in 80% din cazuri pe franceza. Cu tata nu ii merge ca tata nu pricepe. Asa ca, a inceput sa isi dea drumul si pe romaneste. E drept insa ca le amesteca. Si e atat de simpatic! Vad insa, ca daca imi zice un cuvant intr-una din limbi, si ma fac ca nu pricep, gaseste corespondentul in cealalta limba. Insa - daca e sa vorbeasca pe "negandite" - face o salata.

Din septembrie va merge la gradinita.
Noi nu ne-am apucat de nici un sport... Credeam ca ar trebui sa aiba 4 ani.. E drept ca eu am inceput patinaj la 3 ani juma'..
Pana atunci - incercam sa il convingem sa mearga pe bicicleta... dar e un lenes!.. asa ca prefera masina lui de bebe... cred ca pana la urma i-o duc in boxa sa nu o mai vada..

Eu sunt bine. Nu lucrez in banca - insa lucrez intr-o firma care face bani ptr firme (nu erai departe Laura).In mare - facem audit, identificam pe unde se pierd banii, si care e solutia sa nu se mai intample, il invatam pe client si plecam mai departe.
De la mijlocul luniii mai - ptr 3 luni, lucrez ptr un client la 15 minute de mers pe jos d-acasa. E un vis! La pranz il vad pe David, il pot pupacii.

David e un pupacios, un dragastos! Cand plec,trebuie sa ma pupe pe ochi, pe nas, pe frunte, pe barba, pe gat, obraji, pe urechi... Altfel nu pot iesi din casa. Mai amuzant e atunci cand e cu gurita plina de mancare, ca imi lasa si mici amintiri pe figura

Voilà mon bébé:

pozica

Va pup si va doresc un weekend minunat!

Corina - LA MULTI ANI!

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Pucku, poti sa vii sa stai la mine nu trebuie sa astepti pana iti vine prietenul din vacanta. Eu nu stau departe de Ikea, stam in suburbie. Petra e tot in varianta mai slabuta decat era Tudor, dar arata bine nu ma plang, cat pot o mai alaptez, in rest mananca, dar putin. Probleme avem cu somnicu in continuare, se trezeste noaptea de 2-3-4etc ori, depinde de cat are ea chef, pana la urma m-am obisnuit eu, ce sa fac, sanatoasa sa fie, de fapt asta imi doresc cel mai mult pentru amandoi sa fie sanatosi, cu restul ne descurcam cumva. Merg la aceeasi gradi, Tudor zice ca daca o sa planga Petra el o sa mearga si o sa-i zica "nu plangica Petrutza ca Tudor e aici". De vorbit vorbesc si engleza si franceza, la pouponerie sunt doua una francofona una anglofona, iar la restul grupelor una bilingva. Tudor vorbeste mai bine engleza, dar daca i se vorbeste in franceza intelege, el oricum e mai timid si raspunde mai greu, daca e cineva pe cine nu cunoaste numai da din cap.
Clau, nu mai fi suparata, uite un pupic de la noi.
Laura, mi-a placut faza cu morcovii. Ce frumos se joaca Daria, asa ne jucam si noi la bunici, ce vremuri! De asta imi pare cel mai rau ca sunt asa departe de casa ca nu pot sa-i trimit acasa.
Mariana, distractie placuta in MM. La servici e nebunie, s-a cam schimbat colectivul, aici lumea e foarte dinamica se muta de la un servici la altul foarte usor numai mie mi-e greu sa ma hotarasc sa ma misc putin.
Simona, si eu asa zic, a trecut timpul fara sa-mi dau seama, in iulie Petra face un an. Mie mi se pare ca asa repede trece timpul ca nu apuc sa ma bucur destul de copilasi si de diferitele perioade prin care trec. De umblat umbla, dar nu are decat 2 dinti si nici cu paruletul nu ne laudam, e cam chelioasa cu putin pufulet asa de samanta, dar mie imi place asa.
Va pup. Sper sa imi fac timp sa pun si poze.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Laura - ah, ce-ma mai ras de Daria a ta! Scumpa foc! Si asta da imaginatie!

Luminita, bine ai revenit! David e un scump! Ce mare si frumos e! Si ce bine ca e bilingv. Si ai nostri asa o sa fie. Ai mei abia acum incep sa o rupa in egleza. Din toamna vor merge 2 zile/ sapt. la gradi. Ca sa se obisnuiasca un pic, apoi ii dau mai mult.

Clau, sper ca ai fost la medic... Iti doresc insanatosire grabnica si tie si sotului!

Codruta, asa e - sanatosi sa fie. Si dupa ce mai cresc un pic nu vor mai avea atata nevoie de noi si ne va fi cu siguranta dor de zilele astea. Si eu cu asta ma linistesc in zilele in care e mai greu cu ei. Se cearta uneori de isi scot ochii! Dar certuri dinalea de se contrazic, cu replici de genul: "Pai nu ti-am zis o data ca...?" sau "Pai tu nu intelegi, Mia? Ce ma freci atata la cap" (asta ultima de la mine au invatat-o si nu sunt mandra deloc...)

Ela, cum sunteti?

Weekend placut la toata lumea!

Editat ca sa adaug: multumim de complimente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Simo - si noi v-am admirat copiii in poze, sunt niste scumpi! Mia e o balerina adevarata, ce frumos stie sa pozeze cu buchetul de flori in mana! Si ce mari au crescut!
Clau - sper ca ai depasit 'criza' si totul e in ordine acum. Ce-ti face piciorul, ce face restul familiei?
Laura - mortala Daria, ce m-am distrat! Si cu petuniile alea eu zic sa va apucati sa le vindeti, daca tot aveti 'productie'
Corina - si eu sper ca relatia cu sotul sa mearga spre bine si sa reusiti sa gasiti 'unda comuna'. Cred ca Stephie e bucuroasa ca-l are si pe tati prin preajma, nu?
Interesant ce ziceti voi cu inotul, ca exista si posibilitatea sa intre si parintii in bazin alaturi de copii. Cred ca in cazul meu as invata si eu sa inot odata cu fii-mea, ca stiu doar atat cat sa nu ma duc la fund din prima
Mariana - esti tare cu santierul, e foarte bine ca iti place si asa sa fie si in continuare. Ce nazdravanii mai fac flacaii clujo-maramureseni?
Lumi - chiar voiam sa te intreb daca mai e tatal tau la voi. Cred ca David il iubeste mult.

Despre noi ce sa va zic? Suntem la program de papa cam la trei ore, zi si noapte, lapticul vine mai mult in biberon, dupa ce a fost extras cu pompa (ma mai chinuie niste rani, plus ca Alexandru s-a lenevit cu suptul). Din pacate au inceput si durerile de burtica, tare se mai chinuie uneori. Mai are si niste muculeti, n-am idee de unde si cum, ii scoatem cu 'batista bebelusului' - chestia aia de o pui la aspirator, caci cu simpla pompita nu ies.
Cristina incearca sa nu para geloasa, incercam nici sa nu-i dam prilejul, dar trebuie sa fim f atenti la ea, pentru ca are diverse 'initiative', toate cu buna intentie, dar periculoase pt bebe: vrea sa mi-l aduca in brate dintr-o camera in alta sau incearca sa-i dea si lui din pufuletii ei ori ii bea ceaiul din sticluta etc. Se supara uneori pe el ca nu vrea sa o ia de mana, asa ca se duce intr-un colt sa verse lacrimi de crocodil, eventual incearca sa ii ia manuta cu forta, de zici ca mai are putin si i-o rupe si tot asa. Noroc ca in timpul saptamanii e la gradi pana la 6 seara, asa ca n-are timp prea mult de nastrusnicii.
Au inceput si ei un soi de curs de inot, dar Cristina abia dupa o saptamana a prins curaj sa intre in apa cu colacul, cine stie cand va invata si ceva miscari adevarate de inot.
In rest, mergem inainte

Luminita
, in caz ca maine nu reusesc sa intru, iti urez de pe acum LA MULTI ANI! , cu multa sanatate si bucurii!

Weekend placut tuturor!

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Codruta - uitam sa-ti spun ce dragut mi se pare Tudor cand e grijuliu cu surioara lui Si ce-a mai zburat timpul, nu-mi vine sa cred ca Petra are aproape un an. A inceput sa spuna mai multe cuvinte?

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara!

Laura, m-am distrat copios de aventurile Dariei la bunici; iar faza cu petuniile...
Super draguta minunea ta!

Clau, imi pare rau ca sunteti cu totii in suferinta; insanatosire grabnica; si sper ca tu ai fost la medic!

Luminita, am incercat sa ma uit la pozele voarte, dar nu imi deschide numai una; doar una e?
La multi ani, pt maine! Sa ai sanatate si multe bucurii in viata. Si un bebe2... !?!?

Codruta, vezi? O fi Tudor gelos, dar sentimentele lui pentru Petra sunt clare; o iubeste; sunt frati si gata; bravo lui, dragutul!

Ela, ma intrebi de nazdravanii? nici nu stiu pe care sa ti le spun (caci nu le tin minte ); dar cred ca iti poti imagina ; cu siguranta Cristinuca nu se lasa mai prejos.
Va tin pumnii sa nu aveti colici prea multe!

tuturor!
Sa aveti o duminiva faina!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Mi-am amintit ceva: in legatura cu sporturile.
Va tot aud ca ii dati pe copii la inot; oare am eu obsesie sau am dreptate? eu nu vreau sa il dau pe Stefan la inot caci mi-e frica de bolile ce le poate lua din apa + bolile de ochi din cauza Cl din apa. Eu o sa-l dau la atletism sau la fotbal.

Gata.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

abia acum mi-am amintit. Mickyyy Mai bine mai tarziu decat niciodata

Dariei Multa sanatate si o copilarie minunata!
Mickyyy, sa-ti traiasca pitica si sa-ti umple sufletul numai de bucurii si satisfactii

Fetelor va multumesc de ganduri, suntem cu totii mai bine...io umblu chiar bine de tot, Clau mai e putin gab , iar Raul eu zic ca e bine, dar continuam totusi sa luam antibiotic ca mi-e frica, nu e de joaca cu amigdalita
Am citit tot ce ati scris, dar am o lene acute de a mai scrie...ma iertati, nu-i asa?

Mergi la inceput

Si tot cu intarziere, ca sa imi sade mie bine

Corina
Sa-ti dea Dumnezeu putere si intelepciune
si gata acum sunt la zi

Spiculet
Sa e traiesti 1000 de ani fara reparatii

Mergi la inceput