Oare nu-i mai place mancarea mea ? Sau e altceva..
Raspunsuri - Pagina 8
Ana_m spune:
Anca , ma bucur ca ai putut lua decizia asta . Felicitari. Esti tanara si nu are rost sa te irosestilanga o persoana din asta.
PS : pacat ca nu am ajuns sa ne cunoastem. Saptamana asta si trecuta , am stat cate 2 ore in orasul tau ( il asteptam pe sot ca era la o firma ) si muream de plictiseala si chiar ma gandeam la tine .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Annnca spune:
Ana,de ce nu mi-ai trimis un pm sa-mi spui ?????
Si mie mi-ar fi facut mare placere sa ne cunoastem !
Annnca spune:
Simt ca o iau razna.Sa va spun ce am patit !
Acum 2 sapt mi-am cumparat biletul de avion.
Am venit acasa ..totul ok.A doua zi a trebuit sa merg la medic,imi era f rau.Si ia pasaportul de unde nu-i.
M-am dus cu buletinul si a fost totul ok.
Nu am prea bagat de seama pierderea pasaportului.Am zis ca o fii prin casa pe undeva,cu toate ca nu sunt genul de persoana uituca,sau care nu stie ce face cu lucrurile.Am f mare grija de acte !
Au trecut 2-3,eu eram bolnava,nu aveam voie sa ies din casa.
Am inceput apoi sa il caut.Am intors casa pe dos si nu am dat de el.
Mi se parea ciudat !
El radea in hohote: Ahaha,cu ocazia asta nu mai pleci !
Nu l-am luat in seama.
Am inceput sa am cosmaruri noaptea.Stiam ca am cumparat biletul de avion cu seria de pe el,stiam ca in caz ca nu il voi gasi pierd o gramada de bani.
Biletul care nu mai e valabil,altul nou,o amenda eventual etc..
Nu il gaseam nici cum.Azi am decis sa merg la politie.
L-am intrebat pe el,daca el chiar nu stie nimic unde ar putea fi.Il banuiam ca el stie mai multe.A zis ca : NU !
I-am zis sa mearga el la politie,a zis ca nu merge.Boon m-am dus eu.Nu era nimeni acolo.
Ca mai apoi,sa vina el cu pasaportul in mana,razand,ca era la banca.
Eu am ramas perpelexa ! Cum sa fie la banca ??
Si in primul rand : A zis ca nu merge nicaieri sa-l caute,in al doilea: banca l-ar fi dat politiei si in al treilea : cum sa dea banca pasaportul meu unui strain,care pretinde ca e prietenul meu ????
Ne-am certat rau,m-a lovit si a plecat iar cu pasaportul.Cica il duce inapoi la banca si sa ma duc eu dupa el.
Eu nu stiu unde e adevarul ?
A avut reactii necontrolate...facea ca un om nebun...si mai si radea.De mine cred...ca mi-a tras tzeapa !
Annnca spune:
Si ce m-a durut f tare a fost ..Dupa ce m-a lovit a zis ca : Pe fostei-de fapt i-a zis numele doar,nu i-a dat nici o palma.Ca ea nu era ca mine !
Ne-am certat urat de tot !
Gabitza1977 spune:
Annnca, nu poti calatori doar cu buletinul? Eu stiu ca se poate, acum suntem in UE.
Fugi odata de langa el, este clar ca este nebun....ce reactii ...si mai ales ca te si loveste!!!
Nu ai o prietena la care sa stai pana pleci?
Annnca spune:
Da,pot calatori cu buletin.Dar eu cumparasem deja biletul de avion pe baza seriei de pe pasaport !
Problema e,ca nu am unde sa stau.El e singura persoana pe care o cunosc in Spania.Si ..alti prieteni de-ai lui.
S-a comportat ca un nebun.A sparg ceva de pe masa,m-a luat de par.Ca vezi Doamne,el are dreptate si nu putea intelege ca e aproape imposibil sa il cred si ca pana la proba contrarie nu il voi crede.
Annnca spune:
Ne-au auzit toti vecinii.Tocmai a venit la mine un vecin sa ma intrebe ce s-a intamplat,daca cumva el a innebunit ca a auzit tot.
Gabitza1977 spune:
Annnca, du-te pana la agentia de la care ai cumparat biletul si spune-le ca nu gasesti pasaportul, dar ca ai buletin valabil si trebuie neaparat sa pleci atunci! Sigur nu va fi nici o problema! Vorbeste cu ei, cred ca treaba cu seria de pasaport este oricum doar o formalitate, este important sa corespunda numele.
VORBESTE CU EI!
Eu una te-as sfatui sa pleci ACUM din casa lui... e nebun, mi-e teama pt. tine... singura solutie ca sa nu mai stai la el pana la plecare ar fi un hotel, pensiune, ar fi super daca ti-ai permite sa platesti asa ceva pana pleci...
Gabitza1977 spune:
Nu poti sa rogi vecinii sa te gazduiasca pana pleci? Ca doar s-au convins si ei ca nu este normal...spune-le ca ti-este frica de el si ca nu mai poti sta in casa lui!!!
Annnca spune:
O sa incerc sa sun la cei de la agentie.Sau mi-l va aduce el.Acum el zice ca e la banca,dar nu prea cred.
Oricum m-am facut de ras in bloc,mi-e jena sa dau ochii cu vecinii.
De fapt eu sunt victima,dar tot mi-e jena.
Pe el deja l-au luat toti drept nebun !
O sa incerc sa ma mut,sa vad daca reusesc..sau incerc sa plec mai repede in Romania.
Ma simt f rau si fizic si psihic. Nu inteleg ce i-am facut ca sa merit asta !