Oare nu-i mai place mancarea mea ? Sau e altceva..

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Unul din vecini e tatal lui vitreg !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Nu mai incerca sa cauti explicatii pentru comportamentul lui, este clar, are mari probleme cu capul...scapa de acolo cat mai repede. Sa nu iti fie jena de vecini, nu esti tu de vina. Apeleaza la ei sa te ajute cumva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Tatal lui vitreg te-ar ajuta cumva, daca i-ai explica prin ce treci?
Vad ca nu ai PM-ul activat, il poti activa, sa iti trimit un mesaj?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

E logic ca el ti=a ascuns pasaportul ca sa nu mai poti sa pleci.Pai daca nu mai comunica cu tine si nu te mai baga in seama e clar ca s-a intamplat ceva cu relatia voastra nu ii mai convine ceva.Atunci sa te lase domne sa pleci si cu asta basta.Si faptul ca l-ai acuzat ca ti-a luat pasaportul nu e motiv de bataie.Eu zic ca cel mai bine daca nu ai prieteni si nu ai bani sa te duci la un hotel ceva cel mai bine ar fi sa nu il provoci sau sa-i mai reprosezi ceva.Mai bine rezolva chestia asta asa cum a spus si Gabitza1977 doar buletinul poate ai noroc.Ai grija de tine

alexia_07

Mergi la inceput

Gabitza,am activat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Nu prea cred ca ar putea-o gazdui tatal lui vitreg.Nu se poate trebue sa ai pe cineva la care sa te muti, chiar nu ti-ai facut o prietena cat timp ai stat acolo?

alexia_07

Mergi la inceput

Nu am avut unde.Ca nu are nici el prieteni.Si nu am avut pe cine sa cunosc din casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Anca, unde locuieshti?
Poate te ot ajuta.. raspunde-mi te rog

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

In Spania,in Amposta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Nu cunosc pe nimeni in zona, imi pare rau..offf..pleaca cat mai repede de acolo..tzi-am scris la celalat topic sa suni la ambasada...deshi.. nu cred ca fie o problema cu pashaportul...nu potzi schimba biletul de avion??

..shi te iubesc...

Mergi la inceput