~*Imprevizibili martie-aprilie 2004*~ (84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Elaaa, ce mandrete de baiat ai tu acolo, mi s-a facut pofta de bb-i asa mici in casa. Mie mi-ar mai place unu daca ar fi Petra mai cuminte, asa stau pe tusa si o las pe Mickyy ca se pare ca Laura, Clau, Malina, Corina, nu au curaj nici pentru al doilea.
Simona, ma bucur ca sunteti bine. Si eu l-am inscris la inot, dar suntem pe lista de asteptare deocamdata. Nu stiam ca sunt atatia doritori si au priorotate cei din sesiunea trecuta. La grupa cu parinti nici nu am mai gasit locuri asa ca l-am inscris cu antrenor, dar sa vedem daca o sa renunte cineva.
Eu am inceput serviciul si nu mai am timp sa fac nimic, va citesc, dar nu apuc sa scriu. Petra e la gradi, deja a fost si bolnavioara si a stat cu tati acasa. A inceput sa mearga, e tare dulce cum merge cu mainile pe sus sa isi tina echilibrul. Tudor vrea sa o duca de mana, dar asta ii cam strica ei echilibrul si cade, iar el o ridica de jos. O mai si impinge si o mai batuceste. Ea e in continuare mai plangacioasa daca nu ii convine ceva imediat tipa. Are doar 2 dinti jos cu care rade si e haioasa rau. Nu intru in amanunte ca nu ma mai opresc.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Mai intru o data sa va pup pe toate.
Mariana, daca mai ajungi in MM arunca un pic de aer de MM si aici ca tare mi-e dor sa miros fan proaspat cosit,sa mananc cirese din copaci, piersici, capsuni si alte cele. Aici ciresele sunt foarte scumpe si restul fructelor cam fara gust. Acum au aparut capsunii locali si vom merge si noi la cules. Am vazut in magazine etichete la fructe: "coapte in copac", va dati seama ce mare lucru e aici sa mananci un fruct copt in copac si nu prin containere cu care se transporta.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Codruta - vai, nu-mi vine sa cred ca Petra merge deja... Parca acum ai nascut-o... Cum e la gradi? S-a acomodat putin? Dar Tudor? Ca stiu ca el tare suferea ca il duceai. Sper din suflet ca e mai bine.

OK - am pus poze. Aici sunt cateva de la balet:

http://new.photos.yahoo.com/svaidean/album/576460762404632790

Si aici sunt altele:

http://new.photos.yahoo.com/svaidean/album/576460762404641161

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!

Simo, ce minunatie de balerina ai! Pupe mama pe ea de scumpa! Are niste ochisori de nu-i adevarat Dar nici Lucas nu se lasa mai prejos! Sa-ti traiasca
Intradevar ai de ce sa fi mandra!

Codruta, pai pune si tu cateva poze sa-ti vedem comorile ca de mult nu ni le-ai mai aratat.
mergaretzei!

Mariana, ma bucur ca sunt bine baietii tai! Auzi dar la Arad nu vii?
Zici ca-ti place pe santier? ioiiiii ce n-as da sa zic si io "Doamne bine e la serviciu"

Ela, noroc ca stim ca tu esti mama copiilor ca altfel am fi crezut ca i-a facut Virgil singur

Laura, Daria ce mai face?

Mickyyyyyyyyyyy!!!!!!!!

Spiculet, bine ai revenit Sa vezi ce mult ii va placea lui David la tara. Copilasii sunt innebuniti. Raul ma tot bate la cap sa mergem la "capele (caprele) lu unchiu Ghita"

Ca tot va aud ca v-ati inscris copilasii la cate un sport...ei si noi vrem sa-l inscriem pe Raul la inot si la fotbal, pentru ca e foarte, foarte pasionat de sportul cu balonul rotund. In fiecare zi jucam fotbal. Nu-s eu foarte incantata de idee dar daca copilului ii place, asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Mariana, imi pare tare rau ca nu ne-am sincronizat. Mi-ar fi placut sa ne intalnim. Nu mai aveti nici o nunta in Galati anul asta ?
Simona, e superba Mia ! Imi place rochita de balet, ochisorii ei si mai ales fetele voastre ale parintilor.....Cata bucurie ne pot aduce micutii nostri ! Lucas e atat de dulce ! Si a crescut! Ma bucur mult cand ii vad impreuna !
Codruta, ai inceput serviciul ? Petra merge ???? Wow cate vesti bune ! Chiar timp de poze nu ai ?
Clau, Daria e tare fericita ca s-a terminat gradinita! Nu stiu de ce, a fost cam greu s-o convingem in ultima luna sa mearga la gradi, parca vad ca in septembrie o s-o luam de la capat cu plansul. Acum asteapta ziua de vineri cand pleaca cu ai mei pentru 2 saptamani la tara. De abia o pot convinge dimineata ca inca nu e vineri.
Malina, nici tu ne-ai mai pus poze de mult. Poate cand va intoarceti de la mare, nu-i asa ?
Luminita, cum e la serviciu ? Parca la o banca lucrai nu-i asa ? David, cum se descurca la gradi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Am vazut ca strigati dupa mine, sunt aici, dar nu am dispozitia de postat pe forum. Va urmaresc din umbra , stati linistite !

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

aloha

Simo ai niste minunii de copii blondutzi, sa-tzi traiasca cuminti si sanatosii, Mia e o scumpa in costumasul ei de balerina, iar Lucas arata foarte bine, sa-i mananci nu alta de drag

Ela apai multumescu-tzi de felicitari....ieri zacui cu gastro asa ca un plaisir pe capul meu, numai buna de dus la restaurant sa ma incante consortzu

se pare ca lucrurile merg spre bine, ne mai ajustam unul cu altul, mie imi lipseste care l-am cunoscut acum 8 ani, lui nu stiu ce-i lipseste si nu ne prea potrivim pe unda.....eu is mai directa, dar si timida, si zic lucrurile intr-un fel in care se simte atacat, cam rece in ultimul timp si parca nu-mi prea mai arde de glume, asa ca nu prea le mai gust, iar el e in lumea lui, vrea totul si de toate, si sa faca de toate, dar de aia nu-i reuseste mare lucru....si uite asa

ca sa nu mai zic de oboaseala cronica care m-a prins si sunt mereu pe fuga alerg catre si de la gradi, plimba patrupedu, casnicele si uite asa nu mai ajung sa termin nicioodata si sa ma odihnesc,,,,,,

eu incerc sa ma mai temperez si sa nu mai izbunesc, cel putin nu de fata cu Stephie si deoacamdata atat, si incerc mai bine sa ma concentrez pe educatia lu Stephie, toto, sa mai fac si eu un pic de sport si din astea de ale casei

ce-o mai urma o-m mai vedea

dar pe la mine nu vine nimeni?

poate codrutza se aventureaza prin quebec, ce zici? acum ca Petra merge, ce mai .....ai fetita mare sa-tzi traiasca, asteptam pozici
Cu mancarea si somnicu cum sta? tot asa balerinutza sau s-a mai dat drumul

merge la aceaasi gradi cu Tudor? ei ce limba vorbesc la gradi franceza sau engleza?

pe noi ne bate gandul de un Montreal sa duc stephielicu la Biodom si sa tragem o vizita la Ikea, dar amicu meu e inca in Romania ca el are si afaceri, si nu m-as combina la hotel special pentru asta, asa ca mai asteptam si crestem lista de la ikea

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Codrutza eu am inscris-o la Quebec Natation, au si filiala in Montreal, da un search pe net poate gasesti un nr de telefon pt Montreal, cursurile incep saptamana viitoare, e semi prive si costa un pic mai mult, dar le face bine....mi-e nu-mi place sa ma duc la piscina exterioara ca sunt prea multi copii, adulti si nu ma dau invant dupa aglomeratie si zgomoteala din asta

Clau daca-i place lasa baiatul la fotbal, ii facem galerie ....hai Raul.....

Cred ca ar fi cazul sa ma culc iacata ca s-a facut iar tarliu si nu sunt la nanio, si dimineata iar trage Toto de noi..

Vreau si eu la mare................

mai stiti ceva de Roxana, Veve, Diana, Rayu, Catalina, Lavi?

ce mai fac fetele cucuietele?

pupici la toata lumea

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

to everybody!
(nu stiu cum ar trebui sa va salut la ora asta )

Vad ca ma apuca iar batzul de stat pe net pana la ore mici; si am inceput sa beau cafea la servici (nu-mi place, dar cateodata chiar nu pot altfel).

Simo, su-per-be poze!!! sunt minunati copilasii tai; sunt f draguti impreuna; imi dau lacrimile cand il vad pe Luca cat e de minunat si cand ma gandesc prin ce suferinta a trecut; of, nici nu stii cat ma bucur ca ati trecut cu bine peste acel moment nefericit!
Mia e adorabila in rochita de balerina; mi-ar place sa o vad si filmata

Corina, eu as veni la tine in vizita, dar nu ma tine buzunarul; si nici viza; ai fost simpatica foc la faza asta (chiar daca, poate, te-ai referit la fetele de peste ocean).

Clau, trebuie sa recunosc ca n-am fost niciodata in Arad; si nici nu cunosc pe nimeni acolo; asa ca.... slabe sanse sa ajung pe la tine; dar mai stii/ poate vii tu la Cj; ca esti calatoare de la servici; iti rezolvi o delegatie incoace; ce zici?
Si da, chiar imi place pe santier; maine, de dimineata il iau pe sefu de santier la brat si dam o raita pe la 2 puncte de lucru ale noastre; abia astept!
Ma cam supara secretara (cu atributii de asistent manager si mari ifose), dar incerc sa o bag cat mai putin in seama, ca prea mult imi place ce fac si nu vreau sa-mi strice buna dispozitie.

Codruta, felicitari micutei printzese umblarete!!! cat timp are acum? cum te simti la servici? a fost grea revenirea?
In MM ajung pe 7 iulie; atunci am intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului; abia astept!
M-am socat la faza cu fructele coapte in copac .

Laura, asta e; chiar imi pare f rau ca nu ne vedem; si ar fi culmea sa mai avem o nunta anul asta la Gl; auzi, dar voi nu aveti in Cj?

tuturor!

Ps. Iar m-am delectat la maxim cu scrierile voastre!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna ziua !

Ce faceti ? Va pregatiti de week end ?

Eu am intrat sa va povestesc din nazbatiile fiicamii la tara. Au plecat mai devreme joi dimineata, aseara sun sa vad cum au petrecut prima zi. Zuzu de tata le-a pontat cortul in curte, a chemat fetele popii si cica s-au jucat toata dimineata de n-au avut nici o grija adultii...nici apa n-au cerut copilele. Apoi a trecut pe strada un mort; au admirat copilele atente la detalii cortegiul apoi s-au jucat si ele de-a "inmormantatul".Pe cine au inmormantat ? Pe Sherechan (tigrul din Carte Junglei), l-au pus pe tata sa le caute un sicriu (o cutie de carton), l-au plimbat cu roaba (ca nu aveau caruta), l-au bocit( ca asa au vazut ca se face "Serechaul meu un' te duci tuuuu !!!! Ce face Mogli fara tine eeeee, Pe cine mai mananci tuuuuu!), fetele popii i-au citit/spus slujba (ca, de ele's mai umblate pe la biserica ), i-au facut pomana...... M-am prapadit de ras ! Copila asta a mea are o imaginatie !!!!

In cele din urma vine si ea la telefon (mama a fost cea care mi-a povestit) o intreb eu de Sherecan, nu vrea sa-mi spuna nimic, apoi imi spune: "Mami, m-a dus tataia in gradina cu legume si ce sa vezi ??? In loc de morcovi au iesit petunii !!" Cum asa mama ? o intreb " Pai, da, era beat nenea ala care pune seminte in pungi si Kaufenda n-a stiu si le-a vandut lu' tataia ".

Varianata oficiala a povestii: tata a cumparat plicuri cu seminte de la Kaufland si in loc de morcovi cum era in poza au iesit petunii, asa ca acum e fericitul detinator a unei parcele de aprox 10mp de flori...Ce frumos trebuie sa fie: intre rosii, ardei , vinete si ce-o mai fi pus tata acolo...petuniii.

Gata, ca m-am laudat destul. Pupici multi si racorosi ! Sa va distrati bine in week end !

Mergi la inceput